Eşim mesafeli olmamdan şikayetçi?

Öyle mi dersınız. Ne bileyim ben anneme gıttıgımi kıskanır dıye söylemiyorum. O da duyunca hııı annene mı gıttınız dıyor

Evet gittik annemsiz duramam onsuz nefes alamam ben anneme çok baglıyım de. Diger türlü kendi kendini sucluluk psikolojisine sokarsin

Sen 1 2 ay onun yaptığıni yap iyice daralsin. Bende Annemi özledim de sürükleyerek götür bak ozaman nasil degişecek
Şuan sınav calısıyorum dıye evden cıkmıyorum. Ama. Su sınav bıtsın. Hergun anneme gıtcem, yatılı kalcam. O baskı yapsın daha beterini yapcam. O bana annesıgıle yatılı kalayım diye baskı yapıyor. Ama ben gel annemde kal deyınce yok rahat edemem dıyor.

Evet gittik annemsiz duramam onsuz nefes alamam ben anneme çok baglıyım de.
Ahah bunu uyguluyacagım, hatta kv ye anlatıcam. Annemı cok seviyorum falan dıye. Ama kıskanıyor. Kv varya ben esımle foto cekılıyoruz. Gelıyo benı de cekın dıyor. Bıraksa yalnız cekılcez foto

Ben 5 yıl cektim .kısasa kısas yapmayınca düzelmiyor emin ol. Sende ona bende izaman senin annende kalmıyim çünku bende rahat edemiyor diyeceksin

Insan kendi ailesiyle de ilgilenilsin istiyor. Ama kadın yakın olmak istiyor belli ki ara bozup fisfikliyen biri de olabilirdi. En başta mesafeli olsan tamam ama sonradan olman ve eşinin annesini arayıp sıkılıyor vs demesi ayıp olmuş. Sonra sende arayıp sıkılıyorum diye teyit etmişsin. Eşinin yapması hata olmuş.

Ayrıca eşiniz annesiyle olan konularda size söyle yap böyle yap diyorsa sizde kendi anneniz için isteyin. O da zoraki de olsa arasın gitsin gelsin. Hep talepkar taraf olmasın.

Ben 5 yıl cektim .kısasa kısas yapmayınca düzelmiyor emin ol. Sende ona bende izaman senin annende kalmıyim çünku bende rahat edemiyor diyeceksin
Yoo dıyorum zaten. Yarın bı gun baska sehirde olunca o kendı annesnde ben kendı annemde kalırım. Baska turlu ol maz

İstemıyorum dedım eşime. O zaman torun dıye aglarlar dedım. O da trıbe gırıyor bu sefer. Ona göre aılesı melek ben nankör gelinim. Insanlar beni dusunmuyo, bunda yönlendirıyor, akıl verıyor.
Bak eşine aile olalım önceliğin biz olsun de
Ama
Ailesini sakın kötüleme

Evet kadın zaten aramam bidaha demıs dırek. Kadın evet yakın olalım sankı yek ev gıbı olsun ıstıyor. Ama ben cok sıkılıyorum daralıyorum. Sürekli aynı evde kv ıle dusunce sı bıle darlıyor. Bı de cok soru soruyor. Sürekli konusuyor. Sıkılıyorum valaha

O baskı yapsın bende yapcam. Ama ben şöyle yapıyorum. Mesela sabah gıttık ya. Biz sabah 8de gıtsek en az 2 3 e kadar duralım ıstıyorlar. Ee bende eve gıdınce eşimle kavga edıyorum.Bakalım gene uzun dursun gene kavga etcem. O uzun durdukca ben arayı acacagım

Konu konuyu açarak kendi kendine mi konuşuyor yoksa sizle birlikte mi?

Mesela ben yapı itibari ile pek konuşkan değilimdir. Konular kısır ve cevaplar kısadır. Konu konuyu acmaz.

Konu konuyu açarak kendi kendine mi konuşuyor yoksa sizle birlikte mi?

