- Konu Sahibi kibirli
psikologta çözüm değil yanlız başına kişi önce kendi istemeli düzelmeyi içinden gelmeli yoksa psikologların kapısında yatsa ne fayda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hiç fantazi tarzı geceliklerim iç çamaşırlarım yok..
çünkü eşim bu tür şeyleri beğenmiyorum demişti bana evliliğimiz ilk yılları.
bende hiç almadım..
geçen yıl arkadaşımın evliliğinde sorunlar vardı. bu sorunları halledelim derken konu cinselliğe kadar geldi. meğer adam eşiyle beraber olmak istemiyormuş. çünkü 9 yıldan beri (2 çocukları var biri 9 diğer 6 yaşında) eşini rahat bulmuyormuş yatakta. kadın sürekli çocuk mu ağlıyor yoksa uyandımı şeklinde yarıda kesiyormuş. ve adam da tatmin olamadığı için kendini artık uzak tutmaya başlamış. kendi çapında çözümler bulmuş. kadın bunları geçen yıl öğrendi. adamın bu rahatsızlığının farkında bile değilmiş. sürekli sen beni beğenmiyorsun artık dermiş kocasına. daha sonrasında bir aile danışmanına gittiler.3 ay sürdü haftada ikigün gittiler. şuan bildiğim kadarıyla sorunlar çözüldü. ilk zamanlarda bir hafta çocuklar babaannede kaldı hatta yalnız kalabilsinler diye. acaba sizin de evliğiniz de böyle bir durum olabilir mi?
cnm bazı arkadaslar ve sen benı ıhmal etmedıgı surece normal demıssın ama bence hıcte normal degıl.evlı bır erkegın buna kesınlıkle ıhtıyac duymaması lazım tabı duzenlı ılıskı soz konusuysa. bence bu durum oyle ıc camasırla, sexı olmakla cozulecek bır durum degıl.. kesınlıkle esının profosyenel bır yardım alması gerekır cunku sen elınden gelenı yapmıssın zten .. ınş. kısa surede halledersınız
akşam eşimle son kez konuştum...ben hatamı anladım ve birdaha asla yapmayacağım dedi...
bende lütfen bana bir sebeb sun dedim..bir sebebi yok dedi..neden yaptığımı bende bilmiyorum.
peki haftada kaç kez yapıyordun dedim..2 bazen bir dedi.benim şartelle gene attı tabii.yemin ettirdim birdaha olmayacak diye.yarın ailemin yanına gidiyorum 1 hafta orada kalacağım..kendini dinle ve ben ne yapıyorum diye kendine bir sor dedim.bu affedilir bir şey değil.ha bunu yapmışsın ha başka kadınla birlikte olmuşsun.ben böyle hissediyorum.aldatılmış gibiyim dedim...
benim hiç fantazi tarzı geceliklerim iç çamaşırlarım yok..
çünkü eşim bu tür şeyleri beğenmiyorum demişti bana evliliğimiz ilk yılları.
bende hiç almadım..