Esim neden benim yerime bunu tercih ediyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibirli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umarım halledersin sorununuzu sonuçta evliliğin olmazsa olmazlarından üzülmekte çok haklısın birazda o koşsun senin pesşinden iyi bir yöntem bulmuşsun ama tadında bırakmayı unutma sevgiyle kal

Ilk baslarda da boyle miydi bu adam?? cok ozel olmazsa....yani cok seksi oldun o kadar Allah Allah???? ben anlamadim gitti vallah canim kocani:sm_confused:

.............

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım sertleşme problemi yok.bende kendini tatmin ettiğini düşünüyorum ama bunu inkar ediyor. aklıma gelmiyor diyor. ama bizede yazık ya... ben yoruldum bunaldım artık bu durumdan. suçu kendimde aramaya başlar oldum.

kibirli bacım şu an eşin ne yapıyo merak ettimdefisfisfis
yani ne yapıyosun pc başında falan diyip kızmıyomu benimki fıttırıyoda:sm_cool:

canım hiç olmazsa hafta da bir oluyormuş sizinki. bizde o da yok. olsa öpüp başımın üstüne koycam nerdeyse... ama nerde... sırtını dönüp yatıyor benimki

ahhh be canım ben anlamamışım ki kocamı sen nasıl anlayasın...
evlendiğimizden beri haftada bir seks yaparız.kısa sürmez hiiç uğraşır benle..
ama onun dışında da o işi yapar alışkanlık olmuş yaniii.gercii yeminler etti tmm bıraktım diye ama.hiç inanmıyorum....

Vallah ne diyeyim, kotu bi durum...doktora mi giotmeyi deneseniz acaba???

kibirli bacım şu an eşin ne yapıyo merak ettimdefisfisfis
yani ne yapıyosun pc başında falan diyip kızmıyomu benimki fıttırıyoda:sm_cool:

........................

canım hiç olmazsa hafta da bir oluyormuş sizinki. bizde o da yok. olsa öpüp başımın üstüne koycam nerdeyse... ama nerde... sırtını dönüp yatıyor benimki

..............................

--------------------------------------------------------------------------------

Mastürbasyon ayıp değil!

Mastürbasyon, her ne kadar ayıp kabul edilse de, aslında cinselliğin doğal bir aşamasından başka bir şey değil.

Mastürbasyon, yani kendi kendine elle doyuma ulaşma her ne kadar ayıp kabul edilse de, aslında cinselliğin doğal bir aşamasından başka bir şey değil. Amerika'da yapılan son araştırmalarda, erkeklerin yüzde 95'inin, kadınlarınsa yüzde 70'inin kendi kendilerini tatmin ettiğini, yani mastürbasyona başvurdukları ortaya çıktı. Amerika'da ortaya çıkan durum aslında ülkemiz için de geçerli. Fakat ne yazık ki Türkiye'de mastürbasyon yapmak hala çok ayıp kabul edildiği için insanlar bu gerçeği saklamak zorunda kalıyorlar.

