- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 31
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Biz napalim simdi diyenler nedne yorum yapiyorsunuz acaba.okudunuz gecip gidin madem.illa atarlancaniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahim usluba bakin yaa..belliki cok degerli birisinizEşiniz ilişki sırasında bile donunu çıkaramıyor daha, sizin oral sekse gelene kadar bunu aşmanız lazım önce.
Bu bilgiye nasıl eriştin?Eşiniz ilişki sırasında bile donunu çıkaramıyor daha, sizin oral sekse gelene kadar bunu aşmanız lazım önce.
Bu konuyla alakali bi soru sormustum.arkadas unutamamisBu bilgiye nasıl eriştin?
Ama bunu açıkca sorun,aranızda gizli saklı olmasın.Banada oyle geliyor
iliskiye giriyoruz ama ozel bolgelerimizi neredeyse ikimizde acik acik gormuyoruz.
Yani kisaca bahane edip cikarmiyor iste ic camasirini iste.
Ya benim ic camasirim tabikide cikiyor.ama o cikarmiyor.tam anlatamiyorum boxer daki aradan falan oluyor iste.komik oldu suan ya
Bu bilgiye nasıl eriştin?
Detayları şimdi gördüm de düşüp bayılacağımBu konuyla alakali bi soru sormustum.arkadas unutamamis
Oral da yapmayı verin bacımIki senelik evliyiz.cinsel hayayimiz henel anlamda iyi.haftada 2 yafa 3 .ama bu zamana kadar hic oral iliskiye yeltenmedi.konusuda acipmada.acilsa sanki.cok abes bisey soylucekmisim gibi davranacagini dusunuyorum.hic ki merak etmiyordur.yada istemiyordur.acaba oda bana mi soylemiyor dicem ama yok heralde dayanamaz isterdi yani.herkez yapmak zorumda degildir belkide.sadece merak ediyorum
Bu sorunu astik demek ki.yasasin esim.camasirini cikariyor iliskide diye konu mu acmam gerekiyordu.gercekten ben buradaki bayanlarin artik iyice sorunlu oldugunu dusunmeye basladim.birseylere olan sinirinizi hincinizi burada cikarmaya calisiyorsunuz.yangin yangin diyenler kadinlar kulubunde ne isiniz var.yorum vs yapiyorsunuzDetayları şimdi gördüm de düşüp bayılacağım
Sizin bambaşka dertleriniz var
Boşverin oral seksi filan
Daha normal seks kısmı bile tam anlamıyla olmamış
Acil destek filan alın
Psikolojik anlamda yani
Allahim usluba bakin yaa..belliki cok degerli birisiniz
Bu konuyla alakali bi soru sormustum.arkadas unutamamis
Seks yaparken iç çamaşırı çıkarmama konusunu aştıysanız bunu havada karada aşarsınız o zamanBu sorunu astik demek ki.yasasin esim.camasirini cikariyor iliskide diye konu mu acmam gerekiyordu.gercekten ben buradaki bayanlarin artik iyice sorunlu oldugunu dusunmeye basladim.birseylere olan sinirinizi hincinizi burada cikarmaya calisiyorsunuz.yangin yangin diyenler kadinlar kulubunde ne isiniz var.yorum vs yapiyorsunuz
Kisaca camasir da diyebilirsin canim ya.don demen degil mesele.uslubun.neyse yaForumun arama seçeneği var sağ olsunlar koymuşlar, aklımızda herhangi bir şeyi tutmamız gerekmiyor.
Bu arada dona don demek de nasıl bir üslupsuzluksa artık, "Genital bölgelerimizi örten ve iç giyim olarak adlandırılan fabrikasyon kumaş parçası" mı diyelim, ne diyelim? :)))
Ülke yanıyor siz niye forum konularında geziyorsunuz?Ülke yanıyor kadının derdine bak
Denerik.insaallahKendisine söylemeyi deneseniz?
Denerim insaallahDenerik.insaallah
Donu çıkarmadan iyi bir cinsel hayat nasıl oluyormuş peki?Eşiniz ilişki sırasında bile donunu çıkaramıyor daha, sizin oral sekse gelene kadar bunu aşmanız lazım önce.