E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kibirli
bence tahrik edici davranışlarda bulun istedğini belirtir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende buna buna bir anlam veremiyorum neden ben varken bunu yapıyorun..ne kadar onur kırıcı bir kadın için...ona dedim ki bende ozaman kendikendimi tatmin edeceğim.benim neler hissettiğimi gör ddim..bunu demem bile onun zoruna gitti....
bende buna buna bir anlam veremiyorum neden ben varken bunu yapıyorun..ne kadar onur kırıcı bir kadın için...ona dedim ki bende ozaman kendikendimi tatmin edeceğim.benim neler hissettiğimi gör ddim..bunu demem bile onun zoruna gitti....
iletisim problemi var aranizda
bence bunlar konusularak cozulur
sen tahmin etmeye calisiyorsun surekli soyle mi dusunur boyle mi dusunur
evliligin basinda bisey demis (fantazi camasir sevmem diye)
hala onu uyguluyorsun
2 insan evlenmis ayni hayati paylasiyorlar hatta cocuk yapiyorlar
ama bu konulari konusamiyorlar
bana cok ilginc geliyor
haftada 1 ilişki normalmi sizce.....
ilginç gelmesin arkadaşım kadın konuşmak istedikçe bunların konuşularak çözüleceğini söyledikçe erkek kaçarsa yapacak birşey yok seksi gecelik meselesine gelince ben aldım bir sürü gecelikte ne oldu hiç diyorum ya yapılabilecek herşeyi yaptım bunu kendide diyor sen elinden geleni yaptın diye ama çözüme gelince tık yok
haftada bir oluyorsa bu o kadar sorun değil bence ben 3 yıllık evliliğimde toplasan 10 kez birlikte oldum ve hepsi başarısızdı
haftada bir oluyorsa bu o kadar sorun değil bence ben 3 yıllık evliliğimde toplasan 10 kez birlikte oldum ve hepsi başarısızdı
arkadaşım sorununun aynısı hatta daha fazlası benimde başımda var bende 3 yıllık evliyim eşiminde erken boşalma sorunu var başlarda bunu sorun etmedim heyecanın etkisi nasıl olsa düzelir dedim ama gün geçtikçe baktım ki hiçbirşeyin düzeldiği yok hatta dahada kötüye gidiyor arkadaşların dediği gibi ben baştan çıkarmaya çalıştıkça o benden kaçtı ve hatta biz şubat ayında evlendiğimiz için balayımızı temmuzda yaptık balayında bana hiç elini sürmediği gibi banyoda kendini tatmin ederken yakaladım kavga ettik defalarca özürler diledi hep tamam aşkım hallolacak dedi doktora gitti ama sadece bir seans çok yardım ettim rahatlasın diye diller döktüm ama nafile hatta özgüveni yerine gelsin diye çocuk bile yaptım olmadı olmadı gitgide uzaklaştı bende bir süre sonra beni istemediğini düşünmeye başladım olaylar o kadar büyüdü ki artık bende onu istemez oldum geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü ve ben onu istemediğimi kutlanacak birgün olmadığını belirttiğimde tekrar tutuştu özürler havada uçuştu şimdimi son bir şans istedi bilmem kaçıncı son şansıda verdim bu akşam beraber psikoloğa gideceğiz ama hiç umutlu değilim
canım bence daha fazla konuşma bu konuyu eşinle
ters tepki yapar aynı şeyleri sürekli duymak..
çok çeşitli iç çamaşırların olsun
sexy kokulu bir dui jeli kullan( belki kullanıyorsun bilmiyorum)
farklı ortamlarda birlikte olmayı dene..salon, oturma odası, vs:))))
belkide banyoda tahrik oluyordur eşin..su içinde filan
sende duşa girdiğin zaman eşini sırtına lif yapma bahanesiyle çağırıp orda bir bakarsın duruma..:jeyyar:
benim merak ettiğim bir konu ise bunu hemen hemen her erkek yaparmı?
hayatım ben şu an eşime sordum bunun kadınla ilgisi yok ...bazen erkek bunu alışkanlık haline getirir ..psikolog çözer ancak bunu..dedi
ben ona diyorum zaten sen psikolokluksun gel beraber gidelim diyorum ama hiç oralı olmuyor...