Aybush Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2019 9.311 16.205 34 6 Mart 2021 Konu Sahibi Portakalli ordek #421 benbirkediyim .!.: Peki annesını sevmedigimi dusunuyor. Bunu nasıl çözerım Genişletmek için tıkla... Sinirli agresif davranma... Sakin ve cool davran ben anneni seviyorum ama şu şu hareketleri beni üzüyor gibi cümleler kur..
benbirkediyim .!.: Peki annesını sevmedigimi dusunuyor. Bunu nasıl çözerım Genişletmek için tıkla... Sinirli agresif davranma... Sakin ve cool davran ben anneni seviyorum ama şu şu hareketleri beni üzüyor gibi cümleler kur..
P Portakalli ordek Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Eylül 2016 7.940 3.677 6 Mart 2021 Konu Sahibi Portakalli ordek #422 Aybush .!.: Sinirli agresif davranma... Sakin ve cool davran ben anneni seviyorum ama şu şu hareketleri beni üzüyor gibi cümleler kur.. Genişletmek için tıkla... Daha sakinim artık. O da huyumu suyumu anladı artık. Baskıyla manipülasyonla samimi olacak insan degılım. 2haftadır kafam aşırı rahat. Eskıden kv nin söylediklerini takardım, buraya sürekli konu acardım.Şükür eskıye göre kat kat iyiyiz
Aybush .!.: Sinirli agresif davranma... Sakin ve cool davran ben anneni seviyorum ama şu şu hareketleri beni üzüyor gibi cümleler kur.. Genişletmek için tıkla... Daha sakinim artık. O da huyumu suyumu anladı artık. Baskıyla manipülasyonla samimi olacak insan degılım. 2haftadır kafam aşırı rahat. Eskıden kv nin söylediklerini takardım, buraya sürekli konu acardım.Şükür eskıye göre kat kat iyiyiz