- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
-
- Konu Sahibi Portakalli ordek
keşke zamanın da ben de yapsaydım kendinden ödün verme verdikçe istiyorlar çünkü içime ata ata sinirsel bi hastalık çıktı her yerim döküntü içindeBen Vala dıyorum herseyı pat pat. Eşime de dıyorum. Ana kuzusu gıt göbek bagını kes falan neler neler diyorum.Abartıyo cunku. Alısır umarım
Insallah yaa. Esıme beni kotulemesındeDesnler bi süre snra vazgeçerler bıkarlar benmkde her aradıgnda hiç aramyosnndyo gerçekten hç aramıyorum çnkü eşmden alyorm haberlerni genel olark kmsyi arama huyum yok zaten söylenip bıkacaklar bi süre snra emin olun :)))
Fazlasını ıstıyorlar. O kahvaltılar falan hıc bitmiyor. Gitsek bırakmıyorlar. Tüm gün orda olalım ıstıyorlar. Sımdı kv benı aramıyor. Bende aramıycam. Eşimi arayınca konusurz tamam ıste. Eşimde öyşe yapıyo. Hıc annemı aramazBen anlatacağım durun
Benim kaynatam ilk annemleri ziyaret edince evlendikten sonra bende burdayım
Dediki yengelerini aramiyormussun hiç dedi
Ben garibanhicbirseyden haberm yok
Tuhaf geldi sadece o an yoğunum çalışıyorum dedim
Bu kaynatam olmaz öyle araman lazım dedi
Neyse gel zaman git zaman arayacakmisim konusacakmisim surekli gidecekmisim birde orada 7 24 hizmet bekleniyor gelinlerden
Ben şok oldum tabi.
Velhasıl sonunda belirli günlerde giriyorum çok tartışması yapıldı ama geri adım atmadim
Esim genelde tek gidiyor
Yazın da Köyişleri var esim yardım ediyor kalıyor orda
Ben gitmiyorum pek
Valla nasıl bilirlerse bilsin
Sallamayacaksin yoksa başından atamazsin.
Aramasin sende aramaFazlasını ıstıyorlar. O kahvaltılar falan hıc bitmiyor. Gitsek bırakmıyorlar. Tüm gün orda olalım ıstıyorlar. Sımdı kv benı aramıyor. Bende aramıycam. Eşimi arayınca konusurz tamam ıste. Eşimde öyşe yapıyo. Hıc annemı aramaz
Genelde eşimi arıyor kv. Paşam şunu yaptım gelirsiniz dıye dıyor. Eşimde bana söyluyor ve gıdıyoruz. 4 ayda defalarca cagırdı. Ama benı degıl eşimi cagırır. Ben full evdeyim. 2gun ıse gıdıyorum. Benı hep musaıt olarak görüyorlar.Onlara mi gittiniz hop donuste annenize zorla gideceksiniz. Onun annesini aradiniz ya da o aradi ama sizde konustunuz sizde hemen kendi annenizi arayip esinizi konusturcaksiniz. Neden babami aramiyorsun annemi aramiyorsun diye darlicaksiniz.empati yapmayana zorla empayi yaptirilir. haftada bir filanda birakin aramayin ne diye aricaksiniz? Adam ailenizie pek gitmiyor pek aramiyor ama sizden hep bekleniyor. Hic gitmeyin hic aramayın. Siz onların uşağımısiniz onlarin kafasindaki gelin algısı onlari ilgilendirir sizi degil. Ayrica kayinvalideniz esinizi arayip sunu yaptim gelin dedi , al telefonu eline gelemicez anne kusura bakma lutfen bidahakine haber verip yaparsan daha iyi olur. Ozaman musaitsek gelebiliriz deriz hatta bende bazen erken gelir yemege yardimci olurum diyecek ama 3 tekliften 2 sini reddediceksiniz.
