- 15 Şubat 2013
- 25.063
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.820
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanıyorum sizde bu şekilde büyük birşey hayal ettiniz fakat bizim hayalimizdeki tekne bu tür uçuk bir tekne değil evi arabayı satsak alamıyoruz şuan fakat sahibide alacak kişide güle güle kullansın gerçekten çok güzelmiş ..Kızlar yat diyince sabancının yatından filan mı hayal ettiniz şu mültilerin alabildiği
2-3 milyona tek kamaralı yatlar var ondandır ne gittiniz kadının üstüne o fiyata ev araba alınamıyor elle tutulur ama yat alabilirsiniz.
Hatta yaptırırsanız daha ucuza bile kapatılırAçın sarı siteye bakın belki sizde hayal edersiniz
Konu sahibi sana gelirsek eşinin birikmişlikleri ile patlaması olmuş erkek her zaman daha fazlasını sunmak ister ve gerçekten karısını sevip düşünen adam ara ara bu çıkışı yapar nerden mi biliyorum beyimden
Sen memnuniyetini biraz fazla belli et toparlar ha tabi memnunsan değilsen orasını ben bilemicem
https://shbd.io/s/fBfLWNHm
Hah hatta ekliyim bir tane benim yaşadığım şehirde ev alınamıyor bu fiyata![]()
Yattan kastım zaten kamaralı tekne. Multimilyoner bir aile değiliz. Ulaşılabilir olmasa bir şekilde dikte eder yada aşağılarcasına sizce ben yada annem bunu niçin söylesin?150 bine yat almayı mı düşünüyorsunuz? Siz yatı başka bişeyle karıştırıyorsunuz çünkü yat lüks bişeydir tekne kayık sal vs aksine.
Yarın konuşacağım bugün nöbette sanıyorum iş yerinde sorun yaşadı yada aksi bir durum oldu.Hayatımda hiç babasının teknesi olan birini tanımadım galiba. Ne değişik bir hayat standardı.
Kocanıza sorun neden bu noktaya geldin? Bir anlık patlama mıydı? Bu olaya mı kırıldın? Aramızda büyük bir bütçe farkı da yok senin için bi şeyden de vazgeçmedim. Kendi isteğimle evlendim. Neden üzüldün ? Diye
Başkaları nerden bilebilir sizin içinizi. Açık açık konuşun.
Her şeyi her planı durduralım, ailemize odaklanalım çocuğumuzun sağlığıyla ilgilenelim diyeceksiniz. Biz birbirimizi seviyoruz ve ikimiz her şeye yeteriz, gücümüz kuvvetimiz var çalışıp zamanla her eksiğimizi alırız diyeceksiniz. Annenizin ağzını kapatacaksınız, çok biliyorsa tekne alsın hediye etsin size. Sizi eşinizi evliliğinizi başkalarıyla kıyaslamayı derhal bırakacak. Kızıma damadıma güveniyorum, aileleri için en doğrusunu yaparlar diyecek. Bayramda seyranda aile meclislerinde eşinizin ailesizliğini hissettirmeyecekler. Siz kayınvalideyle telefonda bile konuşmayacaksınız görüşmeyecekseniz, kayınpederiniz sizi çok sevmeyecek, onunla da görüşmeyeceksiniz. Her anne ayağı öpülecek anne değil, bazen bedel neyse ödenecek. Çocuğunu atıp kaçmış, yetmemiş başka çocuk yapmış anne bırakın da ölmüş bilinsin. Bu hakkını bile alıyorsunuz eşinizin elinden.Sanıyorum sizde bu şekilde büyük birşey hayal ettiniz fakat bizim hayalimizdeki tekne bu tür uçuk bir tekne değil evi arabayı satsak alamıyoruz şuan fakat sahibide alacak kişide güle güle kullansın gerçekten çok güzelmiş ..
