Eşim mesafeli olmamdan şikayetçi?

Hem onlar hem oğulları.
Görümce hanımın nişan işi ne oldu? Gittiniz mi? Yeni dunurler, anladılar mi durumu?
Canım erkek kardeşininde istemesi kız kardeşinin de istemesi oldu ikisine de gittim virüs dolayısıyla pek bişey anlayamadık kendi içlerinde ki sorunları da bana anlatmazlar, tabi ki herkes her şeyi bir gün anlar, ben kurtulmak istiyorum mutsuzum çünkü, aramızda hiç bişey de kalmadı 1,5 haftadır evde tek kelime konuşmaz mı insan, konuşmuyoruz işte yabancı gibi. Umarım yeni hayatım güzel olur, artık yoğurdu üfleyerek yerim

4 o

4 ay oldu daha
Yazdığından zaten yeni olduğunu anladım, benim 2 sene oldu, hasta ettiler beni, ben karşılık verdim olmadı vermedim olmadı görüştüm olmadı görüşmedim olmadı, daha çok yeni senin de, artacak bunlar eşle kavgalar çoğalacak, ya kendi mutluluğun Ya onlar mutlu olsun diye istemediklerini yapma tercihi noktasına geleceksin

Daha da mutsuz oluyorum. Şuan atanıp bu sehirden gıtmeye calısıyorum. Eşim isterse kalsın. Ama ben buraya gelirsem 1haftadab fazla gelmem bunaltıyolar

Araması kesildi ama. Ben ınatcıyım.cagırsada gıtmıyorum. Yatılı cagırdı gıtmedım. Yatısız cagırdı gıtmedım. Ben kalk deyınce eşim kalkmaz kavga var evde. Esım kavga ediyoruz dıye baskıyı kesti. Bakalım nolcak. Ama ben onların emrinde degılım, sahibim degıller

desinler hiç gitme demiyorum git ama haftanın4 günü değil 1 günü yada 2 günü git aynısı başıma geldi biliyorum kafam o kadar rahat ki anlatamam
Yok 2haftada bır gıdıyorum. Eşim sürekli gıdıyor. Bu sefer esıme neden gelmıyor karın dıyorlar. Sorun mu var noldu.

Bizim gelın hayırsız diyecekler ama
Çok mu önemli? İnsanoğlu nankordur diyor Allah. Ne yapsanız da laf etmek isteyen bir şey bulur. Bu kötü davranışı zaman zaman hepimiz yapıyoruz bilerek ya da bilmeyerek.
Biz dosdoğru yaşıyor muyuz, sadece buna odaklanmamiz lazım. Biri kötülük yaptı diye ona kötülükle karşılık vermemeliyiz, bununla birlikte o kişinin ikinci kötülüğü yapmasına fırsat da vermemeliyiz. Krizleri en güzel şekilde çözmek gerek. Tartışmadan, kusmeden, laf çarpmadan... Net bir şekilde bunu yapmanızı istemiyorum demek gerek. Ama toplumumuz pasif agresif olduğundan, sınırlarımızı ifade etmeyip sonradan öfke, kin bürünüyoruz.
Lafa gelince ben şöyle akilliyim, böyle iyiyim diyoruz. Ama sorunlarımızı uygun şekilde çözmeye yetmiyor irademiz, aklımız

Haftada 4 çokfazla her zamanmesafe iyidir eşim haftada 2 yada1 gider ben ayda 1 yada 2 giderim annesine kendi annme 2 günde bir giderim o gelmez isterse gelir kafasına göre mesafe en güzeli değiştirmeyin kendinizi böyle devam şikayetederse etsin herşey istedikleri gibi olamaz

Yok 2haftada bır gıdıyorum. Eşim sürekli gıdıyor. Bu sefer esıme neden gelmıyor karın dıyorlar. Sorun mu var noldu.
eşin sizin aileye gelmiyor ama dimi o zaman şöyle yap bir hafta 3 kv gittiysen 1 hafta sizinkilere gidin bakalım eşinin tepkisi ne olucak yakınsa ailen eğer buna surat ederse hislerimde müşterekmiyiz de

İki haftaysa belki düzelir, belki hatasını anlar. Belki...

Kuzum ben sana anlatsam roman olur, doğulu bide benim eş ve ailesi, birbirlerine aşırı bağlılar, her gün telefonda konuşurlar her gün beraber yemek yerler vs. Ben istemediğim zaman dışlandım bu neden böyle dediler. Eşime beni kötülediler. Ben batılıyım biz ailemizi sevmiyomuyuz seviyoruz ama kendi hayatımıza da bakıyoruz bunlar da o yok. Ben neler çektim senin kaç katın kim bilir. Psikolojik şiddet hakaret ne ararsan vardı, nişanı atmadığıma pişmanım, iyi dedim eşim için ama iyi olsa bile bu aileyle olmaz demedim aşıktım, şimdi inşallah kurtulurum diyorum

eşin sizin aileye gelmiyor ama dimi o zaman şöyle yap bir hafta 3 kv gittiysen 1 hafta sizinkilere gidin bakalım eşinin tepkisi ne olucak yakınsa ailen eğer buna surat ederse hislerimde müşterekmiyiz de
Zaten bana hak verıyor. Ama ben onlar kızı gıbı goruyormus. Ben anne baba olarak gormuyormusum

Eşim Allahtan bana duskun ve lafımı dinliyor. Bi de ben acık acık dıyorum meraklı annen dıyorum. Sıkılıyorum dıyorum. Annesıne de dedım sıkıldım dıye

Ben baskı yapmıyorum. Ama esım tel gıtse gelın nerede neden gelmedı. Problem mı var. Hemen böyle dıyorlar.

Zaten bana hak verıyor. Ama ben onlar kızı gıbı goruyormus. Ben anne baba olarak gormuyormusum
Aslında kadın aramayı kesmiş. Kocan da sizi kendi halinize bıraksa herkes rahat eder. Bunu ona söyleseniz. Karışma bizim ilişkimize, biz aramızda hallederiz, sen karışırsan aramız bozulur falan deseniz

Aslında kadın aramayı kesmiş. Kocan da sizi kendi halinize bıraksa herkes rahat eder. Bunu ona söyleseniz. Karışma bizim ilişkimize, biz aramızda hallederiz, sen karışırsan aramız bozulur falan deseniz
Kadın anladı sıkıldığımı. Hem ben söyledim hem esım söyledı.eşime de bana baskı yapma dıycem

alışır alışır merak etme ilk evlendiğim zaman eltim hergün kv de bir bina da oturuyoruz biz birde o yönden şanslısın eşim bana sen annemlere gitmiyorsun bak eltin hergün annem de banane ya dedim bak bakayım bana eltime benziyor muyum dedim iyi kide zamanında yapmışım mesafeyi geç yaptım biraz ama yaptım herkesin yüzünü de ayrı ayrı gördüm

Ben Vala dıyorum herseyı pat pat. Eşime de dıyorum. Ana kuzusu gıt göbek bagını kes falan neler neler diyorum.Abartıyo cunku. Alısır umarım

Ben baskı yapmıyorum. Ama esım tel gıtse gelın nerede neden gelmedı. Problem mı var. Hemen böyle dıyorlar.
Desnler bi süre snra vazgeçerler bıkarlar benmkde her aradıgnda hiç aramyosnndyo gerçekten hç aramıyorum çnkü eşmden alyorm haberlerni genel olark kmsyi arama huyum yok zaten söylenip bıkacaklar bi süre snra emin olun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…