Normalde haftada bır arardım artık hıc aramıycam. Ama esım soruyor annemı aradın mı dıyeAramasin sende arama
Bitmez istekler
Yoksa bitmez isteklerNormalde haftada bır arardım artık hıc aramıycam. Ama esım soruyor annemı aradın mı dıye
Yukarda arkadaşın dediği iyiymiş bak, sen de ona söyle sen aradın mı annemide hemen. Anlasın sana yaptığını, o her ailesini konuşunca kızmadan sen de kendi aileni konuş, ve asla ailevi sorunlarını anlatma ona, çünkü o zaman senin ailen şöyle benim ailem böyle neden arayayım diyip kurtulabilir işin içindenNormalde haftada bır arardım artık hıc aramıycam. Ama esım soruyor annemı aradın mı dıye
Eşim yenı ıse girdi. Maalesef erken cıkıyor bazen öglen 1 bazen aksam. Bu kotu oldu. Ama ınat edip gıtmıycem sürekli. Sadece aksam gıtcemAlsitirman lazim
Yoksa bitmez istekler
Desin duymazliktan gel
Babamla gorusmuyorum. Valaha annesı hep dıyor. Senın baban yuzunden aileniz kopuk, bız öyle degılız cok baglıyız dıyor. Benım annemle babam bosandı. Bu yuzden dıyorYukarda arkadaşın dediği iyiymiş bak, sen de ona söyle sen aradın mı annemide hemen. Anlasın sana yaptığını, o her ailesini konuşunca kızmadan sen de kendi aileni konuş, ve asla ailevi sorunlarını anlatma ona, çünkü o zaman senin ailen şöyle benim ailem böyle neden arayayım diyip kurtulabilir işin içinden
Ne yaşarsan içinde yaşa asla aileni kötüleme eşine dahil emin ol günü gelince böyle kendi lehlerine kullanacaklar benden tavsiyeBabamla gorusmuyorum. Valaha annesı hep dıyor. Senın baban yuzunden aileniz kopuk, bız öyle degılız cok baglıyız dıyor. Benım annemle babam bosandı. Bu yuzden dıyor
Kvleme açık açık saatlerce aynı evde olmaktan sıkıldığımı, soru sorulmasından sıkıldığımı söyledım. En ince detayları da bilmek ıstıyor. O da bız aıle olarak baglıyız dıyor. Böyle olması gerek dıyor
Evet bunu zaten yasayarak anladım. Ama kv ye kardesımle duskun oldugumu galan anlatıyorum. Ama anneme gıttıgımızı duyunca sankı bozuluyor. Annemle fotograf atamıyorum kıskanır dıyeNe yaşarsan içinde yaşa asla aileni kötüleme eşine dahil emin ol günü gelince böyle kendi lehlerine kullanacaklar benden tavsiye
Kesinlikle haklısın. Ama benim annem öyle sormaz evimizi. Merak etmez. Annesı varya elektriklı battanıye kullandınız mı dün gece dıye aradı ya. İnsan bunu merak eder mı. Yuh diyorumEğer aile olarak bağlilarsa sende onlara haftada 3 sefer gidiliyorsa benim ailemede 3 sefer gidilecek,ben annenle hergün konuşacaksam sende hergün annemi arayıp herşeyi detaylı anlatacaksın bizde cok bagli bir aileyiz diyeceksin. Bak ozaman kazın atağı nasıl değisiyor
Kesinlikle aynını eşime yapacagım. Ama ben esıme ben anneme gıdecegım istemezsen gelme dıyorum hep. O da bana baskı yapmasın. Ben isteyince gıdeyım. Benı zorlamasın. Benım hayatımda sadece onlar yokEğer aile olarak bağlilarsa sende onlara haftada 3 sefer gidiliyorsa benim ailemede 3 sefer gidilecek,ben annenle hergün konuşacaksam sende hergün annemi arayıp herşeyi detaylı anlatacaksın bizde cok bagli bir aileyiz diyeceksin. Bak ozaman kazın ayağı nasıl değisiyor
Evet bunu zaten yasayarak anladım. Ama kv ye kardesımle duskun oldugumu galan anlatıyorum. Ama anneme gıttıgımızı duyunca sankı bozuluyor. Annemle fotograf atamıyorum kıskanır dıye
Kesinlikle aynını eşime yapacagım. Ama ben esıme ben anneme gıdecegım istemezsen gelme dıyorum hep. O da bana baskı yapmasın. Ben isteyince gıdeyım. Benı zorlamasın. Benım hayatımda sadece onlar yok
Öyle mi dersınız. Ne bileyim ben anneme gıttıgımi kıskanır dıye söylemiyorum. O da duyunca hııı annene mı gıttınız dıyorBak bunu yapma sakın. Annene gitmekten çekindiğini belli etme yada annenle resmini atmaya çekinme . bunu anladıkları an kendilerini daha çok haklı görecekler. Biz tatile gidince k.v triplere giriyor diye resim koymazdim. sonra baktım ki kendi kızlari tatile gidince ohhh kızım iyi yapmissin gez toz bana gelince surat 1 karış. 3 yıldir bende sallamiyorum yerini öğrendi.