Mastürbasyon, kör ya da sağır yapmaz!
Tıbbi adı mastürbasyon olan ve kendi kendine elle doyum olarak izah edebileceğimiz cinsel gerçek, kişilerde özellikle suçluluk ve utanç duygularının ortaya çıkmasına sebep oluyor. Bu konuda yaşanan zorluklar bununla da sınırlı kalmıyor, özellikle öğrenim seviyesinin düşük olduğu yörelerde mastürbasyon yapmanın, körlüğe, sağırlığa, akıl hastalıklarına ya da diğer bazı sakatlıklara yol açtığı düşünülüyor. Bu iddiaların gerçekle uzaktan yakından ilgisi yok tabii ki. Mastürbasyonun bu tür bir yan etkisi olsaydı dünya nüfusunun tamamına yakın bir çoğunluğunun kör, sağır ya da akıl hastası olması gerekirdi!Kendi kendine doyum, bir kadın ya da erkeğin yalnız başına, bir eş olmaksızın cinsel yönden heyecanlanması ve sonunda doyuma ulaşması olarak kabul edilebilir. Toplumumuz her ne kadar hoş görmemekteyse de, kendi kendine doyumu tümüyle sağlıklı bir cinsel rahatlama yolu olarak kabul eden toplumlar da var. Kendi kendini tatmin etmek insanın doğasında vardır.
Mastürbasyon 2 yaşında başlıyor!
Her çocuk yaklaşık 2 yaşından itibaren mastürbasyon yapar. Burada çocuğun asıl amacı vücudunu tanımaktır. Çocuklara cinsel organlarına dokunmalarının ayıp olduğunu söylemek, oyun oynamalarının, yüzmelerinin, konuşmalarının kısacası sağlıklı bir bedenin yapabileceği tüm hareketleri yapmalarının ayıp olduğunu söylemek kadar saçma ve bir o kadar da tehlikelidir. Çocukluğunda cinsel organına dokunduğu için cezalandırılan, dayak yiyen ve ezilen çocukların ilerleyen yıllarda başarılı bir cinsel yaşantı sürmeleri mümkün değildir.Özellikle kız çocuklarda bu baskılar cinsellikten nefret etmeye yol açabilir. Vaginismus (cinsel organın istemsiz olarak ilişkiye izin vermeyecek kadar kasılması) vakalarının büyük çoğunluğuna kadınların, çocukken cinsel organlarına dokundukları için azarlanmaları sebep olmaktadır.

Kendi kendini tatmin, çocuklarda olduğu gibi yetişkinler arasında da ayıplanmamalı. Suçluluk duygusu ve baskılar altında ezilmediği takdirde tüm yetişkin insanlar, özellikle başka çareleri olmadığı durumlarda ve cinsel olarak rahatlama gereksinimleri varsa kendi kendilerine doyuma ulaşabilirler. Örneğin kimi insanlar uykusuzluk çektikleri için bu yönteme başvurabilirler. Gerilimleri izleyen gevşeme az da olsa bir rahatlama sağlar, kişinin huzura kavuşmasına yol açabilir. Kuşkusuz kendi kendine doyuma ulaşma, cinsel ilişkinin yerini tutamaz.

Masturbasyon, seksin yerini tutar mı?
Ancak özellikle ilk gençlik yıllarında bedensel olarak cinsel ihtiyaçları olan ancak henüz ilişkiye girmeyecek kadar küçük olan gençlerde, mastürbasyon cinsel ilişkinin yerini tutabilir çiftlerde, kendi kendine doyuma ulaşmak yardımcı olabileceği gibi sevgi dolu bir ilişkinin sürdürülmesine yardımcı olur.

Hatta günümüzde normal yolla doyum sağlanamayan ilişkilerde mastürbasyondan faydalanmak doktorlar tarafından bile tavsiye ediliyor. İlişkilerde yaşanan başarısızlık, bilgisizlik ve çekingenlikler yüzünden pek çok kişi doyuma ulaşmanın, orgazmın nasıl bir his olduğunu bile bilmeyebilir. Elle doyuma ulaşma bu hissin tanınmasına yardımcı olur. Bir kez elle doyuma ulaştıktan sonra, cinsel konularda çekingenlik yaşayan kadın ya da erkekler daha sonraki ilişkilerinde daha kolay doyuma ulaşır. Kişi zevk almaya başladıkça, bedeni cinsel ilişkiye hazır hale gelir.CINSELIGE HAZIRLIYOR!!!!Aslında kendi kendine doyum, bedeninizi tanımanın doğal bir sonucudur. Cinsel organların işleyişi hakkında kişiyi aydınlatacağı gibi doyum sırasında hayal gücü hızla çalıştığı için duygusal yönden de rahatlamaya yol açar. Elle doyumun en büyük yararlarından biri, bize neler istediğimizi öğretmesi, başkalarıyla ilişkiye girdiğimizde ona bu istekleri söylememizi ve göstermemizi sağlamamızdır. Kadınlar ve erkekler elle doyuma ulaşırken kuşkusuz farklı yöntemler uygularlar.

