Esim.neden hic oral iliski istemiyor?

Eşiniz ilişki sırasında bile donunu çıkaramıyor daha, sizin oral sekse gelene kadar bunu aşmanız lazım önce.
Konuyu görünce daha aklıma aynı üye gelmişti. Galiba üye adını değiştirmiş sanırım. Ne diller döküldü o konuda bu kadına. Sonra eşim sizin yüzünüzden benden soğudu diye konu açtı 🤣🤣🤣
Bu sorunu astik demek ki.yasasin esim.camasirini cikariyor iliskide diye konu mu acmam gerekiyordu.gercekten ben buradaki bayanlarin artik iyice sorunlu oldugunu dusunmeye basladim.birseylere olan sinirinizi hincinizi burada cikarmaya calisiyorsunuz.yangin yangin diyenler kadinlar kulubunde ne isiniz var.yorum vs yapiyorsunuz
İyi de biz sana ilk açtığın konuda yapabileceğin her şeyi söyledik. Aç konunu tekrar oku, gereken bilgiler orada. Bandan dönünce bakarsın

Kendisine yapılmasını da mı sevmiyor? Erkekler genelde sevmez oral yapmayı çünkü yani malum bizim organ pek iç açıcı değil. Yıkarken az suyla dudaklarin içini keseler gibi yikarsaniz malum kokusu azalacaktır. Yoksa çekilir yanı yok. Ama bi erkek niye kendisine oral yapılmasını sevmez onu bilemedim dişleriniz değiyor olabilir mi?
Yahu erkeklerin ki çok mu iç açıcı? Veya gül bahçesi mi kokuyor 🤣

Yahu erkeklerin ki çok mu iç açıcı? Veya gül bahçesi mi kokuyor 🤣
Vala hic rezalet kokan bi adama denk gelmedim. Ama bazen kadınlarınkini metroda bile aliyorum. Ya da arkasindan tuvalete giriosam aman tanrim havada asılı kalio o apış kokusu ahhaha. Vucutta bi delik varsa ordan mutlaka sıvı çıkışı oluyor malum o sivilar bekledikce leşlesio. Erkeklerinki kapali sistem :KK70: baska yerleri kokuodur ne diim.

Oral a biraz mesafeli yaklaşmıştım. Eşim teklif etti. Gerçekten müthiş. öyle böyle değil. bir de orgazm olursan tamamdır. Genellikle 69 pozisyonunda iyi gider. :)

X