- Konu Sahibi Zeynep28 maras
cnm okurken icim cok tuhaf olduu ...cok üzüldüm,bi baba bunu nasil yapar ya aklim almiyo..Allah yardimcin olsun arkadasim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
altunhancım konunu daha yeni farkettim canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan ki. yazdıklarını ağlayarak okudum. kıyamam ben o yavruya. hemen kendi yavrumu düşündüm. ona aynı şey yapılsa dayanamazdım. günahsız bir melek o daha. halbu ki o kustuğunu haber veriyomuş baba huysuzluk yapıyo diye... mafoldumben
ben bu günlerde karar aşamasındayım. bebeğime bir bakıcı buldum. 21 yaşında bekar bir kız. çok beğenmiştim ama görüyorum ki kendi kanından canından baba bile bebeğe tahammül edemezken bir yabancı ve anne olmamış biri bebeğime neler yapar kimbilir. yazını okuyunca düşünmeye başladım. anladım ki bir yavruya annesinden daha iyi kimse kol kanat geremez. o yüzden Allah bize emanet etmiş onları. bizim karnımıza yerleştirmiş. hamilelik boyunca türlü eziyet sıkıntı ve stresi bize vermiş. doğum sırasında ve sonrasında çekilen acıları yine bize vermiş. bu yüzden çok değerli olduğunu kanımızla canımızla yaşayarak öğrendik. ameliyattan sonra kendi canımızz yanarken biz onların derdine düştük. senin bebeğini hemşireler ağlarken teselli ediyolardı ağlama kızım diye. sen ağlıyordun o benim kızım diye. ben dikiş yerlerim feci bir şekilde ağrırken bana bebeğimin ilk görüntülerini izlettiler. doktor iğneyi batırdıkça yavrum elini yüzüne kapatıp hüngür hüngür ağlıyordu. ailem bu görüntüleri gülerek izlerken ben hıçkırıklara boğuldum. anneliği biz her zerremizle yaşıyoruz ve ömrümüz boyunca bitmeyecek bir serüven bu. cennet neden annelerin ayağı altında? annelik ağrı,sızı,dert,keder... ama bütün bunları unutturan o sıcacık, yumuşacık eller, hızlı hızlı çarpan bir kalp, o gülen gözler... o misss koku.... babalar bu yaşananları bir film gibi izler. çoğu baba çok etkilenir bu filmden. kimisi kendini koyar o annenin yerine. en fazla o kadar. bütün babalar çok sever o filmdeki bebeği ama asla tam olarak anlayamazlar anneleri.
kızmam tatlım..
bi arkadaşım benim halimi gördü ve bana şunu önerdi..
kaynanan geldiğinde çayına eski fotoğraflar varya kenarları siyah olanlar onların siyah tarafını kes çayına bi kere batır çıkar 5 dk sonra kurtulusun demişti bende güldüm geçtim tabi...
bi gün bana geldi kaynanamda o sıra gelmişti yarım saat aynı odada vakit geçirdiler yanıma gelip bana resim bul bu karının yaşaması sakıncalı demişti :)
bu işin espirisi ama gerçekten bişey yapmam lazım evliliğim iyice kötüye gidiyo yoksa sonunda sevinen o kadın olucak..
ay boşanın siz bu adamdan :sinifsinif: