eşim meleğimi koltuğa attı :(

cnm okurken icim cok tuhaf olduu ...cok üzüldüm,bi baba bunu nasil yapar ya aklim almiyo..Allah yardimcin olsun arkadasim

altunhancım konunu daha yeni farkettim canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan ki. yazdıklarını ağlayarak okudum. kıyamam ben o yavruya. hemen kendi yavrumu düşündüm. ona aynı şey yapılsa dayanamazdım. günahsız bir melek o daha. halbu ki o kustuğunu haber veriyomuş baba huysuzluk yapıyo diye... mafoldumben

ben bu günlerde karar aşamasındayım. bebeğime bir bakıcı buldum. 21 yaşında bekar bir kız. çok beğenmiştim ama görüyorum ki kendi kanından canından baba bile bebeğe tahammül edemezken bir yabancı ve anne olmamış biri bebeğime neler yapar kimbilir. yazını okuyunca düşünmeye başladım. anladım ki bir yavruya annesinden daha iyi kimse kol kanat geremez. o yüzden Allah bize emanet etmiş onları. bizim karnımıza yerleştirmiş. hamilelik boyunca türlü eziyet sıkıntı ve stresi bize vermiş. doğum sırasında ve sonrasında çekilen acıları yine bize vermiş. bu yüzden çok değerli olduğunu kanımızla canımızla yaşayarak öğrendik. ameliyattan sonra kendi canımızz yanarken biz onların derdine düştük. senin bebeğini hemşireler ağlarken teselli ediyolardı ağlama kızım diye. sen ağlıyordun o benim kızım diye. ben dikiş yerlerim feci bir şekilde ağrırken bana bebeğimin ilk görüntülerini izlettiler. doktor iğneyi batırdıkça yavrum elini yüzüne kapatıp hüngür hüngür ağlıyordu. ailem bu görüntüleri gülerek izlerken ben hıçkırıklara boğuldum. anneliği biz her zerremizle yaşıyoruz ve ömrümüz boyunca bitmeyecek bir serüven bu. cennet neden annelerin ayağı altında? annelik ağrı,sızı,dert,keder... ama bütün bunları unutturan o sıcacık, yumuşacık eller, hızlı hızlı çarpan bir kalp, o gülen gözler... o misss koku.... babalar bu yaşananları bir film gibi izler. çoğu baba çok etkilenir bu filmden. kimisi kendini koyar o annenin yerine. en fazla o kadar. bütün babalar çok sever o filmdeki bebeği ama asla tam olarak anlayamazlar anneleri.

ayyy canim okadar uzuldum ki anlatamam icim ciz etti inan, gercekten aglamamak icin kendimi zor tutuyorum, Allah esine akilfikir versin ne diyim, insan okadar merhametsiz olamaz ya,offffffffff gecmis olsun diyim sana canim, insallah hersey duzelirde bir daha tekrarlanmaz, gamzeyi öpersin yerime canim

buna insan demek zor yaaa...bennn elin çocuguna kıyamıyorkenn eşiniz kendii çocugunu atmışş..allah fikir versin kocanıza,sizede sabır..

canım benim kıyamam ben o kuzuya. yazını okudugumdan beri gözyaşlarımı tutamadım canım onlar bir melek o yüzdende söyleyecek söz bulamıyorum.inşllah en yakın zamanda hayatınızdaki herşey yoluna girer.

altunhancım konunu daha yeni farkettim canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan ki. yazdıklarını ağlayarak okudum. kıyamam ben o yavruya. hemen kendi yavrumu düşündüm. ona aynı şey yapılsa dayanamazdım. günahsız bir melek o daha. halbu ki o kustuğunu haber veriyomuş baba huysuzluk yapıyo diye... mafoldumben

ben bu günlerde karar aşamasındayım. bebeğime bir bakıcı buldum. 21 yaşında bekar bir kız. çok beğenmiştim ama görüyorum ki kendi kanından canından baba bile bebeğe tahammül edemezken bir yabancı ve anne olmamış biri bebeğime neler yapar kimbilir. yazını okuyunca düşünmeye başladım. anladım ki bir yavruya annesinden daha iyi kimse kol kanat geremez. o yüzden Allah bize emanet etmiş onları. bizim karnımıza yerleştirmiş. hamilelik boyunca türlü eziyet sıkıntı ve stresi bize vermiş. doğum sırasında ve sonrasında çekilen acıları yine bize vermiş. bu yüzden çok değerli olduğunu kanımızla canımızla yaşayarak öğrendik. ameliyattan sonra kendi canımızz yanarken biz onların derdine düştük. senin bebeğini hemşireler ağlarken teselli ediyolardı ağlama kızım diye. sen ağlıyordun o benim kızım diye. ben dikiş yerlerim feci bir şekilde ağrırken bana bebeğimin ilk görüntülerini izlettiler. doktor iğneyi batırdıkça yavrum elini yüzüne kapatıp hüngür hüngür ağlıyordu. ailem bu görüntüleri gülerek izlerken ben hıçkırıklara boğuldum. anneliği biz her zerremizle yaşıyoruz ve ömrümüz boyunca bitmeyecek bir serüven bu. cennet neden annelerin ayağı altında? annelik ağrı,sızı,dert,keder... ama bütün bunları unutturan o sıcacık, yumuşacık eller, hızlı hızlı çarpan bir kalp, o gülen gözler... o misss koku.... babalar bu yaşananları bir film gibi izler. çoğu baba çok etkilenir bu filmden. kimisi kendini koyar o annenin yerine. en fazla o kadar. bütün babalar çok sever o filmdeki bebeği ama asla tam olarak anlayamazlar anneleri.