Peki sizce ekstra olarak şuan ki yaşantımız da göz önünde bulundurulduğunda onu tetikleyen ve içinde duygularını bu kadar ağırlaştırmasına sebep olan durum nedir? Kızımız 1 aydır hasta ve 2 hafta önce 3 gün hastanede kaldık. Hala heryeri mosmor kan alınmaktan, damar yolu açılmaktan, iğne olmaktan
Eşimi bu karamsarlıktan kurtarmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Lütfen cevap verirseniz çok sevinirim ve yorumunuz için çok teşekkür ederim
50-60 bandında değil şuan aylık gelirimiz. Ailemin bana ve kız kardeşime memleketimizde aldığı evden de kardeşim ile ortak kira gelirimiz de var ve elbette bunca yıl çalıştım birikim de yaptık ev ve aracımızı aldık.Valla bence eşiniz regl falan olmuyoraksine sizin talepkârlığınız karşısında bir bunalım yaşıyor.
Şükredin ki size karşı ağır ithamlarda bulunmamış, burada anlatılan ne adamlar var en ufak bir sorunda kükreyen.
Sorun adamda değil, sizde ve annenizde
Biri ben 50-60 bin maaş alırken yat hayalim var inşallah bizim de olur dese o an ne derim diye kendimi düşündüm bir an.
Söylemeyeyim![]()
Istirham ediyorum şuna yat diyip durmanKonu Istanbul Etiler de baslayip eskisehirde unversite hayati ve Van'da evlilik ile sonuclaniyor gibi. Cok ilginc hakikaten. (Yerler temsilidir)
Yapay zekaya "kadinlar kulubune oyle bi icerik olustur ki milletin kafasi yansin" deyip yazilmis gibi
Neyse yorumlayalimHerkesin bir hayali vardir niyet edip istedigi ama zart zurt ese soyleyip millet almis bak diye adami yetersiz hissettirmeye gerek yoktu diye dusunmekteyim. Adamcagizin hayati yetersizlik duygusu ve tramvalarla dolu.. diger yandan sizi zorlayan bir dogum sureci olmus, neyseki herkes fiziksel olarak saglikli diyor ruhsal sagliklarinizi toplama konusunda da terapi oneriyorum
Dipnot: anneniz de yat icin destekle bulunabilir oyle alakaya maydanoz yerlerde soyleyecegine![]()
İnanın bu çabayı eşim de bana doğum sonrası gösteriyor bende ona fakat bedensel ve stres olarak pes etme noktasına geldik.Her şeyi her planı durduralım, ailemize odaklanalım çocuğumuzun sağlığıyla ilgilenelim diyeceksiniz. Biz birbirimizi seviyoruz ve ikimiz her şeye yeteriz, gücümüz kuvvetimiz var çalışıp zamanla her eksiğimizi alırız diyeceksiniz. Annenizin ağzını kapatacaksınız, çok biliyorsa tekne alsın hediye etsin size. Sizi eşinizi evliliğinizi başkalarıyla kıyaslamayı derhal bırakacak. Kızıma damadıma güveniyorum, aileleri için en doğrusunu yaparlar diyecek. Bayramda seyranda aile meclislerinde eşinizin ailesizliğini hissettirmeyecekler. Siz kayınvalideyle telefonda bile konuşmayacaksınız görüşmeyecekseniz, kayınpederiniz sizi çok sevmeyecek, onunla da görüşmeyeceksiniz. Her anne ayağı öpülecek anne değil, bazen bedel neyse ödenecek. Çocuğunu atıp kaçmış, yetmemiş başka çocuk yapmış anne bırakın da ölmüş bilinsin. Bu hakkını bile alıyorsunuz eşinizin elinden.
Adamı rahat bırakın kafasını içini boşaltsın. Sen ne istiyorsun diye sorun ama kendinizi katmadan. Ben adım gibi eminim tekneyi sizin ailenize göre olması gereken bir şey diye, siz o şekilde büyümüşsünüz diye istiyor. Bilinçaltında benim bunu vermem sağlamam şart diye düşünüyor. Ailesi annesi terk etmiş, işyerinden atılmış, siz de zahmetli bir beklenti hayal içindesiniz. Bu nedenle dışlanmış eksik yetersiz hissediyor. Bence sizin de terapi almanız gerek, tek sorun eşinizde değil.
Konuyu okuyunca İbrahim Tatlises'in filmdeki "Kac para ulan bir flüt" repliği aklima geldiYattan kastım zaten kamaralı tekne. Multimilyoner bir aile değiliz. Ulaşılabilir olmasa bir şekilde dikte eder yada aşağılarcasına sizce ben yada annem bunu niçin söylesin?
Bu arada fiyatlarına baktım tekrar 400-500 bantlarına yükselmiş. Fakat hala ulaşılabilir bir rakamlarda bizim için şuan konum ve iş yoğunluğu kaynaklı imkansız bu durum..
Aslında yetersiz hissettirebilmek için değil de bunu çok istediğimiz için, kuzenimin edindiğini ve tayin döneminde de size nasip olsun gibi bir temenniydi annemin söylemi.Konu Istanbul Etiler de baslayip eskisehirde unversite hayati ve Van'da evlilik ile sonuclaniyor gibi. Cok ilginc hakikaten. (Yerler temsilidir)
Yapay zekaya "kadinlar kulubune oyle bi icerik olustur ki milletin kafasi yansin" deyip yazilmis gibi
Neyse yorumlayalimHerkesin bir hayali vardir niyet edip istedigi ama zart zurt ese soyleyip millet almis bak diye adami yetersiz hissettirmeye gerek yoktu diye dusunmekteyim. Adamcagizin hayati yetersizlik duygusu ve tramvalarla dolu.. diger yandan sizi zorlayan bir dogum sureci olmus, neyseki herkes fiziksel olarak saglikli diyor ruhsal sagliklarinizi toplama konusunda da terapi oneriyorum
Dipnot: anneniz de yat icin destekle bulunabilir oyle alakaya maydanoz yerlerde soyleyecegine![]()
Tekneyi bilmem de kayıklar 650 den başlıyoKonuyu okuyunca İbrahim Tatlises'in filmdeki "Kac para ulan bir flüt" repliği aklima geldi
Öncelikle yat ve tekne arasindaki fiyat farkini öğrenin de ona göre esinizi darlayin ailece?Esiniz "Bir memur maasiyla nasil yat alayim bu yaz" diye düsünüp,kendinden tuhaf beklentiler olan bir aileye denk geldinigini düşünüp hakli olarak dertlenmis olabilir.
Ben de konuyu okurken cok zengin bir ailenin kiziyla evlenmis kendini size karsi yetersiz görmüs sanmistim ama cok sacma bir gidisatla karsilasinca sasirdim![]()
Teşekkür ederim kendi hayatınızda aldığınız kararların absürt olması gibi benim hayatıma da o şekilde yorum yapmışsınız fakat yine de teşekkür ederim.Konuyu okuyunca İbrahim Tatlises'in filmdeki "Kac para ulan bir flüt" repliği aklima geldi
Öncelikle yat ve tekne arasindaki fiyat farkini öğrenin de ona göre esinizi darlayin ailece?Esiniz "Bir memur maasiyla nasil yat alayim bu yaz" diye düsünüp,kendinden tuhaf beklentiler olan bir aileye denk geldinigini düşünüp hakli olarak dertlenmis olabilir.
Ben de konuyu okurken cok zengin bir ailenin kiziyla evlenmis kendini size karsi yetersiz görmüs sanmistim ama cok sacma bir gidisatla karsilasinca sasirdim![]()
Kendi hayatimla ilgili aldiğim kararlar asla absürt değil sadece gerekli sartlari simdilik olusturamadim ama 39 yasinda üniversite okumak istemeyi sacma bulacak birini cahilliğiliyle bas basa birakiyorumTeşekkür ederim kendi hayatınızda aldığınız kararların absürt olması gibi benim hayatıma da o şekilde yorum yapmışsınız fakat yine de teşekkür ederim.
allah gonlunuze gore versin. Biz batidayiz ancak tekne oyle hayallerdeki gibi degil.Aslında yetersiz hissettirebilmek için değil de bunu çok istediğimiz için, kuzenimin edindiğini ve tayin döneminde de size nasip olsun gibi bir temenniydi annemin söylemi.
Ailem ile bir araya geldiğimizde muhakkak konusu açılıp deli divane hayallerine daldığımız bir konu normalde çokta keyif alırız.
Sanırım terapi konusunda kesinlikle haklısınız gerçekten pes etme noktasına geldik mental ve bedensel olarak. Bunu da yarın eşim ile konuşup tekrar bu şekilde bir yol da sunacağım yeter ki biran önce toparlanalım artık.
Yavrum ve benim için dilekleriniz için teşekkür ederim.
