Bak olabilir...Eşli ihraç çok fazla yaşandı o dönem, belki adam da "benim yüzümden işinden oldun" ezikliği de vardır. Gerçi eşli ihraç olanların çok azı göreve iade edildi, bı de konu sahibi hiç öyle işini özler bir kadın gibi değil, masa başı memuriyetten sıkıldım evimin kadını oldum diyor resmen ama bilemedim....Gelse de kendisine sorsak....Piraye ben şimdi fesatlandım. Memuriyeti bıraktım dediği acaba kendi de mi atıldı? Yani belki konu sahibi de aynı sebeple işinden çıkarıldı ama masa başı sıkıcı oldu diye kendim bıraktım diyor olabilir. kim masa başı rahat içi bırakır ki? Bu grupta acıma empati yapma haram yemekten korkma yok hepimizin bildiği üzere.
Masa başı memuriyetten istifa etmek için hiçbir sebebi yokmuş aslında konu sahibinin, mesleğinden vazgecmesine gerek yokmuş yani, baya sabah erken kalkmak istemiyorum, eşim bana baksın demis kendi tercihiyle calismamayi seçmiş dediğine göre, eşinin görevi yüzünden batıdaki sosyal yaşamını bırakıp doğuya gitmek zorunda kalmasını kastediyorsa bu da komik çünkü belli ki buyuksehirde de aman aman bir hayat yaşamiyormuş, hatta bahse girerim şu anda daha renklidir hayatı....Neyden vazgeçmiş tam olarak gerçekten ben de merak ettim?Ayrica sizin de vazgectigim hayatım dediğiniz atla deve değil veterinerlik öyle aman aman bir meslek de değil . diplomtliktan istifa etmiş gibi anlatmissiniz .ailenizde zengin değil belli ki uniyi zar zor okudugunuza gore.
Ay daha yaşadığınız yerde deniz bile yok ahsjsjsjsEvet normal çünkü ev araba almak kadar çok istiyoruz ve sonraki tayin yerimizi denizi olan bir şehire isteyeceğiz. Bu Mayıs ayında belli olacak.
Eşim lise mezunu dediği askeri lise mi?güncel tuğgeneral maaşını yazıyorum, hanımlar.: 115.565 TL
Eşim lise mezunu dediği askeri lise mi?
Eşim lise mezunu demedi ya, fetö olaylarında malum liseden mezun olanlardan olduğu için ihraç edildi dedi. Esi üniversite mezunu.Eşim lise mezunu dediği askeri lise mi?
cidden hayaliniz yat almak mi?Hayalimiz olduğu için bunu söyledi aslında, hadi bu yaz sizde yat alın demedi.
Gelip de evet öyleydim mi diycekBak olabilir...Eşli ihraç çok fazla yaşandı o dönem, belki adam da "benim yüzümden işinden oldun" ezikliği de vardır. Gerçi eşli ihraç olanların çok azı göreve iade edildi, bı de konu sahibi hiç öyle işini özler bir kadın gibi değil, masa başı memuriyetten sıkıldım evimin kadını oldum diyor resmen ama bilemedim....Gelse de kendisine sorsak....
Bana daha çok gözyaşları içinde koşup hıçkırarak yatağa kapanan kınalı yabıncak tadı verdiler, titreyerek ağlayan adam bi yandan, kalbîne hançerler saplanan kadın bi yandan. Film olsalar adı yatta son hıçkırık olurmuşÖyle bir romantize ederek anlatmış ki konu sahibi, sanırsın peri padişahının kızıyla keloğlan evlenmiş.
S.çmaya da tahterevalliyle gidiyor musunuz gerçekten? Bir o eksik çünkü şu an
Evet o konuda ben de biraz kırgınım, benim de küçük bir kokpit hayalim var mesela ama belediye mahalleye pist yaptırmak için izin vermiyor. Bir memur olarak krediyle uçak aldım ama pistim yok , uçuyorum ama inemiyorum, olacak şey degcdvbvcf
Bana bi yat bile almadın diyem gocama bakayım ne diycek10'u 5'i bilmem adam ağzının içine bakıyor mu bakıyor. Birşeyler yapmak için didiniyor mu ağlamış bile ben buraya bakarım. Yaptıramayanlar utansın demek ki afaki şeyler istemek gerekiyormuş. Böyle değerlerli olunuyormuş. İsteyelim bakalım birde böyle deneyelim
Aslında galiba ek ödemelerle yaklaşık 2 katını buluyor, bıldigim kadarıyla çıplak maaş yanında rutbelilerin lojman hariç 8-10 kalem ek ödemesi daha var, bı de yine rutbeliler için günlük yaşam tüketim ürünleri (her türlü gıda, kirtasiye, market,kasap, manav ürünü dahil) halka kapalı marketlerde 10 da bir fiyata filan sunuluyor. Yıllık 15-20 gün tatillerini de ayrıcalıklı kapalı sahil kamplarında oldukça lux koşullarda ücretsiz yapabiliyorlar. Böyle olunca aldıkları çıplak maaş aslında paralel evrende 3 katı filan değerleniyor, daha fazla yatırım imkanları oluyor.güncel tuğgeneral maaşını yazıyorum, hanımlar.: 115.565 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?