Esim neden benim yerime bunu tercih ediyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibirli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
psikologta çözüm değil yanlız başına kişi önce kendi istemeli düzelmeyi içinden gelmeli yoksa psikologların kapısında yatsa ne fayda

canım bunu her erkek fırsatını buldugu an yapar
bu senı sevmedıgı ıstemedıgı anlamına gelmez
bekar zamanlarından kalma bır alıskanlık olabılır
ve bu konuda daha fazla yuzgoz olmayın derım
cunku bırsure sonra esın sana ınat yapabılır
bu konuyu hıc ınada bındırmeyın
ve arkadasların dedıklerıne bende katılıyıorum
ıc camasırları al cesıt cesıt
esım sevmıyor dıyorsun ama bunu sevmeyen erkek yoktur canım yaaa
ve sen de kendını bu kadar uzmeee

bana acımasından çekiniyorum aslında..kendine çekmek için gitti kendine böyle şeyler aldı demesinden çekiniyorum..bunu bana direk söylemez ama..içinden öyle geçirir.ayyy iyice paronaya oldum..

demıssın ama bence esın benım ıcın nasılda caba gosterıyor der belkıde ..

alıskanlık yapmıs kendinin tatmin etmek daha zevkli geliyo demekki senden se onu tercih ediyosa onu memnun edebildiğine eminsen düzeltmen imkansız gibi bişe ozman ne diyebilirimki.

geçen yıl arkadaşımın evliliğinde sorunlar vardı. bu sorunları halledelim derken konu cinselliğe kadar geldi. meğer adam eşiyle beraber olmak istemiyormuş. çünkü 9 yıldan beri (2 çocukları var biri 9 diğer 6 yaşında) eşini rahat bulmuyormuş yatakta. kadın sürekli çocuk mu ağlıyor yoksa uyandımı şeklinde yarıda kesiyormuş. ve adam da tatmin olamadığı için kendini artık uzak tutmaya başlamış. kendi çapında çözümler bulmuş. kadın bunları geçen yıl öğrendi. adamın bu rahatsızlığının farkında bile değilmiş. sürekli sen beni beğenmiyorsun artık dermiş kocasına. daha sonrasında bir aile danışmanına gittiler.3 ay sürdü haftada ikigün gittiler. şuan bildiğim kadarıyla sorunlar çözüldü. ilk zamanlarda bir hafta çocuklar babaannede kaldı hatta yalnız kalabilsinler diye. acaba sizin de evliğiniz de böyle bir durum olabilir mi?

benim hiç fantazi tarzı geceliklerim iç çamaşırlarım yok..
çünkü eşim bu tür şeyleri beğenmiyorum demişti bana evliliğimiz ilk yılları.
bende hiç almadım..

peki madem bunlardan hoşlanmıyor..o zaman spor tarzda iç çamaşırları giyin ve tensel temasda bulun..bence bi erkek ya iç çamaşırlarından yada tensel temaslardan tahrik olur..
başka bişi gelmiyo aklımafisfisfis

cnm bazı arkadaslar ve sen benı ıhmal etmedıgı surece normal demıssın ama bence hıcte normal degıl.evlı bır erkegın buna kesınlıkle ıhtıyac duymaması lazım tabı duzenlı ılıskı soz konusuysa. bence bu durum oyle ıc camasırla, sexı olmakla cozulecek bır durum degıl.. kesınlıkle esının profosyenel bır yardım alması gerekır cunku sen elınden gelenı yapmıssın zten .. ınş. kısa surede halledersınız

..................

Son düzenleyen: Moderatör:
geçen yıl arkadaşımın evliliğinde sorunlar vardı. bu sorunları halledelim derken konu cinselliğe kadar geldi. meğer adam eşiyle beraber olmak istemiyormuş. çünkü 9 yıldan beri (2 çocukları var biri 9 diğer 6 yaşında) eşini rahat bulmuyormuş yatakta. kadın sürekli çocuk mu ağlıyor yoksa uyandımı şeklinde yarıda kesiyormuş. ve adam da tatmin olamadığı için kendini artık uzak tutmaya başlamış. kendi çapında çözümler bulmuş. kadın bunları geçen yıl öğrendi. adamın bu rahatsızlığının farkında bile değilmiş. sürekli sen beni beğenmiyorsun artık dermiş kocasına. daha sonrasında bir aile danışmanına gittiler.3 ay sürdü haftada ikigün gittiler. şuan bildiğim kadarıyla sorunlar çözüldü. ilk zamanlarda bir hafta çocuklar babaannede kaldı hatta yalnız kalabilsinler diye. acaba sizin de evliğiniz de böyle bir durum olabilir mi?

yok canım yaa hiç öyle bişi olmadı...çocuk ağlıyor,tel çalıyor hiç böyle problem yaşamadık biz.sorun tamamen eşimin kendisi

cnm bazı arkadaslar ve sen benı ıhmal etmedıgı surece normal demıssın ama bence hıcte normal degıl.evlı bır erkegın buna kesınlıkle ıhtıyac duymaması lazım tabı duzenlı ılıskı soz konusuysa. bence bu durum oyle ıc camasırla, sexı olmakla cozulecek bır durum degıl.. kesınlıkle esının profosyenel bır yardım alması gerekır cunku sen elınden gelenı yapmıssın zten .. ınş. kısa surede halledersınız

[B.............................................

