- 7 Mayıs 2021
- 274
- 268
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
sanırım bazı erkekler hoşlanmıyor bi arkadaşım da bahsetmişti konusu bile aramızda geçmiyor diye.
iğreniyor olabilirler
iğreniyor olabilirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam korkuyor diye düşünür ve teselli ederdim ben olsam.
"Hayatım söz, vallayi totona bişiy yapmiycam açabilirsin orayı"
Yani benimkide oralsız bi iliski düsünemiyor sarapla marine edilmis kaz cigeri lezzeti olmuyormuş düz sexte..
Belki kaz cigeri sevmiyordur herifiniz.
Tövbe estagfurulla, aklıma bişey geldi de neyseÜlke yanıyor kadının derdine bak
Bunun duyar kasmakla ne ilgisi var? Önceki konuları bilmiyorum, bu konuya da zaten çözümün eşiyle konuşmak olduğunu vs yazdım. Ama durup da eski sevgiliyle alakalı bir şey yazmak da hoş değil bence diye fikir belirttim sizin yorumunuzu alintilayip.Bana duyar kasacağınıza açıp önceki konularına bakın, bizimle alay eden kendisi her konusu ayrı saçma her sorusu ayrı enterasan, ayrıca bu kadar kişisel bi tercihi nereden bilelim?? Otursun konuşsun eşiyle.
Erkek misiniz acabaIki senelik evliyiz.cinsel hayayimiz henel anlamda iyi.haftada 2 yafa 3 .ama bu zamana kadar hic oral iliskiye yeltenmedi.konusuda acipmada.acilsa sanki.cok abes bisey soylucekmisim gibi davranacagini dusunuyorum.hic ki merak etmiyordur.yada istemiyordur.acaba oda bana mi soylemiyor dicem ama yok heralde dayanamaz isterdi yani.herkez yapmak zorumda degildir belkide.sadece merak ediyorum
Sizin düşünmediğimiz kadar düşünüyorum.Sen sabahtan aksama kadar yangini dusunuyon o zaman.Allah bilir kac dertle ugrastin sabahtan beri.bi sen duyarlisin
Ahahaha don indirmeden asnafisna deyince de simdi aklıma iffet filmi geldi :dUhuww bu nasıl betimleme böyle, böyle üyeler açsın cinsel hayatını bize de iki fantazi görelim ne o öyle don indirmeden aşnafişnalar filan
+1
Unutmak ne mümkün.Bu konuyla alakali bi soru sormustum.arkadas unutamamis
Unutmak ne mümkün.
Donu nasıl çıkarttırdıysa orala ikna kısmını da o yöntemle yapabilir sanki.O leveli geçmişler ama katip bu oralı da hallederlerse sonra canavarı öldürüp prensesi kurtarma kısmı var
Acaba ona mı sorsanız?Iki senelik evliyiz.cinsel hayayimiz henel anlamda iyi.haftada 2 yafa 3 .ama bu zamana kadar hic oral iliskiye yeltenmedi.konusuda acipmada.acilsa sanki.cok abes bisey soylucekmisim gibi davranacagini dusunuyorum.hic ki merak etmiyordur.yada istemiyordur.acaba oda bana mi soylemiyor dicem ama yok heralde dayanamaz isterdi yani.herkez yapmak zorumda degildir belkide.sadece merak ediyorum
Ee o da yanıyor napsın koca da söndüremiyorsa demekÜlke yanıyor kadının derdine bak
Yanıyoruz kanks cok sıcak tabi yangın diyecegiz ne diyecez..Bu sorunu astik demek ki.yasasin esim.camasirini cikariyor iliskide diye konu mu acmam gerekiyordu.gercekten ben buradaki bayanlarin artik iyice sorunlu oldugunu dusunmeye basladim.birseylere olan sinirinizi hincinizi burada cikarmaya calisiyorsunuz.yangin yangin diyenler kadinlar kulubunde ne isiniz var.yorum vs yapiyorsunuz