eşim meleğimi koltuğa attı :(

yani gerçekten anlam veremiyorum hani belki kızgınlıktır bi anda olmuştur diycem ama yüreği nasıl dayandı buna...kimi insanlar o bebeğin ağlama sesini evlerinde duyabilmek için çırpınıyor maaddi manevi yoruluyor yeter ki olsun diye....sanırım ciddi problemler var ilişkide ve olmadık yerden patlak veriyor ...Rabbim yardımcın olsun ..

kesinlikle psikolojik sorunları var.
bi baba kızına öyle yparmı yaa
tamam senle arası olmayabilir ama diğeri ikinizin parçası ve kendini koruyamayan bir canlı elindeki.
yazıklar olsun cidden

canım okuyunca çok üzüldüm nasıl bir psikolojiidr bu ya.insan evladına yaparmı .belki çok stresli olbailir belki sorunları vardır ama bunu bir bebkten almak nedemek ya.daha önceki yazılarından hatırlıyorum eşinin ailesiyle bazı sorunların olduğunu. bence bir kaç günlüğüne imknaın varsa uzaklaş ya bir bebek büyütüyosun ve o senin hamurun nasıl yoğurursan öle şekilleniyo ama anladığım kadarıyla bu babanın yanında çokta sağlılıklı büyümez bu çoçuk al karşına konuş

ay çok kötü yaa.. ne acı..
bu çocuk senin olduğun kadar onunda ve o farkında değilmi?
sabi derdini ağlayarak belli etmeye çalışıyor konuşabiliyormuda derdini anlatsın!
çok üzüldüm senin adına ben böyle eşi kabullenemezdim şahsen..

Canım bende şubat annesiyim. Birden gözümde canlanıverdi, eşim böyle birşey yapacak olsaydı.... Bilmiyorum ama ona tahammül edemezdim. İnan içim acıdı. Kendi meleğime yapılmış gibi hissettim. NE yap ne et ama bidaha böyle bişiy yapmasını engelle. Allah senin ve kızının yardımcısı olsun canım. Nasıl üzüldüm bilemezsin.

çok üzgünüm çok ağlamaktan içim dışıma çıktı resmen..senağlama
ben mutfakta kızıma meyve hazırlıyodum eşimde tv izliyor gamzemde yerdeki yorganının üzerinde yuvarlanıyodu kızım ağlamaya başladı bende eşime seslendim bak ellerim şeftalili yıkayıp geliyorum dedim..
eşim kucağına aldı o sırada içeri girdim elimde kase kızım susmadı yine ağlıyodu meğerse kusmuş yorganına onu haber veriyomuş eşimde yeter be ne duruyo ne uyuyo ne biçim şey bu bi rahat yok dedi ve kızımı hızlı şekilde koltuğa attı yavrum daha çok ağladı elimden fırlattım kaseyi falan aldım meleğimi beraber ağladık senağlama
balım öyle korkmuşki tuttu badimin yakasını sımsıkı öylece uyudu kucağımda..
sonra işin kavga boyutu var tabi o başladı..
zaten eşimle sorunlarımız var ama kızıma böyle davranması şartelleri attırdı bende..
ya düşünün ben kızımı şap diye öptüğümde bile ay acıdımı diye içim giderken eşim attı resmen küt diye koltuğa yaa.. ya düşseydi ya sarsıntıdan bişey olsaydı bide erkek kuvveti yani sert şekilde attı ay hala elim ayağım titriyo senağlama
yazılarını okudukça sor tuttum kendimi bir bebeğe bu yapılırmı ya o senin öz evladın be adam yüreğin parcalanmadımı be insan offffffffffffffff
bu adamlar niye böyle ya çok şey var söylencekde sinirlerim azdı
allah kolaylık versin canım senağlama
sanki biz bu çocukları dışardan getirdik kötükedihüso

bir daha bebeğini yanından ayırma arkadaşım
emanet etme yavrunu mutfakta işin varsa yanında dursun yada bırak işini uyuyunca yarsın

canım allah yardımcın olsun....yazdıklarını okurken içim acıdı...bir baba nasıl böyle davranabilir....nasıl yavrusuna kıyabilir...gerçekten anlamak zor....allah islah etsin ne diim canımmmmmmm:KK43:(((((((((

öyle ananın böyle evladı kusura bakma ama okuyunca o adamı gırtlaklamak istedim.tıpkı kayınvalidenle ilgili yazdıklarını okuyunca olduğu gibi.çaresizlik çok kötü birşey biliyorum ama hep böyle susutukça yada konuyu kapadıkça hemen artarak bu sorunlar çoğalır.ailen seni yanına alamıyorsa bile en azından eşinle konuşamazlar mı?allah yardımcın olsun canım ne diyeybilirimki hırsını minnacık yavrusundan alan bir adama.......