Kadınlar ve erkeklerin farklı masturbasyon teknikleri
Kadınların büyük çoğunluğu klitoris ya da çevresindeki bölgeyi uyarıp, aynı zamanda bir sevgiliyi düşleyerek doyuma ulaşabiliyorlar. Bunun yanı sıra bazı kadınlar cinsel organları üzerine belli bir basınç uygulayarak doyuma ulaşırken, bir kısmı da göğüslerini uyararak doyuma ulaşabilirler. Erkekler de ise kendi kendine doyumda penis el yardımıyla sertleştirilir ve yine el yardımıyla boşalma sağlanır. Bu süreç boyunca genelde bir karşı cins hayal edilir. >>> ESI OLAN BIR ERKEGIN KARISI YATAKDAYKEN HAYALNDEKI KADINLA SEX YAPMASI NORMALMI SIZCE?? İnsanlara hem fiziksel, hem de duygusal açıdan bu denli yardımcı olan, onları cinselliğe alıştıran ve kendi kendilerine tercübe kazanmalarını sağlayan mastürbasyona özellikle gelişmiş toplumlarda giderek daha iyi gözle bakılmaya başlandı. Hatta bazı ülkelerde kadın ve erkeklerin kendi kendilerine doyum sağlayabilmelerine yardımcı olmak amacıyla bazı araç gereçler bile satılıyor.

ehh guzel arkadasim iyi bulmusun buraya eklemisin eline saglik ama sen ya anlamiyorsun yada anlamamaya calisiyorsun masturbasyon yalis birsey diyen yok bu yapilirsa kadin erkek vuracaksin da demiyor kimse ama evli ciftler masturbasyon yapmasi
BU YAZI KISACA EVLI CIFLERIN KENDI BASINA!! MASTUR BASYON YAPMASINDAN BAHSETDIGINI DUSUNMUYORUM!!, BENIM DUSUNCEM MASTURBASYON OLARAK DEGILDE ESLER ARALARINDA SEX OYUNU GIBI BIR BIRBIRLERINE YAPABILIR SONU GENE SEXLE BITER DOGRUSU BU ..

ehh guzel arkadasim iyi bulmusun buraya eklemisin eline saglik ama sen ya anlamiyorsun yada anlamamaya calisiyorsun masturbasyon yalis birsey diyen yok bu yapilirsa kadin erkek vuracaksin da demiyor kimse ama evli ciftler masturbasyon yapmasi
BU YAZI KISACA EVLI CIFLERIN KENDI BASINA!! MASTUR BASYON YAPMASINDAN BAHSETDIGINI DUSUNMUYORUM!!, BENIM DUSUNCEM MASTURBASYON OLARAK DEGILDE ESLER ARALARINDA SEX OYUNU GIBI BIR BIRBIRLERINE YAPABILIR SONU GENE SEXLE BITER DOGRUSU BU ..

............................

bence cok anlamsiz masturbasyonla ilgili olan yazi
kimse ayip oldugunu soylemiyo ama evli bir cift icin sorun olabiliyor hele ki ciftten bir kisi surekli bu yolla tatmin oluyorsa genelde....bunu anlamak icin belkide evli olmak gerekir...cunku o diger insan kendini birsey yaramz hissediyor...
bu soruna cozum bulmaliyiz aslinda dimi arkadasa yardimci olalim

Dedigim gibi doktora gitmeyi denediniz mi acaba merak ettim, cunku bunu aliskanlik yapti...oyle tatmin oluyor

bence cok anlamsiz masturbasyonla ilgili olan yazi
kimse ayip oldugunu soylemiyo ama evli bir cift icin sorun olabiliyor hele ki ciftten bir kisi surekli bu yolla tatmin oluyorsa genelde....bunu anlamak icin belkide evli olmak gerekir...cunku o diger insan kendini birsey yaramz hissediyor...
bu soruna cozum bulmaliyiz aslinda dimi arkadasa yardimci olalim

Dedigim gibi doktora gitmeyi denediniz mi acaba merak ettim, cunku bunu aliskanlik yapti...oyle tatmin oluyor

.............

