Esim neden benim yerime bunu tercih ediyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibirli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en yakin arkadasimin malesef boyle bir derdi var. esi arkadasima yaklasmiyo ama masturubasyon yapiyomus
arkadasim bak ne guzel kiskandirma yontemi ise yariyomus bence sen bu kiskandirma olayini cok fazla nazla usandirmadan devam et ve onu motive edicek seyleri soyle hatta mumkunse sabahlar sen ondan once kalkarak oksiyarak tahrik ederek sabahlari sevismeyi dene ;)

................

Son düzenleyen: Moderatör:
canım cinsellik konusundaki bi takım sorunlar hepimizin bi dönem karşısına çıkıyor heralde.bende yeni evliyim eşimle çok fazla cinsellik yaşamayışımız.yeni evliyiz ve eşim başlarda kendi kendini tatmin ediyordusonrada haftada 1 kere yapmaya başladık yeni yeni toparlanıyoruz.yani erkeklerin cinsel sorunları için evliliğin zamanı önemli değilmişş:(

cnm sabahları seks yapmamız imkansız..çünkü oğlum var 2,5 yaşında ve sabah 6:30 kalkar kendisi çok zor yanii...anacım öğlen işten eve seks yapmaya gelen adamlarada şaşıyorum..çoğu arkadaşımın böyle.eve seks yapmaya öğlenleri geliyor demezlermii.ayy çatlayacam hırsımdan...

ayy hic gulucegim yoktu yaa canim benim yaa allaha sukur benim boyle bi derdimiz yok
insallah seninde kalmiycak

cnm sabahları seks yapmamız imkansız..çünkü oğlum var 2,5 yaşında ve sabah 6:30 kalkar kendisi çok zor yanii...anacım öğlen işten eve seks yapmaya gelen adamlarada şaşıyorum..çoğu arkadaşımın böyle.eve seks yapmaya öğlenleri geliyor demezlermii.ayy çatlayacam hırsımdan...

neeee öğlen seks için gelenler mi varmış bunları görünce bizim durumumuz gerçekten vahim..

amann be canım neler yapıyorum..ki kendini kendini tatmin etmesin tek..ama olmuyor işte.adam üşengeç bu iş daha kolayına geliyor.artık elimi ayağımı kesmiş durumdayım...adamı kıskandırmaya başladım artık..yabancı fşlm izlerken beğendiğim artistle ayy çok yakışıklı diyorum..erotik sahnelerde de ayy çok güzel sevişiyor falan diyorum..artık intikamı mı bu yönde alacağım..oda kızıp tv kapatıyor..sonrada yanıma gelip sevişmek istiyor bende kaçıyorum ayy çok yorulmuşum inanılmaz uykum var deyip kapımı kapatık yatıyorum...oo bana çok çektirdi şimdi sıra bende...allah sonumuzu hayır etsin olacak hiç birşeyden korkmuyorum..eğer bir şey olursada sorumlusu kendisi bunu ona hep söylerim....

canım benim bu kıskandırma olayı çok süper olmuş:roflol::roflol:...devam et bu şekil..sen de çok fenasın heeeekaydirigubbakcemile3

bir psikiyatr erkek arkadaşım en güzel ve doyurucu boşalmalarının masturbasyon sonucu yaşadığını söylemişti.Bunun da bir sapkınlık olmadığını.

evlilikte cinsel mutluluk çok çok önemlii CADIARZU
umarım kısa zamanda çözersinizz :a015:

....................

evet kıskandırma olayı gercekten ıyı olmuş canım fazla usandırmadan devam et ama arada bı fazla uzatmadan nazlı nazlı sana sokulunca bırak kendını gerısı gelır zatı:lepi:
bende hamısım dıye hıc canım ıstemıyo esımle tartısıyoruz sureklı zorlada guzellık olmuyokıkaydirigubbakcemile

......................

masturbasyon bazı erkekler için bır bagımlılık, duş yaparken yanına sıvışsan, yapabılırmısın acep? evlılıkte ayıp olmaz. yada senınde kendını tatmın ettıgını söyle, sınır olsun belkı çalışmaya başlar ,ne yapıyorum ben karımı tatmın edemıyorum demek desın. o yanaştıgında kendımı yenı tatmın ettım kusura bakma dıye gerı çevırsen bırkaç kere bu duyguyu ona tattırsan nasıl olur?

öylede diyemem aslında demeyi çok düşündüm..böyle bir şey yapmasamda bunu yapıyorum sana ihtiyacım yok diyemem bunu söylemeyi bile yakıştıramam ki kendime...sabah çok erken duşa giriyor o saate de oğlum uyanmış oluyor zatii.ama bi önceki sayfada yazdığım kıskandırma oyunu tuttu...adam deliriyor...pıırrtt çok umrumda......

öylede diyemem aslında demeyi çok düşündüm..böyle bir şey yapmasamda bunu yapıyorum sana ihtiyacım yok diyemem bunu söylemeyi bile yakıştıramam ki kendime...sabah çok erken duşa giriyor o saate de oğlum uyanmış oluyor zatii.ama bi önceki sayfada yazdığım kıskandırma oyunu tuttu...adam deliriyor...pıırrtt çok umrumda......

bak kivamina getirmissin iste aynen devam arkadasim ama sen genede cok surundurme derim adam zaten kolayina kacmaya meyilli :oklava:
1-2 derken bagimlin olsun kocisin cektire cektire ulas amacina kozlar artiksenin elinde

bak kivamina getirmissin iste aynen devam arkadasim ama sen genede cok surundurme derim adam zaten kolayina kacmaya meyilli :oklava:
1-2 derken bagimlin olsun kocisin cektire cektire ulas amacina kozlar artiksenin elinde

[.....................

aynen öyle cnm...ama ondan uzaklaşınca da zoruna gidiyor..ooohh olsun diyorum...
geçen akşam gene bi film izliyoruz sevişme sahnesi vardı kısa sürelii.adamında dudakları çok çekiciydi gerçekten.vay be dedim adamdaki dudaklar tam öpülesii.buda yanaştı yanıma..ben artık çok kızıyorum bu söylediklerine dedi.dudaklarını uzattı burda benim dudaklarım vaar dedi.umrumda değil dedim banyoda sağ da tam köşede oraya alayım seni dedim..gerçi sen iyi bilirsin oranın yolunu ama hatırlatayım dedim.sonrada tartıştık ben artık yapmıyorum neden bana inanmıyorsun dedi.ısıtıp ısıtıp önümede koyma artık unut bunları dedi...bende çook zoor dedim...

ayy canim benim yaa fena vurmussun gercektende tamam haketti ama kas yaparken goz cikarmayasin sakin

Back
X