Son düzenleyen: Moderatör:
akşam eşimle son kez konuştum...ben hatamı anladım ve birdaha asla yapmayacağım dedi...
bende lütfen bana bir sebeb sun dedim..bir sebebi yok dedi..neden yaptığımı bende bilmiyorum.
peki haftada kaç kez yapıyordun dedim..2 bazen bir dedi.benim şartelle gene attı tabii.yemin ettirdim birdaha olmayacak diye.yarın ailemin yanına gidiyorum 1 hafta orada kalacağım..kendini dinle ve ben ne yapıyorum diye kendine bir sor dedim.bu affedilir bir şey değil.ha bunu yapmışsın ha başka kadınla birlikte olmuşsun.ben böyle hissediyorum.aldatılmış gibiyim dedim...

kötüyüm yaaa................................

cnm ıı konusmussun umarım hatasını anlar.. hıc moralını bozma bence oda anlıcak yakında yaptıgının n kadar onur kırıcı oldugunu uzme kendını sakın

bıde arkadasım bıraz acık olcak ama elle temastan mı hoslanıyo, yada o..l sexten bunu ona sen yapsan ? belkıde yapıyosundur bılmıyorum tabı, yanlıs anlama sakın zor bı durum, yardım maksatlı soluyorum .

böyle erkeklerde varmı hayret doğrusu şaşırdım adam balayında masturbasyon yapacak yanında tazecik karısı varken ben şahsen kadın olarak kendmi erkek yerine koyuyorum hayret ediyorum doğrusu bence sexi olmaya çalış ne olursa olsun musaitseniz hiç masturbasyon yapmasına fırsat verme biraz yor onu bakalım mastürbasyon yapmaya hali kalacakmı birde isteksizliği erken boşalma falansa geciktirici kremler varmış krem alın yani kadında olsa boşalmak rahatlamak ister haftada bir bence az insan moralsiz olur neyse gençken yapın yaşlanınca zaten haliniz olmayacak bir fıkra var bilirmisin yaşlı amca teyzeye bağırır hanım ocağa su koy olursa olur olmazsa çay demleriz daha gençken kıymetini bilin derim yaşlanınca zaten ayda yılda bir olacak::delphin:delikafaduldendelikafadulden

merhaba ben bu konuyla ilgili birşeyler okumuştum daha önce.. mastürbasyonun tatmin olmak açısından daha az uğraş verici ve daha fazla haz verici olduğunu .. bazılarının bunu kolay tatmin olmaktan dolayı alışkanlık haline getirdiklerini okumuştum.. sanırım sizin eşinizde de durum alışkanlık.. bence bir psikiyatristten yardım alsın.. siz ne kadar çabalasınız da bu durum eşiniz için alışkanlık haline gelmiş.. ilk ergenliğe giren gençler olur ya sürekli ihtiyaç duyarlar gazetelerde okuruz.. inş bir an önce sorununuz düzelir.. doktor şart ..

benim hiç fantazi tarzı geceliklerim iç çamaşırlarım yok..
çünkü eşim bu tür şeyleri beğenmiyorum demişti bana evliliğimiz ilk yılları.
bende hiç almadım..

bazi erkekler böyle diyorlarmis ama ben inanmiyorum aslinda hoslarina gidiyor ama nedense begenmiyormus gibi davraniyorlar sen dene bence

bence hemen yanlış anlama eşinin baskasıyla birlikte olmasıyla eş durumda koşma bunu.ikisi çok farklı olaylar .dikkatini çekicek bişeyler yap oda sonuç vermiyorsa ve hep söz vrdiği halde kendi kendine yapmayı tercih ediyorsa evlilik terapistine gidilebilir,umarım sorunun geçicidir

inanırmısın (kibirli) bende bu konuda bi forum açıcaktım bugün,aynı sorunları bende yaşıyorum fakat ben 10 aylık evliyim.çok gururum kırıldı çok kötü oldum ama onun yaptığı pc sinden izleyip yapması ve beni aptal yerine koyması
evliliğimizin 1. ayından beri böyle ve benim canım çok sıkılıyo çok üzülüyorum,bendemi bişi var acaba diye,gizliden gizliye yapmasa dürüst olsa o bile yeter bana
ama o kadar komik şeyler söylüyoki anlatamam aptal gibi kandırmaya çalışıyo beni
nasıl üzülüyorum anlatamam
böle küçük şeyler birikince patlama noktasına geliyo ve ben zarar vermeye başlıyorum

çok zor bi durum olsa gerek.bende yeni evliyim ve üzülüyorum böle şeyleri okuyunca.acaba benim de başıma gelir mi diyorum kendi kendime.

Back
X