Eşim mesafeli olmamdan şikayetçi?

Açık açık kendini ifade edeceksin söyleyeceksin, sınırlarını koruyacaksın ama dediğim gibi burası Ortadoğu olduğu için de bunun da bedeli olacak, benim gibi soğukluklar girecek aranıza belki boşanmaya gidecek, nedir bu çektiğimiz

Offf evet. Eşimle bıle aramda sogukluk oldu

E haftada iki gün beraber gitmişsiniz zaten. Bunun bir fazlası haftanın her günü orda oturmak. Bence bu kadar yakınlık yeterli. İnsan yeri geliyor kendi anne babasını kardeşini çekemiyor. Her gün her gün çok fazla bence.

Onlar Mıc Mıc sevıyor. Sürekli gıdelım konusalım davet edelim. Ama 60 yasında insanlarla ne konusabilirsiniz kı

Mecbur değilsin mutsuz olduğun şeyleri yapmaya, İnan ki başkalarını mutlu ederken yavaş yavaş ruhun çöküyor istemediğin şeyleri yaparak
Şuan kv ye de sıkıldığımı söyledım. O gunde berı benı aramadı. Normalde sürekli evimizle aklına bıseyler gelır arar sorardı. Sankı benim degıl onların evi

Mecbur değilsin mutsuz olduğun şeyleri yapmaya, İnan ki başkalarını mutlu ederken yavaş yavaş ruhun çöküyor istemediğin şeyleri yaparak
Beni böyle kabul edecekler ya da bıtecek. Ben cok sıkılıyorum dıger türlü. Erkek ailesiyle napayım onlarla mı yasıycam sürekli

Çok zor gerçekten istekleri hiç bitmeyecek ve hep onların istediği biri gibi olmak zorunda kalacaksın psikolojik şiddet ile yapıyorlar bunu çünkü
Yoo beni degıstıremez ki. Ben herseyı pat pat söyluyorum. Eşimde benle kavga ediyor dıye sımdılık baskı yapmıyor. Ama laf sokuyor

Eşinizefr izah edin anlayış göstermesi gerek

Kendi benim ailemle okadar yakın değilse bana da öyle baskı yapmasından hoşlanmam açıkcası bide burnunu herşeye sokmaya çalışan kv de mutsuz eder bence mesafeni korumaya devam et gerek yok fazla samimiyete

Kendi benim ailemle okadar yakın değilse bana da öyle baskı yapmasından hoşlanmam açıkcası bide burnunu herşeye sokmaya çalışan kv de mutsuz eder bence mesafeni korumaya devam et gerek yok fazla samimiyete
Kesinlikle. Burnu her yerde. En ufak detayı dahi merak eder ögrenır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…