Şöyle eğer ki ailemden böyle bir talebimiz olursa zaten onlar dünden razılar destek olmaya fakat şuan sorun bizim doğuda olmamız. Yaza deniz kıyısı olan bir şehire tayinimiz olacak Mayıs'ta belli olacak buda
Teşekkür ederim.Kendi hayatimla ilgili aldiğim kararlar asla absürt değil sadece gerekli sartlari simdilik olusturamadim ama 39 yasinda üniversite okumak istemeyi sacma bulacak birini cahilliğiliyle bas basa birakiyorum![]()
Kadın kendine bir hayat kurmaya, yeni başlangıç yapmaya çalışıyor, 150.bin liraya yat almaktan daha ulaşılabilir sankiTeşekkür ederim.
Bende sizi aldatan adamın üzerinden geçinebileceğiniz ve aynı yastığa tüm mide bulandırıcılığı ile hala baş koyup, lise sınav zamanındaki biricik evladınızın sınavını hiçe sayıp kampüslü olma hayallerinizde başarılar dilerim.
Esimin beni bizzat kendisi gibi evli,cocuklu kadinlarla aldatmasi esimin ve o kadinlarin cirkinliği bundan ben sorumlu değilim,o kadinlarin kocalarinin,cocuklarinin da ayibi değil bizzat bunu yapanlarin günahi. Ṣartlar elvermediğinden bosanamadiğim icin suclu ben degilim ve cocuğumun lisede olmasi benim egitim almama da engel degil ben zaten maddi ve manevi olarak cocuklarimin yanindayim Allah'in izniyle,dediğim gibi sizi kara cahilliğinizle ve ülkemize ihanet eden Feto olayindan tutuklanan ve bir dönem hapis yatan esinizle ve size kararmis kötü kalbinizle zor olsa da size mutlu bir hayat diliyorumTeşekkür ederim.
Bende sizi aldatan adamın üzerinden geçinebileceğiniz ve aynı yastığa tüm mide bulandırıcılığı ile hala baş koyup, lise sınav zamanındaki biricik evladınızın sınavını hiçe sayıp kampüslü olma hayallerinizde başarılar dilerim.
Şöyle benim bahsettiğim zamanlarım babamın teknesinin olduğu zamanlar TV de Avrupa Yakası oynayan, mutlu insanların olduğu, herkesin birbirine selam verdiği hala özlemini duyduğum zamanlardıallah gonlunuze gore versin. Biz batidayiz ancak tekne oyle hayallerdeki gibi degil.
Dolar bazli marina kirasi odeniyor. Yok biz ceki demiriyle kullancaz derseniz uygun bir arazi araci kocaman ceki demiri ve denize gorece yakin ev gerektiriyor. (Kullanmak istedikce denize indirip is bitince demire yukleyip evin onune park etmek icin) Evin teknenizi koymaya musait alani olmali. Bunlar oyle kolay ucuz isler degil. Imkansiz mi? Hayir tabiki...
Sizin yuzeysel duslediklerinizi esiniz derinlemesine inceleyip siz hatirlattikca bunaliyor (maddi olarak) olabilir...
Araba gibi satin aldim bitti tarzi degil maalesef. Bakimi motoru vs oldukca masrafli bir hobi. Insani alirken de satarken de mutlu eden tek sey yat derler. Masraflarindan sebep...
Kisacasi, esinizde yetebilmek icin bir caba goruyorum. Adamcagiza yaz tatilinde tekne kiralayip uc gun denize ciksak vs gibi daha gorece kolay hayallerle gidin...
Tamamdır dramanızı ve dertlerinizi lütfen kendi postunuzda devam ettirirmisiniz rica etsem? Temennimi de yaptım daha ne demeliyim?Esimin beni bizzat kendisi gibi evli,cocuklu kadinlarla aldatmasi bizaat esimin ve o kadinlarin cirkinliği bundan ben sorumlu değilim o kadinlarin kocalarinin,cocuklarinin da ayibi değil bizzat bunu yapanlarin günahi. Ṣartlar elvermediği icin bosanamadiğim icin suclu ben degilim ve cocuğumun lisede olmasi benim egitim almama da engel degil dediğim gibi sizi kara cahilliğinizle ve Ülkemize ihanet eden Feto olayindan tutuklanan ve bir dönem hapis yatan esinizle mutlu bir hayat diliyorum![]()