Esim neden benim yerime bunu tercih ediyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibirli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende buna buna bir anlam veremiyorum neden ben varken bunu yapıyorun..ne kadar onur kırıcı bir kadın için...ona dedim ki bende ozaman kendikendimi tatmin edeceğim.benim neler hissettiğimi gör ddim..bunu demem bile onun zoruna gitti....

cok guzel soylemisin canim ,

bu erkeklere arada birde olsa erkeklik gorevlerini hatirlatmak lazim , hatda kafalarina vura vura animsadacaksin :roflol:

ic camasirlarina gelince guzel olur ama bu is icin ic camasirinin cokda foksiyonu oldugunu dusunmuyorum erkekler bence icindekine bakarlar pek disiyla ilgilenmezler ama seninki istisna sengözlerimebaksanab:roflol:

ben de bu son yöntemi çok fazla uzatmaman gerektiğini düşünüyorum...
umarım en kısa zamanda yoluna girer...

yok iliki yaşadığımız zaman hadi ben orgamz oldum..ne halin varsa gör gibi değil..bu konuda hakkını yiyemem.uğraşıyor adam elinden geleni yapıyor.kısadan kestirip atmıyor yanii.

en azindan bu hareketi olumlu

ben de bu son yöntemi çok fazla uzatmaman gerektiğini düşünüyorum...
umarım en kısa zamanda yoluna girer...

ben bugun gordum bu basligi ve tum okumaya calisiyorum daha ikinci sayfaya yeni gectim :bbo: hangi yonteden bahsetdigini merak etdim canim??

ben bugun gordum bu basligi ve tum okumaya calisiyorum daha ikinci sayfaya yeni gectim :bbo: hangi yonteden bahsetdigini merak etdim canim??

son 3-4 sayfada var canım... oralara bak istersen ...
kıskandırma yöntemi...

son 3-4 sayfada var canım... oralara bak istersen ...
kıskandırma yöntemi...

yavas yavas geliyorum sengözlerimebaksanab
amannnn sakin kiskandirma yontemi felan denemeyin kiskandiracagim derken aldatiliyorum demesinler tuhaf yaratikdir bu erkek mileti

seni çok ii anlıyorum arkdşm yalnız deyilsin bu konuda:teselli:

merhaba ben bu konuyu eşimle konuştum bende aynı durumdaydım. ve bana şu acıklamayı yaptı erkekler haftada 10 civarında bu işi yapması gerekırmış. ama bızımonların hızına yetısemedıgımızı ve buyuzden ona ıhtıyac duydugunu söyledi. ama bız hergun ilişkiye gırersek yapmıyor. ve şuda bır gercek bayanlar erkeklerın yuzde 90 sanı bunu yapar dıger 10 napar derseniz onlarda yapmıyorum dıye yalan söyler.

iste benim koptugum ann adelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
sen beni guldurdun Allahta seni guldursun canim yaa:roflol: kocayin her dedigine inanma bir abla tavsiyesi !!
ayol daha ne duyacagim ne yazacagimida sasirdim yaw oyle birsey varmi sende inandinmi kocana nerde duyulmus erkeklerin hafdada 10 ihiyaci oldugu kafamçokkarıştı arastir arkadasim doktorlara sor bilim adamlarinin bu konu ahakindaki yazdiklari makaleleri oku !!
kadinlar bir erkek bosalana kadar 5ile 8 arasi bile orgazm olabilirmis!! ( herkez olur diye birsey yok yapi meselesi) ben bilimsel anlatamam ama kendi anladigim sekilde anlatmaya calisacagim erkekler her bosalmalarinda kendilerinden birseyler eksilirmis ( kadinlar erkeklerden cok yasiyorlar) (hatda benim duydugum erkekler tavsiye olarak esinizle sewisin ama bosalana kadar yapmayin kadinlara erkeklere nazaran bu konuda daha sansli , arti dusunun bir erkek bosaldiktan sonra beklemesi gerekir tekrar yapa bilmesi icin ama kadinin oyle bir sorunu yok bitsede 5 sefer tatmin olsada gene devam edebilir!! lutfen dikat!!) ben pskolojik yayinlari okumayi seyretmeyi cok severim pskolojiyle ilgili her konuya dikat ederim cocuklarin yanlis sunet olma zamani bile erkeklerin cinsel hayatini etkiliyormus!! ( 2 yasindan once yada 7 yasindan sonra sunet yaptirmaliymisiz cocuklarimizi !! neyse o kunu baska:1rolleyes: ama sen yanlis biliyorsun bacim !!

