eşim meleğimi koltuğa attı :(

aynen pembe pantere katılıyorum
psikolojik sorunları falan beni ilgilendirmez
gücü sabiye yetiyorsa hayatımda yeri zaten yok!
yazık o karaktere minicik bi candan çıkarmı sinir.. ne ayıp...

canım benim yaaa valla keşke okumasaydım dedim içimden içim bir garip oldu Allahım bu insanların hiçmi Allah korkusu yok anlamıyorum ki bu ne öfke böyle yaa el kadar bebege tahammül edemiyorsun gamzemi üzüliyim elifemi valla sinirlerim altüst oldu işte babayım demekle baba olunmuyo valla okadar çok sey söylemek istiyorum ki eşin hakkında neyse seni kışkırtmak gibi olcak yoksa ağzıma geleni sayıcam okadar doldum yani...Allahım sana sabır kuvvet versin elifim...:nazar::nazar::nazar:

ahh cnmm yaa kıyamam ben ona resimlerine bakınca karşıdan seviyorum ben gamzeyi babası nasıl böyle bişey yapar bakmıyosada bakmasın ama el kadar savunmasız bebeğin canını yakıp korkutmasın
kesin kaynanan dolduruyodur kocanı allah ikisininde yüreğine merhamet versin ne diyim çok üzüldüm içim sızladı

Arkadaşım allah kolaylık versin çok zor bir durum ama güçlü olmak zorundasın bir yandan eşine huzurun mutluluğun ancak evinde olduğunu anlatmak için mücadele vermen gerek bir yandanda bilemiyorum mesleğin var mı ama tek başınada ayakta durabileceğin şekilde kendine emek vermen gerek ben işgillendirmeyi hiç sevmem ama anlattıkların eşinin mutluluğu dışarda arama yoluna başvurmuş olabileceğini hissettirdi bana.

valla inanın ne düşüneceğimi şaşırdım bugün kızımın muhallebisini yaparken kanguruya koydum kızımı öyle yaptım ver bana dedi eşim gerek yok sana çocuk emanet edilmez dedim vermedim..
niye böyle bi adam oldu bilmyorum..geçen gün yeter ya hiçbişeyin tadını çıkaramdıyoruz çok sıkıldım artık evimde çocuğumla karımla huzurum kalmadı annemi sen istemiyosun oda seni istemiyo bıktım artık arada kalmaktan hadi gel bursaya yerleşelim herşeyi bırakalım dedi tamam dedim hemen hiç düşünmeden giderim dedim..
ertesi gün işten geldiğinde annem evi sattırmazki hem iş bulamazsam orda ne yaparız o zaman dedi vazgeçti..çok heveslenmiştim..
belki gitsek herşey yoluna giricek...

eski çalıştığım yerde sevkiyat sorumlusuydum satınalma muhasebe bilgimde var ya hiç olmadı satış elemanı bile olurum ama kızım 6 aylık daha bırakabileceğim kimsede yok 3 sene kimseye bırakamam zaten o zamanda kreşe verip çalışıcam..

cnm bnce her şey kaynananın başının altından çıkıyo aynı şehirde olmanız ailenin sana destek olamaması eşinin arada kalması senin ezik duruma düşmene sebep oluyo ne yazıkki var böyle lanet insanlar ya seni istemeyebilir ama evlenmişsiniz sonuçta oğlunda mutlu huzurlu daha ne istersin be kadın bak sana gül gibi torunda vermişler hala ayırmaya çalışmanın anlamı ne siz ayrılınca mutlumu olcak kim bilir eşine neler diyodur o kadın eşin zaten şaşkın yazdıklarından anladığım kadarıyla yeni baba olmaya çalışıo kim ne derse desin babalar anneler gibi olamaz evde rahatlık sessizlik isterler bebeğe alışmaları biraz zaman alabilir hepsi deil tabi bazıları bnce tersine gitme eşinin güzellikle yaklaş yavaş yavaş ikna et uzaklaşın ailesinden tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış canım eşinle papaz olursan çoçuğunda sende zor duruma düşersiniz üzülen siz olursunuz yne sabret cnm kimsenin gazına gelme Allah yardımcın olsun inş huzurunuz mutluluğunun geri gelir meleğiniz sizew uğur getirsin cnm

tekrar buralardan taşına konusunu açıcam eşim gece 1 de gelicek yarın konuşuruz artık..
evet kaynanamın doldurduğundan eminim dün akşam aradı cepten eşimi yarım saat konuştular arkasındanda bu olay oldu işte dediyse belkide ondan eşim böyle bi tepki verdi tabiki vermemesi gerekiyo ama bilmiyorum yaa..
bişey yapıp o kadından uzakl durmamız gerekiyo çünkü ne huzurum ne mutluluğum kalmadı :KK43:

Canım ya çok üzüldüm..