Mesela ben yapı itibari ile pek konuşkan değilimdir. Konular kısır ve cevaplar kısadır. Konu konuyu acmaz.
Şunu ne yaptınız bunu ne yaptınız. Mesela domates sosu verir yediniz mi, elektriklo battaniye kullandınız mı, perdenı yıkadın mı, pazara gıdıyon uz mu, fatura paketini naptınız, maas ne yattı, bana sorar ne kadar alıyorsun bu tarz sorular. Şu yemegı şöyle yap, soslarını balkona koy falan gıbı seyler. Kardesın gelıyo mu, annen gelıyor mu, gelinınız ne zaman doguracak falan

Hakkaten cok soruyormuş. Ne diyim allah kolaylik versin

Hakkaten cok soruyormuş. Ne diyim allah kolaylik versin
Sagolun valaha telefonda bı konusmam iz 20 25 dakika . Aşırı soruyor ben sıkılıyorum acıklamaktan valaha. Bı de yuz yuze esım benı bırakıp baska odaya gıdıyor. Valaha patlıyorum. Her detayı soruyor. Aklıma bunlar geldı suan. Evle ılgılı herseyı bilirler yani. Aklınıza gelen hersey

Baştan koymalıydınız bu mesafeyi. Eşiniz yanılıyor. Psikologlar da Aile Terapistleri de bu konuda hep uyarıyorlar danışmanlarının. Sizin yeni ve çekirdek bir aileniz oldu eşinizle. Onlar bu ailenin dışında akrabalar artık. Size, eşinize, evinize ve evliliğinize karışamazlar ve karıştırmamanız gerekiyor. Sadece siz ihtiyaç duyup danıştığınızda yol gösterip tavsiye de bulunabilirler. Eşinize sıkça anlatın bunu. Ailesine girmek için değil kendisiyle yeni bir aile kurmak için evlendiğinizi, onlara seviyeli bir saygı göstermenizin göreviniz olduğunu bunu yerine getirdiğinizi, bunun dışında aşırı birlikteliğin bu saygıya ve evliliğinize zarar verip sizleri bıktıracağını bu gibi konularda olgun ve doğru bir yol kat etmesi gerektiğini, kendisinin de haftada dört kez ailesiyle olmasının evli bir erkek olarak çok aşırı olduğunu, o bu hatayı yaptığı için ailesinin sizden de aşırı beklenti ve yanlış müdahale çabasına girdiğini, aranızda anlaşarak ayda bir defa beraber, onbeş günde bir ille de istiyorsa yanlız gidebileceğini iyice anlatın. Kabul etmiyor direniyorsa bu konuda bir aile terapistine gidip danışabileceğinizi de. Tatlılıkla ama ciddiyetle zaman zaman anlatın ve kafasına sokun bunları..Mesafe candır, mutluluktur. Ne kadar mesafe o kadar az sorun demektir. Evlendikten sonra ailesinden bir türlü ayrılmayan, cahil gelinler gibi davranan bu tip erkeklere hayret ediyorum. Madem hazır değildin yeni bir ev, eş ve aile sahibi olmaya, neden evlendin otursaydın evinde!! Kararlı olup eşinizi ikna etmeniz lazım yoksa ileride daha büyük sorunlar yaşarsınız

Neden izin veriyorsunuz? Sizi evlatlık almış da öğretiyor, denetliyor gibi! Oysa siz o evin hanımı, kendi düzeninizin sahibisiniz. Uzamasına izin vermeyin. Anne işlerim var benim hadi iyi günler deyip kapatın. Perde yıkanması, salça durumu vs gibi ayrıntıları yanıtlamayın. Açıkça Lütfen! anne deyin işlerime karışılmasından, detay vermekten hoşlanmıyorum ben Kendi istediğim şekilde kendi düzenimizi kuruyorum ben sağlığınızı hatırınıfzı sormak için arıyorum sizi sadece deyin. Çok yanlış alıştırmışsınız çok

Evet evet. Ben sürekli psikologları takip ediyorum, hepsını dınledım. Zaten duzgun ıse gırsem gıdelım terapiste diyecegim. Onun baskıları benı mahvediyor. Ben sürekli aılesını pohpohlamak zorundayım, hep aramak gıtnej zorunda gıbı hıssedıyorum kendımı. İnanın 2hafta sonra gıttık dıye babası trıp attı.Anne babası en son gıttıgım da soguktu bıraz.Eşim annesının bana karısmamasını falan söyledı ya o gunde sonra soguklastılar. Ama inanın sürekli gıdınce en ıyı insanda olsa eve mudahale ediyor. Ben sıkılıyorum. Eşime dıyorum gıt kal doy onlara. Gıtme desem ailemden koparmak istiyorsun der. Psikologlar cok bılıyor yanlıs söyluyor lar galan dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…