Esim neden benim yerime bunu tercih ediyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibirli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inanırmısın (kibirli) bende bu konuda bi forum açıcaktım bugün,aynı sorunları bende yaşıyorum fakat ben 10 aylık evliyim.çok gururum kırıldı çok kötü oldum ama onun yaptığı pc sinden izleyip yapması ve beni aptal yerine koyması
evliliğimizin 1. ayından beri böyle ve benim canım çok sıkılıyo çok üzülüyorum,bendemi bişi var acaba diye,gizliden gizliye yapmasa dürüst olsa o bile yeter bana
ama o kadar komik şeyler söylüyoki anlatamam aptal gibi kandırmaya çalışıyo beni
nasıl üzülüyorum anlatamam
böle küçük şeyler birikince patlama noktasına geliyo ve ben zarar vermeye başlıyorum

bence bunu her erkek yapıyo arkadasım suç bizde değil zevki baska yerde sanıpta arayan aptal mahluklarda.:kızgın:

bence bunu her erkek yapıyo arkadasım suç bizde değil zevki baska yerde sanıpta arayan aptal mahluklarda.:kızgın:

nasıl üzülüyorum nasıl anlatamam
kendime güvenim azaldı kafama çok takıyorum,çünkü evliliğimizin ilk ayından beri böyle
kaç kere söz verdi bana yapmicam izlemicem bakmicam diye
ama bıktım artık,eğer benden memnun değilse niye evlendi diye düşünüyorum
bazen bunada şükür diyorum neler var aldatanlar var ama bekar olsa neyse niye bunlara gerek duyuyo anlamıyorum
kırıcı bi durum,ama dün çok zarar verdim ona kollarını çizmişim hep farkında olmadan üzerine yürüdüm çok kötü çok.hayatımda ilk defa bi insana zarar verdim bunun içinde çok pişmanım hakim olamıyorum görmemezlikten gelemiyorum
idare edemiyorumsenağlama

keske sorunlarınızın cevabını burda degilde eşinizle birlikte bulsanız burda bulunan cözümlerle evlilik denen kurum ne kadar yürürki ben anlam veremiyorum

eşinle konuşmayı dene ilk ilişkide başarısız olduysa ondan söyliyemiyodur. Kendini öle tatmin ediyodur. Senin yanındayken masturmasyon yapmasına izin ver sen yokken başkasını düşünerek yapıyodur sen yanında oldugun için seni düşünür sende yardım edersin ve bölede bu başarısızlığını başarıya dönüştürürsün. Eşinle açık açık konuşun birbirinize dürüst davranın herşeyin bir nedeni vardır.

bana acımasından çekiniyorum aslında..kendine çekmek için gitti kendine böyle şeyler aldı demesinden çekiniyorum..bunu bana direk söylemez ama..içinden öyle geçirir.ayyy iyice paronaya oldum..
denicem kızlar en kısa zamanda..ama hiç sanmıyorum bu alışkalık onda.

yahu ne acıycak. ayy yazık bana kendini beğendirmeye çalışıyo mu diycek.acayip hoşuna gider bence. böyle bişeyden hoşlanmayacak erkekten şüphelenmek lazım bence. sen niye kızıyosun ki ayrıca duşa giriyo vs diye. niye böyle yapıyosun diye sormak yerine yanında duşa girsen bak nasıl çözülüyor bu olay :)

kımı erkek bundan daha fazla zevk alıyormus.suda olabılır bırde,esıyle bırlıkte olmak ıcın bazı safhalar var yapılması gereken enerjı ve zaman harcatan.ama kendı kendıne ıkı dk.lık bısey.boylede dusunuyor olabılırmı acaba

keske sorunlarınızın cevabını burda degilde eşinizle birlikte bulsanız burda bulunan cözümlerle evlilik denen kurum ne kadar yürürki ben anlam veremiyorum

[B................................

