Esim.neden hic oral iliski istemiyor?

Eşiniz ilişki sırasında bile donunu çıkaramıyor daha, sizin oral sekse gelene kadar bunu aşmanız lazım önce.
Konuyu görünce daha aklıma aynı üye gelmişti. Galiba üye adını değiştirmiş sanırım. Ne diller döküldü o konuda bu kadına. Sonra eşim sizin yüzünüzden benden soğudu diye konu açtı
İyi de biz sana ilk açtığın konuda yapabileceğin her şeyi söyledik. Aç konunu tekrar oku, gereken bilgiler orada. Bandan dönünce bakarsın

Yahu erkeklerin ki çok mu iç açıcı? Veya gül bahçesi mi kokuyor

Yahu erkeklerin ki çok mu iç açıcı? Veya gül bahçesi mi kokuyor
Vala hic rezalet kokan bi adama denk gelmedim. Ama bazen kadınlarınkini metroda bile aliyorum. Ya da arkasindan tuvalete giriosam aman tanrim havada asılı kalio o apış kokusu ahhaha. Vucutta bi delik varsa ordan mutlaka sıvı çıkışı oluyor malum o sivilar bekledikce leşlesio. Erkeklerinki kapali sistem baska yerleri kokuodur ne diim.

Oral a biraz mesafeli yaklaşmıştım. Eşim teklif etti. Gerçekten müthiş. öyle böyle değil. bir de orgazm olursan tamamdır. Genellikle 69 pozisyonunda iyi gider. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…