Esim.neden hic oral iliski istemiyor?

Yani benimkide oralsız bi iliski düsünemiyor sarapla marine edilmis kaz cigeri lezzeti olmuyormuş düz sexte..🤷🏻‍♀️
Belki kaz cigeri sevmiyordur herifiniz.

Uhuww bu nasıl betimleme böyle, böyle üyeler açsın cinsel hayatını bize de iki fantazi görelim ne o öyle don indirmeden aşnafişnalar filan 😁😁😁

Bana duyar kasacağınıza açıp önceki konularına bakın, bizimle alay eden kendisi her konusu ayrı saçma her sorusu ayrı enterasan, ayrıca bu kadar kişisel bi tercihi nereden bilelim?? Otursun konuşsun eşiyle.
Bunun duyar kasmakla ne ilgisi var? Önceki konuları bilmiyorum, bu konuya da zaten çözümün eşiyle konuşmak olduğunu vs yazdım. Ama durup da eski sevgiliyle alakalı bir şey yazmak da hoş değil bence diye fikir belirttim sizin yorumunuzu alintilayip.

Iki senelik evliyiz.cinsel hayayimiz henel anlamda iyi.haftada 2 yafa 3 .ama bu zamana kadar hic oral iliskiye yeltenmedi.konusuda acipmada.acilsa sanki.cok abes bisey soylucekmisim gibi davranacagini dusunuyorum.hic ki merak etmiyordur.yada istemiyordur.acaba oda bana mi soylemiyor dicem ama yok heralde dayanamaz isterdi yani.herkez yapmak zorumda degildir belkide.sadece merak ediyorum
Erkek misiniz acaba 🙄

Uhuww bu nasıl betimleme böyle, böyle üyeler açsın cinsel hayatını bize de iki fantazi görelim ne o öyle don indirmeden aşnafişnalar filan 😁😁😁
Ahahaha don indirmeden asnafisna deyince de simdi aklıma iffet filmi geldi :d
Hangi iffetli yapmıs bu fanteziyi yav. :KK70:
Hayal gucu sonsuz birşey..Zira bir baslasam anlatmaya şiir gibi olur kapılıp gidersiniz:KK53:

Iki senelik evliyiz.cinsel hayayimiz henel anlamda iyi.haftada 2 yafa 3 .ama bu zamana kadar hic oral iliskiye yeltenmedi.konusuda acipmada.acilsa sanki.cok abes bisey soylucekmisim gibi davranacagini dusunuyorum.hic ki merak etmiyordur.yada istemiyordur.acaba oda bana mi soylemiyor dicem ama yok heralde dayanamaz isterdi yani.herkez yapmak zorumda degildir belkide.sadece merak ediyorum
Acaba ona mı sorsanız?

Bu sorunu astik demek ki.yasasin esim.camasirini cikariyor iliskide diye konu mu acmam gerekiyordu.gercekten ben buradaki bayanlarin artik iyice sorunlu oldugunu dusunmeye basladim.birseylere olan sinirinizi hincinizi burada cikarmaya calisiyorsunuz.yangin yangin diyenler kadinlar kulubunde ne isiniz var.yorum vs yapiyorsunuz
Yanıyoruz kanks cok sıcak tabi yangın diyecegiz ne diyecez..

X