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl üzülüyorum nasıl anlatamam
kendime güvenim azaldı kafama çok takıyorum,çünkü evliliğimizin ilk ayından beri böyle
kaç kere söz verdi bana yapmicam izlemicem bakmicam diye
ama bıktım artık,eğer benden memnun değilse niye evlendi diye düşünüyorum
bazen bunada şükür diyorum neler var aldatanlar var ama bekar olsa neyse niye bunlara gerek duyuyo anlamıyorum
kırıcı bi durum,ama dün çok zarar verdim ona kollarını çizmişim hep farkında olmadan üzerine yürüdüm çok kötü çok.hayatımda ilk defa bi insana zarar verdim bunun içinde çok pişmanım hakim olamıyorum görmemezlikten gelemiyorum
idare edemiyorumsenağlama

...........................

Son düzenleyen: Moderatör:
bende de aynı dert var.benimki farklı p... seyrediyor.ama beni ihmal etmez.haftada 2 kere.
bende şikayetçiyim.benimkinin hormonları çok çalışıyor galiba.20 senelik evliyim.
çok sözler verdi. ama nafile.erkekler bunu yapıyor.
bir ara çok kafaya takıyordum .şimdi bıraktım artık......

Umarım duzelır canım bu durum..
Arkadasların camasır hakkında kı fıkırlerı mantıklı..
Ama sunu da eklemelıyım ben bu tıp fantazı camasırlar fılan alıp gıymelı ama dırek ona davet vermemelısın..
Evın ıcınde de oyle, dekolte gıyın bıraz seksı seyler gıyın ama oyle dolas ona dırek hadı gel gıbılerınden davranma..
Umursamıyormus gıbı davran kendı halınde.. ama o senın dekoltenı makyajını farkedecektır..
Yanıı blkı bıraz komık olacak ama kısa etek gıyınebılırsın yada gogus dekoltelı badı gıyıp onunde bırsey toplar gıbı egılebılırsın tabı abartmadan yanı anladın sen :)
daha cekıcı gelebılır umursamadan boyle davranman..
cunku gel dedıkce gerı kacması cok olası.. cınsellık te evlılıke cok onemlı gercekten..
umarım asarsınız canım bu sorunu..

umarım çözüm bulabilirsiniz

gerçekten insanın siniri bozulur

merhaba ben bu konuyu eşimle konuştum bende aynı durumdaydım. ve bana şu acıklamayı yaptı erkekler haftada 10 civarında bu işi yapması gerekırmış. ama bızımonların hızına yetısemedıgımızı ve buyuzden ona ıhtıyac duydugunu söyledi. ama bız hergun ilişkiye gırersek yapmıyor. ve şuda bır gercek bayanlar erkeklerın yuzde 90 sanı bunu yapar dıger 10 napar derseniz onlarda yapmıyorum dıye yalan söyler.

Son düzenleme:
merhaba ben bu konuyu eşimle konuştum bende aynı durumdaydım. ve bana şu acıklamayı yaptı erkekler haftada 10 civarında bu işi yapması gerekırmış. ama bızımonların hızına yetısemedıgımızı ve buyuzden ona ıhtıyac duydugunu söyledi. ama bız hergun ilişkiye gırersek yapmıyor. ve şuda bır gercek bayanlar erkeklerın yuzde 90 sanı bunu yapar dıger 10 napar derseniz onlarda yapmıyorum dıye yalan söyler. bu gune kadar yakalanmamıssa tabı. sonuç olarak bence cok takma kafana bu na gercekten ihtiyacı oldugunu düşün bu erkeklerın dogasında var. yanı tek senın esın degıl. ve bence onu bu konuda sıkma konuşma. yada hep acık acık konuş mesela ben artık onunla çok rahat konusuyorum. bazen yapalımmı felan dıyor sonra ıkıncıyı ıstıyor bende yapamam dıyorum. oda benımbısekılde rahatlamam lazım yoksa yarın butun gun kalkık gezerım dıyor. bende tamam ozaman gıt yap felan dıye konusuyoruz. yanı bu konunun senın guzel veya çırkın olmanla alakası yok. bırak yapsın enazından baska erkekler gıbı baska kadınlara gıtmıyor. enazından bunu dusun canım.