Bi daha babasına istese bile bırakmaki yaptıgı hatayı anlasın..

O k.walidene da diyecek bişey bulamıyorum..Eline ne geçiyor oğlunu kışkırtınca anlamıyorum..

elifçim bence erkek için en kötü durum anne ile eş arasında kalmak
ewet kaynana bu durumu kabullenemiyor artık sorunu neyse
ve günden güne kinleniyor oğluna yansıtıyor

ben kendi eşimden biliyorum annesi ile ilgili en ufak bişeyi kabullenmiyor bende söelmiyom zaten

canım taşınacaksınız ama oda problem olur bizde olduğumuz yerden taşındık çok zorluk çektik
yeniyeni kendimizi toparlıyoruz
taşınırsanız iş bulamazsa gene yük sana binecek
bu sefer başka sıkıntılar ve yine huzursuzluk

2 günlük dünya benim fikrimi sölicem
herzaman insanların yapıcı olması taraftarıyım maalesef insanlar huzur için bişeyleri düzeltmek zorunda istemesede

kızının gamzemizin ve senin eşinin huzuru için
git kayınvalidenle konuş anlar anlamaz
sen konuş çok yumuşak olma sertte olma

aramız düzelsin eşimin ve kızımın mutluluğu için bunu istiyorum torunun ve oğlun sende onların huzursuz olmasını istemiyorsaan ortak noktalar bulmalıyız de

elifçim bunlar benim düşüncelerim ewet insanlar kötü olaylar yaşıyor sevmediği insanlarla aynı ortamlarda bulunmak zorunda kalıyor
ama dediğim gibi sen belki biraz sıkıntı çekeceksin ama sıkıntı çekereken hep aklında şu olsun ben bunu
gamzem ve eşim için yapıyorum katlanıyorum

yapıcı ol hayatım
eşinede tavrını koy ama yapıcı ol

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayyy,çok sinir oldum ,çok üzüldüm ya,Gamze nin kucağındaki hali aklıma geldi de tutamadım kendimi ben de ağladım,allah akıl fikir vicdan merhamet versin kocana.

yavrum konuştum kaynanamla en son tartışmamızdan sonra ayne dedğin şeyleri söyledim hatta çaya davet ettim ertesi gün ama nafile kadının beni gördüğünde bile bakışı değişiyo güzel konuşuyo ama kinli bakıyo arkamdan lkaf ediyo o aramızın iyi olduğu zamanlarda bile eşime elif çocuğu sevdirmiyo bana demiş ki ben kızımı kucağına vermiştim buna rağmen..
ondan sonra kızıma ağzından çıkardığı keki vermeye kalktı ve yine tartıştık..
iyilikle yaklaştım olmadı surat yaptım yine olmadı napıcam ben ya dert 1 değilki..

Allahım bu ne kindir ya kaynandaki Allah sana sabır versin canım bebeğin ve senin adına çok üzüldüm Allah kocana da ne dicemi gerçekten bilmiyorum bu mübarek günlerde inş. düzelirsiniz tatlım

ya aynı çatı altında olmanız herkesi geriyo anladığım kadarıyla, kaynana gergin, sen gergin, eşin gergin, bu gerginlikte bu çocuk nasıl sevgiyle, sakin, sağlıklı büyüsün:çok üzgünüm:
bence durumunuz varsa bir an önce ayrı ev açın, belki o zaman aranız düzelir
a.s

inan oruclu agzimla icim nasil titredi nasil bi baba bi anda kendi kizim aklima geldi ben öpmeyi birak yavrumu koklamaya kiyamam nasil yaparlar böyle biseyi anlamiyorum

allah sana sabır versın aynısından bir tane bendede var ama kocam çok merhametlıdır sakındır
benide çok zorlamaz ama anasına da toz kondurmaz.......

Allah yardımcın olsun canım :) insallah en kısa zamanda herşey gönlünce ve istedigin gibi olur :)

X