Esim neden benim yerime bunu tercih ediyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibirli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence tahrik edici davranışlarda bulun istedğini belirtir

bende buna buna bir anlam veremiyorum neden ben varken bunu yapıyorun..ne kadar onur kırıcı bir kadın için...ona dedim ki bende ozaman kendikendimi tatmin edeceğim.benim neler hissettiğimi gör ddim..bunu demem bile onun zoruna gitti....

bence de devam ederse ben de yanında yapardım canım nasıl oluyormuş görsün yaniiiikafamçokkarıştı

arkadaşım sorununun aynısı hatta daha fazlası benimde başımda var bende 3 yıllık evliyim eşiminde erken boşalma sorunu var başlarda bunu sorun etmedim heyecanın etkisi nasıl olsa düzelir dedim ama gün geçtikçe baktım ki hiçbirşeyin düzeldiği yok hatta dahada kötüye gidiyor arkadaşların dediği gibi ben baştan çıkarmaya çalıştıkça o benden kaçtı ve hatta biz şubat ayında evlendiğimiz için balayımızı temmuzda yaptık balayında bana hiç elini sürmediği gibi banyoda kendini tatmin ederken yakaladım kavga ettik defalarca özürler diledi hep tamam aşkım hallolacak dedi doktora gitti ama sadece bir seans çok yardım ettim rahatlasın diye diller döktüm ama nafile hatta özgüveni yerine gelsin diye çocuk bile yaptım olmadı olmadı gitgide uzaklaştı bende bir süre sonra beni istemediğini düşünmeye başladım olaylar o kadar büyüdü ki artık bende onu istemez oldum geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü ve ben onu istemediğimi kutlanacak birgün olmadığını belirttiğimde tekrar tutuştu özürler havada uçuştu şimdimi son bir şans istedi bilmem kaçıncı son şansıda verdim bu akşam beraber psikoloğa gideceğiz ama hiç umutlu değilim

canım yapman gereken
güzel bir iç çamasırı almak
sonra üstüne onları ve vucüt hatlarını belli edecek kıyafet giymek
sonra o tv izlerken yakınına hiç onu umursamadan tv izlemek
eminimki yanına gelecektir :jeyyar: :jeyyar:

bende buna buna bir anlam veremiyorum neden ben varken bunu yapıyorun..ne kadar onur kırıcı bir kadın için...ona dedim ki bende ozaman kendikendimi tatmin edeceğim.benim neler hissettiğimi gör ddim..bunu demem bile onun zoruna gitti....

canım bence daha fazla konuşma bu konuyu eşinle

ters tepki yapar aynı şeyleri sürekli duymak..

çok çeşitli iç çamaşırların olsun

sexy kokulu bir dui jeli kullan( belki kullanıyorsun bilmiyorum)

farklı ortamlarda birlikte olmayı dene..salon, oturma odası, vs:))))

belkide banyoda tahrik oluyordur eşin..su içinde filan

sende duşa girdiğin zaman eşini sırtına lif yapma bahanesiyle çağırıp orda bir bakarsın duruma..:jeyyar:

iletisim problemi var aranizda
bence bunlar konusularak cozulur
sen tahmin etmeye calisiyorsun surekli soyle mi dusunur boyle mi dusunur
evliligin basinda bisey demis (fantazi camasir sevmem diye)
hala onu uyguluyorsun
2 insan evlenmis ayni hayati paylasiyorlar hatta cocuk yapiyorlar
ama bu konulari konusamiyorlar
bana cok ilginc geliyor

ilginç gelmesin arkadaşım kadın konuşmak istedikçe bunların konuşularak çözüleceğini söyledikçe erkek kaçarsa yapacak birşey yok seksi gecelik meselesine gelince ben aldım bir sürü gecelikte ne oldu hiç diyorum ya yapılabilecek herşeyi yaptım bunu kendide diyor sen elinden geleni yaptın diye ama çözüme gelince tık yok

erotik film izliyor ben de izliyorum dedin onunla..
izledin mi acaba nelerden hoşlanıyor sana demiş ki ben hoşlanmıyorum o tür kıyafetler ama o filmde belki öyle kadınlar onu cazip ediyor belki böyle çözebilirsin onun izlediklerine dikkat ederek ama bu işin sonu psikolok bedalizanın dediği gibiii

ilginç gelmesin arkadaşım kadın konuşmak istedikçe bunların konuşularak çözüleceğini söyledikçe erkek kaçarsa yapacak birşey yok seksi gecelik meselesine gelince ben aldım bir sürü gecelikte ne oldu hiç diyorum ya yapılabilecek herşeyi yaptım bunu kendide diyor sen elinden geleni yaptın diye ama çözüme gelince tık yok