bence eşiniz sizi iyi kandırmış,
sende bunu kabullenip bide burda savunuyorsunuz bravo

eşimin bunu yapmadığını düşünüyorum tabi çalışırken yapmıyorsa.banyoya girse peşinde yuvalete gitse peşinden giderim:) şaka bir yana biz de haftada 1 en fazla 2 hatta yeni evliyken haftada 1i bile zor görüyordum. bunalımlara filan girmiştim.şu sıralar haftada 2 yi geçmiyor. enim eşimde nafret eder saten tül geceliklerden. pamuklu bir iç çamaşırı daha çok cezbediyor. hatta bikaç kez çok hazır olduğu halde üzerimde gördüğü iç çamaşırından sonra kardeş kardeş uyumak zorunda kalmıştık.
Ama bir süre sonra öğrendim ki her erkeği cezbeden bir giysi var. benimki mini pileli eteklere bayılırmış:) hergün giysem her gün olur anlayacağın.
bu arada eşi erken boşalma sorunu yaşayan arkadaşım keşke eşini kendisini tatmin ederken yakaladığında görmezden gelseydin.Çünkü bu bir çözüm olabiliyormuş erken boşalma için.ilişkiye girmeden evvel mastürbasyon yapıp üzerine ilişkiye girince ereksiyon süresi uzuyor diye biliyoum. Belki o seni mutlu etmek için böyle birşeye kalkıştı sen de farkedince açıklayamadı.
ilk zamanlar bende mastürbasyon yatığını düşündüğüm eşime yanımda yapmasını istediğimi söyldim. En azından benden saklamazsın bana yalan söylememiş olursun dedim. Bir dahada öyle şüphem kalmadı.

merhaba ben bu konuyu eşimle konuştum bende aynı durumdaydım. ve bana şu acıklamayı yaptı erkekler haftada 10 civarında bu işi yapması gerekırmış. ama bızımonların hızına yetısemedıgımızı ve buyuzden ona ıhtıyac duydugunu söyledi. ama bız hergun ilişkiye gırersek yapmıyor. ve şuda bır gercek bayanlar erkeklerın yuzde 90 sanı bunu yapar dıger 10 napar derseniz onlarda yapmıyorum dıye yalan söyler. bu gune kadar yakalanmamıssa tabı. sonuç olarak bence cok takma kafana bu na gercekten ihtiyacı oldugunu düşün bu erkeklerın dogasında var. yanı tek senın esın degıl. ve bence onu bu konuda sıkma konuşma. yada hep acık acık konuş mesela ben artık onunla çok rahat konusuyorum. bazen yapalımmı felan dıyor sonra ıkıncıyı ıstıyor bende yapamam dıyorum. oda benımbısekılde rahatlamam lazım yoksa yarın butun gun kalkık gezerım dıyor. bende tamam ozaman gıt yap felan dıye konusuyoruz. yanı bu konunun senın guzel veya çırkın olmanla alakası yok. bırak yapsın enazından baska erkekler gıbı baska kadınlara gıtmıyor. enazından bunu dusun canım.

bencede eşin seni kandırmış

bütün erkekler yapıyo diye bişi yok

eşin yaptığı şeye diğer erkekleride ortak ediyoki
sen üstüne gitmeyesin

bence eşiniz sizi iyi kandırmış,
sende bunu kabullenip bide burda savunuyorsunuz bravo

yanılıyorsun canım eşim beni kandırmıyor bu bir gercek evlilik danışmanı, pisikiyatrist, ve kadın dogumcu arkadaşlarım var onlarda aynıseyı söylüyorlar kesinlikle her erkek bunu yapar bu araştırılmış bir konu bence bu konuda bıraz arastırma yapsan sende görürsün. ve bu çok dogal bir olay bence siz olaya farklıbir açıdan yaklaşıyorsunuz. bir erkegin ve kadının cinsel ihtiyaç sayısı kesınlıkle farklıdır bunuben veya eşim degıl uzmanlar söylüyor. sizden ricam lütfen bu konuyu araştırın ozaman bana söylediğiniz kandırılma sözünü geri alıcaksınız