bu durumda ne yapilir bilmiyorum....Allah yardimcin olsun

çok garip valla acaba sana ititraf edemediği fantazileri falanmı var
belkide mast yaparken onun hayalini kurarak yapıyodur CADIARZU
kendimden biliyorum eşimin isteklerin iyapmadımmı mast yapardı:kızgın:
mast yaparken senle olduğumdan daha fazla zevk alıyorum falan derdi:çok üzgünüm:

cnm söyledim dr gidelim dedim.bu sende alışkanlık halini almış bu böyle devam ederse ooo azda olan cinsel hayatın çok erken bitecek dedim...tmm bıraktım daha yapmıyorum .dr gitmemi gerektirecek bir problemim yok diyor..bu bir problem değil mi acabaa.okumuş etmiş görmüş adam neyin doğru neytin yanlış olduğunu bilebilir kendisi ama işine gelmiyor işte.bu konuyuda bir daha açma dedi bana..

canim ben bir yeri okuyana kadar siz alip basinizi gidiyorsunuz:)) bende gecikiyorum bulamadim kiskandirmakla ilgili yeri ama senin yukari ekedigini gordum:)

canim esine senin doktora ihtiyacin var dersen kesinlikle kabul etmez stateji uygulayacaksin! plan yapacaksin !! doktor olmaya bilir ama mutlaka evlilik icin terapi almaniz gerekli bence !! senin yapacagin sey ben kendimi iyi hisetmiyorum benim pskologa ihtiyacim var , sagligimi kaybediyorum, bana bazi seyler cok agir geliyor kaldiramiyorum ,bunun caresine bakmam gerek , diyerekten beraber gidip caresine bakmaniz lazim sen hastasin senin doktora ihtiyacin var dedigin taktirde kesinlikle gitmez ...kendinde eksik birsey oldugunu birde sicilesinmi adam yerimseniben
bak bu isi caresine genclik geri gelmiyor :sm_cool:

................

çok garip valla acaba sana ititraf edemediği fantazileri falanmı var
belkide mast yaparken onun hayalini kurarak yapıyodur CADIARZU
kendimden biliyorum eşimin isteklerin iyapmadımmı mast yapardı:kızgın:
mast yaparken senle olduğumdan daha fazla zevk alıyorum falan derdi:çok üzgünüm:

Maglesef cok mantikli:1shok:

kadin olsun erkek olsun eslerinden beklentilerini bir sekilde onlara anlatabimeliler diyorum , ayni yataga girmis artik aralarinda hicbir mahremin kalmadigi ikicinsin birbirlerinden cekinecegi birseyin kalmadigini dusunuyorum .. illede dile getirilemiyorsa bile vucut diliyle hersey anlatilir arkadaslar yerimseniben

slinn valla erkekler cinsellik kousunda cidden sınır tanımıyolar bazıları bunu dile geitmeye dışarı vurmaya çekinebilir bazılarıda hiç çekinmezki benze kibirlinin kocası çekiniyo.....
anal en basiti ki he erkek bunu yapmayı ister ben sanmıyorumki bi erkek ben analdan hhoşalnmıyorum desin
kibirli bence eşin çok farklı şeler düşünüyo
nednese benim eşime çok benzettim
tek farkı benim eşim utanmadan bütün fantazilerini ban anlatıyodu ve beni buna zorluyodu :kızgın:

Son düzenleme:
bütün yorumları okudum naçizhane bundan çıkarttığım sonuç şu bence eşin seni çok seviyor fakat senden çekindiği için sana yaklaşamıyor sen şüpheci kıskanç birde agresif tavırlar sergiliyorsun ve onu sürekli takip ediyorsun gibime geliyor yanlış anlama buda onda korku panik yaratıyor ne yapacağını bilemiyor ve bocalıyor sana yanaştığı zaman başka anlam çıkartıyorsun yaklaşmadığı zaman başka anlam buda onu çelişkiye düşürüyor yani anlayacağın sizin evde kedi fare oyunu oynuyorsunuz ayrı iki zıt kutup gibisiniz yani demek istediğim herkez ayrı yöne çekiyor burada iş kadına düşüyor yani mantıklı düşünmelisin kıskandırma yıda boşver bence ters tepebilir valla erkekler güzel çirkin genç yaşlı bakmıyor ne kadınlar var hemen ayartıyorlar eşinde seni kıskandırmak için birine kapılırsa iş işten geçmiş olur dikkat et sana bir tavsiye inadı ve kıskandırmayı bırak kırıcı birşey söylediysem kusura bakma birde senin burcun akrep eşinin burcu ikizlermi?

.................................

Back
X