dogrudur kardesim
bu erkekler halledemedikleri seyi bosverirler ne diyim

haftada bir oluyorsa bu o kadar sorun değil bence ben 3 yıllık evliliğimde toplasan 10 kez birlikte oldum ve hepsi başarısızdı

daha neler duyacagim yahu ben de evlilerin hepsi bu isi gayet duzenli goturuyor saniyordum
bu sekilde evliligin ne anlami var o zaman kisenağlama

haftada bir oluyorsa bu o kadar sorun değil bence ben 3 yıllık evliliğimde toplasan 10 kez birlikte oldum ve hepsi başarısızdı

Arkadaşım senin durumunla kibirlinin durumu aynı değil ama.
Sen eşinin erken boşalma sorunu olduğunu söylüyorsun. Eşin kendini yetersiz gördüğü için sana yaklaşmıyordur. Gecelikle çamaşırla olacak iş değil canım seninki. Bir uzmandan yardım almanız lazım ki sende söylemişsin zaten. Umarım en kısa zamanda sorununuzu halledersiniz.
kibirlinin eşi alışkanlık haline getirmiş onu alışkanlığından caydırmaya çalışıyo. Denemekle ne kaybederki dimi...

arkadaşım sorununun aynısı hatta daha fazlası benimde başımda var bende 3 yıllık evliyim eşiminde erken boşalma sorunu var başlarda bunu sorun etmedim heyecanın etkisi nasıl olsa düzelir dedim ama gün geçtikçe baktım ki hiçbirşeyin düzeldiği yok hatta dahada kötüye gidiyor arkadaşların dediği gibi ben baştan çıkarmaya çalıştıkça o benden kaçtı ve hatta biz şubat ayında evlendiğimiz için balayımızı temmuzda yaptık balayında bana hiç elini sürmediği gibi banyoda kendini tatmin ederken yakaladım kavga ettik defalarca özürler diledi hep tamam aşkım hallolacak dedi doktora gitti ama sadece bir seans çok yardım ettim rahatlasın diye diller döktüm ama nafile hatta özgüveni yerine gelsin diye çocuk bile yaptım olmadı olmadı gitgide uzaklaştı bende bir süre sonra beni istemediğini düşünmeye başladım olaylar o kadar büyüdü ki artık bende onu istemez oldum geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü ve ben onu istemediğimi kutlanacak birgün olmadığını belirttiğimde tekrar tutuştu özürler havada uçuştu şimdimi son bir şans istedi bilmem kaçıncı son şansıda verdim bu akşam beraber psikoloğa gideceğiz ama hiç umutlu değilim

....................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ben zaten denemesin demiyorum ama eşim boşalma sorununa karşı aynı davranışları sergiliyor bu tamamen kişilik bozukluğu onun kide benim kide bunu söylemeye çalışıyorum

canım bence daha fazla konuşma bu konuyu eşinle

ters tepki yapar aynı şeyleri sürekli duymak..

çok çeşitli iç çamaşırların olsun

sexy kokulu bir dui jeli kullan( belki kullanıyorsun bilmiyorum)

farklı ortamlarda birlikte olmayı dene..salon, oturma odası, vs:))))

belkide banyoda tahrik oluyordur eşin..su içinde filan

sende duşa girdiğin zaman eşini sırtına lif yapma bahanesiyle çağırıp orda bir bakarsın duruma..:jeyyar:

evet son kez konuşacağım..birdaha bu konuyu açmayacağım..biz zaten ytak o.çok fazla birlitle olmuyoz..salon vs vs.banyo hariç çünkü banyolar çok yakın diğer dairelerle..
onun ne istediğini bende bilmiyorum..bu konuda kendini çok net ifade edemiyor....

..................................

.......................................

bu bence doğal her erkekte yapar fakat karşısındakini ihmal etmemek kırmamak şartuyla olmalı bu

........................................

hayatım ben şu an eşime sordum bunun kadınla ilgisi yok ...bazen erkek bunu alışkanlık haline getirir ..psikolog çözer ancak bunu..dedi

ben ona diyorum zaten sen psikolokluksun gel beraber gidelim diyorum ama hiç oralı olmuyor...

ben ona diyorum zaten sen psikolokluksun gel beraber gidelim diyorum ama hiç oralı olmuyor...

hayatım bencede kocanın ..bu haraketlerini sen üzerine alınma...hem eşine hemde kendine yardım et...kocanın mastürbasyon yapmasına...fırsat verme...anlarsın ya :jeyyar:

Back
X