ah yavrum ya içim sızladı okurken imsan başkasının evladına bile yapmaz böle bişi ki
kendi çocuğuna nasıl yapmış çok sinirlerim bozuldu
sizinle sorunlaı olsa bile o bebeye nasıl yapar böyle bişi aklım almıyor ya
allah ıslah etsin tez zamanda

içim cız etti okurken ne diyeceğimi inanın bilemiyorum eşinize..aslında içimden çok şey geçiyor ama neyse..

hemen polis çağırın uzaklaştırılsın evden..göstermeyin bebeğinizin yüzünü bir süre..böyle canavarlara baba denmez..

allahım bildiği gibi yapsın..

allah sana sabır versin...böyle bir durumla ben karşılaşsam çeker giderdim ama sana bunu söylemek kolay değil...zaten o adama baba demek bence çok anlamsız bunu hiçbir baba yapamaz ve yapmaz....ayrıca ilk aklıma gelen gamzen büyüdüğünde daha ona ne kadar psikolojik baskı varsa uygulayacak kocan sakın kızını ezdirme ve bi iş sahibi olmaya çalış kendinide ezdirme...kendi kaderini kendin değiştirebilirsin unutma kimsenin himayesinde değilsin....

canım benim ya ne demeliyim bilemiyorum şoktayım resmen.bir baba bunu nasıl yapabilir :KK43: bir anne içinde en kötüsü bebeğinin ağlaması hemde bilerek canı yakılarak ağlatılması.senin ailen hiç destek olmuyormu canım?kimse yokmu arkanda??

altunhan canım yaşadığın olay hakikaten üzücü o anı çok fazla düşünmemeye çalış
eşinin davranışı kabulenilir gigbi değil ama inanıyorumki onun problemleri var
oda babası en az senin kadar seviyordur ama anne kadar vicdanlı merhametli olamıyorlar
sabır edemiyorlar
erkekler olayları kolay çözümleyemeiyor ve üztesinden gelemeyince çevresindekilere saldırmaya başlıyorlar
eminim bir çoğumuzun eşi öyle
önce problemlerini çözmesi gerek sende ona yardımcı ol canım

kaynanan sizi ayırmayamı çalıştı
nasıl ne hakla ve neden
yani kaynananın şuanki durumu ne
eşin onuda dert ediyor olabliyor

eşimle 4 sene flört ettik 5 senemizde evlendik ama kaynanamla ilk tanıştığım günden itbaren hiç sevmedi beni ilk bahanesi bu kız güzel sana sorun çıkarır başına bela olur ilerde olmuş.. daha sonra ailemin düzensiz olmasını bahane etmiş..derken biz binbir sorunla nişanlandık istemeye geldiğinde bana kaynanam eminmisin bak vakit var daha istersen vazgeç dedi..
neyse nişanlılık devresi boyunca ayırmak için elinden geleni yaptı evleniceğimiz sıra gün aldık diye eşimi evden kovdu hiçbir işimize yardımcı olmadı maddi manevi nikahta tebrik edenleri bile suratla karşıladı ve düğünde evlendiler işte diye ağladı..
hamile olduğumu duyduğunda çok üzüldü..
ama biz çok istedik kızımı..sonra ev yaptırdı 4 daire alınca 1 tane bize vermek zorunda kaldı şuan onun verdiği evde oturuyoruz doğum yaptığım sıra ailem dağıldı o günden sonra eşiminde onun da davranışları dahada değişti...
eşim kızımla oynar sever ama gamzenin keyfi yerindeyse ağladğı an hiç ilgilenmez çıkar gider bana verir..
bu sabah hiç kavga etmeden konuştum nasıl kıydın hiçmi için acımadı dedim..
oda ben ona zarar gelmesini istermiyim hiç ama bi an sinirime engel olamadım sonucun böyle olacağını tahmin edemedim korkacağını düşünemedim çok huysuz hiç durmuyo bi an delirdim dedi..
hala konuşmuyorum bilmiyorum daha nereye kadar dayanıcam...

canım eşinin savunması bence çok saçma bunlar daha bebek her dertlerini ağlayarak belli ediyorlar
şimdiden bukadar sabırsız olursa ilerde nolucak çocuk büyütmek büyük sorumluluk sadece anne için değil tek başımıza yapmıyoruz bu çocuklar ben çalışıyorum deyip kenara çekilmemeli sadece çalışmayla olsaydı demekki sen hasta olsan allah korusun hasteye yatsan bu adam bu çocuğa bakamıcak ben güvenemem şahsen

kim olursa olsun yavruma elini kaldıranı onu korkutanı hele hele onun canını yakanı hiç dinlemeden üstüne atlarım kocam dahi olsa.yavrum o benim savunmasız meleğim.kesinlikle sabır edemem meleğim sözkonusu olunca....

X