Eşim mesafeli olmamdan şikayetçi?

Tamamda ben bu sekılde mutlu degılım. Benımde bı aılem var. Ben hep eğitim ailelere karsı. Ben onun annesıne haftada 2gun gıderken kendı anneme 2haftada bır gıtmem. Ayrıca ne var sanki annesinde. Oturuyorsun sorguya cekıyor
Açık açık kendini ifade edeceksin söyleyeceksin, sınırlarını koruyacaksın ama dediğim gibi burası Ortadoğu olduğu için de bunun da bedeli olacak, benim gibi soğukluklar girecek aranıza belki boşanmaya gidecek, nedir bu çektiğimiz

Açık açık kendini ifade edeceksin söyleyeceksin, sınırlarını koruyacaksın ama dediğim gibi burası Ortadoğu olduğu için de bunun da bedeli olacak, benim gibi soğukluklar girecek aranıza belki boşanmaya gidecek, nedir bu çektiğimiz
Offf evet. Eşimle bıle aramda sogukluk oldu

E haftada iki gün beraber gitmişsiniz zaten. Bunun bir fazlası haftanın her günü orda oturmak. Bence bu kadar yakınlık yeterli. İnsan yeri geliyor kendi anne babasını kardeşini çekemiyor. Her gün her gün çok fazla bence.

E haftada iki gün beraber gitmişsiniz zaten. Bunun bir fazlası haftanın her günü orda oturmak. Bence bu kadar yakınlık yeterli. İnsan yeri geliyor kendi anne babasını kardeşini çekemiyor. Her gün her gün çok fazla bence.
Onlar Mıc Mıc sevıyor. Sürekli gıdelım konusalım davet edelim. Ama 60 yasında insanlarla ne konusabilirsiniz kı

Mecbur değilsin mutsuz olduğun şeyleri yapmaya, İnan ki başkalarını mutlu ederken yavaş yavaş ruhun çöküyor istemediğin şeyleri yaparak
Şuan kv ye de sıkıldığımı söyledım. O gunde berı benı aramadı. Normalde sürekli evimizle aklına bıseyler gelır arar sorardı. Sankı benim degıl onların evi

Mecbur değilsin mutsuz olduğun şeyleri yapmaya, İnan ki başkalarını mutlu ederken yavaş yavaş ruhun çöküyor istemediğin şeyleri yaparak
Beni böyle kabul edecekler ya da bıtecek. Ben cok sıkılıyorum dıger türlü. Erkek ailesiyle napayım onlarla mı yasıycam sürekli

Çok zor gerçekten istekleri hiç bitmeyecek ve hep onların istediği biri gibi olmak zorunda kalacaksın psikolojik şiddet ile yapıyorlar bunu çünkü :KK43:
Yoo beni degıstıremez ki. Ben herseyı pat pat söyluyorum. Eşimde benle kavga ediyor dıye sımdılık baskı yapmıyor. Ama laf sokuyor

Kadın bana karısma bıle eşim yok karısmıyor ögretiyor dıyor. Ben 5 yasında cocuk muyum. Valaha şuan tam mesafe koydum. Bu mesafeyı kaldırmaya hıc niyetim yok. Artık bu kadar baskı yaparsa cıdden sabah 8 aksam 8 ıse gırcem mesaılı. O derece bunalttı ya. Allahtan ev uzak. Yoksa yanmıstık. Kesın hep kavga ederdik.
Eşinizefr izah edin anlayış göstermesi gerek

Başlarda eşimin ailesi ile çok içli dışlıydık. Kv kendi kvden çok çekmiş gelinime çektirmek diyor. Aile olarak çok içli dışlı olalım, sürekli kahvaltılar, akşam yemekleri, izin gününde birlikte olalım istiyorlar. Ama bu kadar iç içe olmaktan mutlu degilim. Ben aramazsam da kv sürekli arar. Aşırı meraklı. Sürekli yanyanayken ya da telefonda şunu şöyle yap bunu böyle yap diyor.Bende artık çok sıkıldım. Eşimde annesıne bana cok soru sormamasını ve karışmamasını, bundan hoşlanmadığımı söylemiş. O da aramam bidaha demiş. Neyse bende kendim aradım ve sıkıldığımı sorulardan söyledim.Şuan beni kv aramıyor. Ben haftada bir kez arıyorum. Şuan mesafeliyiz. Eşim benim mesafeli olmam konusunda şikayetçi. Bende hep diyorum annen çok meraklı ve karışıyor diye. Sana ögretiyor diyor. Ama yap dedigi şeyler ögretmekle alakalı degil. Bu arada eşim annemi hiç aramaz, benimle gider sadece. Bu hafta 4kez gitti eşim. 2kez kahvaltıya gitti ve birinde birlikte gittik. Ama hep birlikte gidelim istiyorlar. Sizce bu kadar mesafeli olmakla iyi yapıyor muyum? Ve eşiniz sizin annenizi aramasa, annenize böyle herşeyi anlatmasa ama kendi annesi için aynını istese naparsınız?
Kendi benim ailemle okadar yakın değilse bana da öyle baskı yapmasından hoşlanmam açıkcası bide burnunu herşeye sokmaya çalışan kv de mutsuz eder bence mesafeni korumaya devam et gerek yok fazla samimiyete

Kendi benim ailemle okadar yakın değilse bana da öyle baskı yapmasından hoşlanmam açıkcası bide burnunu herşeye sokmaya çalışan kv de mutsuz eder bence mesafeni korumaya devam et gerek yok fazla samimiyete
Kesinlikle. Burnu her yerde. En ufak detayı dahi merak eder ögrenır

X