yanılıyorsun canım eşim beni kandırmıyor bu bir gercek evlilik danışmanı, pisikiyatrist, ve kadın dogumcu arkadaşlarım var onlarda aynıseyı söylüyorlar kesinlikle her erkek bunu yapar bu araştırılmış bir konu bence bu konuda bıraz arastırma yapsan sende görürsün. ve bu çok dogal bir olay bence siz olaya farklıbir açıdan yaklaşıyorsunuz. bir erkegin ve kadının cinsel ihtiyaç sayısı kesınlıkle farklıdır bunuben veya eşim degıl uzmanlar söylüyor. sizden ricam lütfen bu konuyu araştırın ozaman bana söylediğiniz kandırılma sözünü geri alıcaksınız

tabiki her erkek yapar ama eşine saygısı olmayan yada eşi yetmeyen her erkek yapar,

gerçi eşin açıkca bana yetmediğin için yapıyorum demiş ama bütün erkekleri buna katmasın çok kötü,

ve birtek sen değil herkes kocasını çok iyi tanıyor ve kocası bunu yapan kadın illaki bunu anlar

bence bu zaten bı sorun..bende yasıyorum zaman zaman artık umursamıyorum yanı benım eşim kendısı yapmıyor ama banada yaklaşmıyokaydirigubbakcemilene oluyo annamıyorum

--------------------------------------------------------------------------------

Mastürbasyon ayıp değil!

Mastürbasyon, her ne kadar ayıp kabul edilse de, aslında cinselliğin doğal bir aşamasından başka bir şey değil.

Mastürbasyon, yani kendi kendine elle doyuma ulaşma her ne kadar ayıp kabul edilse de, aslında cinselliğin doğal bir aşamasından başka bir şey değil. Amerika'da yapılan son araştırmalarda, erkeklerin yüzde 95'inin, kadınlarınsa yüzde 70'inin kendi kendilerini tatmin ettiğini, yani mastürbasyona başvurdukları ortaya çıktı. Amerika'da ortaya çıkan durum aslında ülkemiz için de geçerli. Fakat ne yazık ki Türkiye'de mastürbasyon yapmak hala çok ayıp kabul edildiği için insanlar bu gerçeği saklamak zorunda kalıyorlar.

Mastürbasyon, kör ya da sağır yapmaz!
Tıbbi adı mastürbasyon olan ve kendi kendine elle doyum olarak izah edebileceğimiz cinsel gerçek, kişilerde özellikle suçluluk ve utanç duygularının ortaya çıkmasına sebep oluyor. Bu konuda yaşanan zorluklar bununla da sınırlı kalmıyor, özellikle öğrenim seviyesinin düşük olduğu yörelerde mastürbasyon yapmanın, körlüğe, sağırlığa, akıl hastalıklarına ya da diğer bazı sakatlıklara yol açtığı düşünülüyor. Bu iddiaların gerçekle uzaktan yakından ilgisi yok tabii ki. Mastürbasyonun bu tür bir yan etkisi olsaydı dünya nüfusunun tamamına yakın bir çoğunluğunun kör, sağır ya da akıl hastası olması gerekirdi!Kendi kendine doyum, bir kadın ya da erkeğin yalnız başına, bir eş olmaksızın cinsel yönden heyecanlanması ve sonunda doyuma ulaşması olarak kabul edilebilir. Toplumumuz her ne kadar hoş görmemekteyse de, kendi kendine doyumu tümüyle sağlıklı bir cinsel rahatlama yolu olarak kabul eden toplumlar da var. Kendi kendini tatmin etmek insanın doğasında vardır.

Mastürbasyon 2 yaşında başlıyor!
Her çocuk yaklaşık 2 yaşından itibaren mastürbasyon yapar. Burada çocuğun asıl amacı vücudunu tanımaktır. Çocuklara cinsel organlarına dokunmalarının ayıp olduğunu söylemek, oyun oynamalarının, yüzmelerinin, konuşmalarının kısacası sağlıklı bir bedenin yapabileceği tüm hareketleri yapmalarının ayıp olduğunu söylemek kadar saçma ve bir o kadar da tehlikelidir. Çocukluğunda cinsel organına dokunduğu için cezalandırılan, dayak yiyen ve ezilen çocukların ilerleyen yıllarda başarılı bir cinsel yaşantı sürmeleri mümkün değildir.Özellikle kız çocuklarda bu baskılar cinsellikten nefret etmeye yol açabilir. Vaginismus (cinsel organın istemsiz olarak ilişkiye izin vermeyecek kadar kasılması) vakalarının büyük çoğunluğuna kadınların, çocukken cinsel organlarına dokundukları için azarlanmaları sebep olmaktadır.