cok kotu bir durum gercekten.....Allah basa vermesin...ben delirirdim yaaaaaaaaa.....bir doktora mi gitseniz? yada sen her 2 gunde bir veya her hafta bir sefer yaklas yanina, seksi falan ol soyle tullu seyler giyin...bilmiyorum yaaaa yardimci olmak isterim ama nasil...

amann be canım neler yapıyorum..ki kendini kendini tatmin etmesin tek..ama olmuyor işte.adam üşengeç bu iş daha kolayına geliyor.artık elimi ayağımı kesmiş durumdayım...adamı kıskandırmaya başladım artık..yabancı fşlm izlerken beğendiğim artistle ayy çok yakışıklı diyorum..erotik sahnelerde de ayy çok güzel sevişiyor falan diyorum..artık intikamı mı bu yönde alacağım..oda kızıp tv kapatıyor..sonrada yanıma gelip sevişmek istiyor bende kaçıyorum ayy çok yorulmuşum inanılmaz uykum var deyip kapımı kapatık yatıyorum...oo bana çok çektirdi şimdi sıra bende...allah sonumuzu hayır etsin olacak hiç birşeyden korkmuyorum..eğer bir şey olursada sorumlusu kendisi bunu ona hep söylerim....

..............

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşım çok kötü bişi bende olsam üzülürdüm.Onurum kırılırdı kendimi kötü hissederdim.Ama kesin bi sebebi vardır.Yoksa sen dururken neden kendi kendine yapmak istesinki böyle bişeyi.Ya belki saçma gelecek ama belki çekiniyodur.Yada seni tatmin edemeyeceğinden çekiniyodu da olabilir... sen yaklaşmayı dene bence..farklı şekilde yaklaş.ne biliyim fantaziler türet fln filan işte yaaaaaaa inan aklıma geldikçe ben kötü oldum şimdi....

cok kotu bir durum gercekten.....Allah basa vermesin...ben delirirdim yaaaaaaaaa.....bir doktora mi gitseniz? yada sen her 2 gunde bir veya her hafta bir sefer yaklas yanina, seksi falan ol soyle tullu seyler giyin...bilmiyorum yaaaa yardimci olmak isterim ama nasil...

askısı teşekkürler tatlım yazın için..evet çok onur kırıcı zor bir durum...aldım cnm tüllü gecelik adam bi baktı hııımm çok seksi olmuşsun dedi okadar.:mymeka:

arkadaşım çok kötü bişi bende olsam üzülürdüm.Onurum kırılırdı kendimi kötü hissederdim.Ama kesin bi sebebi vardır.Yoksa sen dururken neden kendi kendine yapmak istesinki böyle bişeyi.Ya belki saçma gelecek ama belki çekiniyodur.Yada seni tatmin edemeyeceğinden çekiniyodu da olabilir... sen yaklaşmayı dene bence..farklı şekilde yaklaş.ne biliyim fantaziler türet fln filan işte yaaaaaaa inan aklıma geldikçe ben kötü oldum şimdi....

.................

canım ya bende aynı sorunu yaşıyorum. evlendiğimizden beri eşimle cinsel hayatımız yokdenecek kadar az. neleryapmadım ki bunu değiştirmek için...ama hiç bir şey değişmedi. şimdiler de terapiye gidiyoruz ama halen tık yok. bendesıkıldım yruldum artık

........

3,5 yıl oldu canım. bana aklına gelmediğini söylüyor. beni seviyormuş beğeniyoruş ama aklına gelmiyormuş. anlayamıyorum bende bunu.

askısı teşekkürler tatlım yazın için..evet çok onur kırıcı zor bir durum...aldım cnm tüllü gecelik adam bi baktı hııımm çok seksi olmuşsun dedi okadar.:mymeka:

Ilk baslarda da boyle miydi bu adam?? cok ozel olmazsa....yani cok seksi oldun o kadar Allah Allah???? ben anlamadim gitti vallah canim kocani:sm_confused:

..........................

Back
X