Kendi kendini tatmin, çocuklarda olduğu gibi yetişkinler arasında da ayıplanmamalı. Suçluluk duygusu ve baskılar altında ezilmediği takdirde tüm yetişkin insanlar, özellikle başka çareleri olmadığı durumlarda ve cinsel olarak rahatlama gereksinimleri varsa kendi kendilerine doyuma ulaşabilirler. Örneğin kimi insanlar uykusuzluk çektikleri için bu yönteme başvurabilirler. Gerilimleri izleyen gevşeme az da olsa bir rahatlama sağlar, kişinin huzura kavuşmasına yol açabilir. Kuşkusuz kendi kendine doyuma ulaşma, cinsel ilişkinin yerini tutamaz.

Masturbasyon, seksin yerini tutar mı?
Ancak özellikle ilk gençlik yıllarında bedensel olarak cinsel ihtiyaçları olan ancak henüz ilişkiye girmeyecek kadar küçük olan gençlerde, mastürbasyon cinsel ilişkinin yerini tutabilir çiftlerde, kendi kendine doyuma ulaşmak yardımcı olabileceği gibi sevgi dolu bir ilişkinin sürdürülmesine yardımcı olur.

Hatta günümüzde normal yolla doyum sağlanamayan ilişkilerde mastürbasyondan faydalanmak doktorlar tarafından bile tavsiye ediliyor. İlişkilerde yaşanan başarısızlık, bilgisizlik ve çekingenlikler yüzünden pek çok kişi doyuma ulaşmanın, orgazmın nasıl bir his olduğunu bile bilmeyebilir. Elle doyuma ulaşma bu hissin tanınmasına yardımcı olur. Bir kez elle doyuma ulaştıktan sonra, cinsel konularda çekingenlik yaşayan kadın ya da erkekler daha sonraki ilişkilerinde daha kolay doyuma ulaşır. Kişi zevk almaya başladıkça, bedeni cinsel ilişkiye hazır hale gelir.Aslında kendi kendine doyum, bedeninizi tanımanın doğal bir sonucudur. Cinsel organların işleyişi hakkında kişiyi aydınlatacağı gibi doyum sırasında hayal gücü hızla çalıştığı için duygusal yönden de rahatlamaya yol açar. Elle doyumun en büyük yararlarından biri, bize neler istediğimizi öğretmesi, başkalarıyla ilişkiye girdiğimizde ona bu istekleri söylememizi ve göstermemizi sağlamamızdır. Kadınlar ve erkekler elle doyuma ulaşırken kuşkusuz farklı yöntemler uygularlar.

Kadınlar ve erkeklerin farklı masturbasyon teknikleri
Kadınların büyük çoğunluğu klitoris ya da çevresindeki bölgeyi uyarıp, aynı zamanda bir sevgiliyi düşleyerek doyuma ulaşabiliyorlar. Bunun yanı sıra bazı kadınlar cinsel organları üzerine belli bir basınç uygulayarak doyuma ulaşırken, bir kısmı da göğüslerini uyararak doyuma ulaşabilirler. Erkekler de ise kendi kendine doyumda penis el yardımıyla sertleştirilir ve yine el yardımıyla boşalma sağlanır. Bu süreç boyunca genelde bir karşı cins hayal edilir.
İnsanlara hem fiziksel, hem de duygusal açıdan bu denli yardımcı olan, onları cinselliğe alıştıran ve kendi kendilerine tercübe kazanmalarını sağlayan mastürbasyona özellikle gelişmiş toplumlarda giderek daha iyi gözle bakılmaya başlandı. Hatta bazı ülkelerde kadın ve erkeklerin kendi kendilerine doyum sağlayabilmelerine yardımcı olmak amacıyla bazı araç gereçler bile satılıyor.

Son düzenleme:
Back
X