cok guzel yazmissin canim, cok anlamli her bir kelimenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

icim daraldi resmen. bi cinnet ani mi dicem ama esiniz huysuz biriymis zaten :sinifsinif:
dilerim en kisa surede kendine gelirde pisman olur yaptiklarindan

kızmam tatlım..
bi arkadaşım benim halimi gördü ve bana şunu önerdi..
kaynanan geldiğinde çayına eski fotoğraflar varya kenarları siyah olanlar onların siyah tarafını kes çayına bi kere batır çıkar 5 dk sonra kurtulusun demişti bende güldüm geçtim tabi...
bi gün bana geldi kaynanamda o sıra gelmişti yarım saat aynı odada vakit geçirdiler yanıma gelip bana resim bul bu karının yaşaması sakıncalı demişti :)
bu işin espirisi ama gerçekten bişey yapmam lazım evliliğim iyice kötüye gidiyo yoksa sonunda sevinen o kadın olucak..

:roflol:sırnaşık şey

bu çok daha komiiikkkk, bu karının yaşaması sakıncalı haaavereliniortak

ben de bu yöntemi çido ya ileteyim

ayyy çok zor gerçekten durum, bu kötü kadın kaynanayla nasıl mücadele etcen bilmiyorum, keşke bir fikrim olsaydı, yardımcı olurdum

ay boşanın siz bu adamdan :sinifsinif:

canım zannedersem arkadaş da düşünüyor ama gidecek yeri olmadığını söylüyor.
gerçekten zor bir durum. yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal.

ama sorun kesinlikle eşinin psikolojik problemlerinden kaynaklanıyor. baksana öyle sıkıntıdaki bebeğinin ağlaması bile onu çileden çıkarıyor.
erkekler çok kolay kabullenmezler ama bence kesinlikle profesyonel yardım almalısınız.
baktınız ondan sonra da aynı gidiyor bi şekilde dağılmış bile olsa anne -baba bir yakınınızdan yardım alıp ya yanlarına gitmelisiniz ya da onları yanınıza almalısınız.
anneniz kıyamaz size yanınızda olur kanımca.
eğer iyileşmezse( bence kesinlikle şu an için hasta) başka çareniz yok.
çünkü hem siz çok yıpranacaksınız hem çocuk hem ev işleri hem koca baskısı hem de eşiniz sinir haliyle daha kötü şeylere başvurabiir.
cinsel yönden de isteksiz olması kesinlikle problemleri olduğunun kanıtı .onu kırgın ve üzgün olduğunuzu da belirterek geleceğiniz açısından beraber bir doktora gitmenizin faydalı olacağına sakin bir şekilde ikna edin derim ben.

bu arada sizde büyük rolü kaynana faktörü oynuyor ki bu soruna tarihte çözüm bulan görülememiştir henüz.umarım sen çözersin.
ama eşinin kafası dağılır kendini toparlarsa zaten gerçekleri görür diyorum ben .

Son düzenleme:
kumrucum sanada eşinede yazılarınız için çok teşekkür ederim pregant senin yazında çok etkileyiciydi..özellikle hast kızıma ağlama kızım dediklerinde o benim kızım diye ağladığımı hatırlattın ya bi kez daha anladım bebeğime ne kadar zorluklarla sahip olduğumu..tekrar hatırladım o günleri...
burada yorum yapan tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim bana destek oldunuz yanlız bırakmadınız siz olmasaydınız sanırım kendimi bu kadar çabuk toplayamazdım tekrar teşekkürler hepinize...

oofff arkadaşım Allah bir an önce ıslah etsin huyunu...şu mübarek gönde tek duam o...

sen de nolur kuzucuğunu düşün ...kendini de onu da üzme...

canım inanki çok üzüldüm..nedense babalar anneler kadar sabırlı ve merhametli olamıyorlar.benim eşimde arada kızıyor bagırıyor ama bana karsı söyluyor kızıma henüz bir zarar vermedi.."neden uyumuyor bu,nasıl cocuk bu "fıaln dyıor ama bana diyor...gercekten üzüldüm..

emirhan canım senindemi gidicek kimsen yok deliriorum yaa aileniz nasıl sessiz kalıo bole olaylara nasıl kızını,torununu bole şeylere maruz brakıo parası olmasa bile bi ailenin genede bırakmamalı sofraya 1-2 tabak fazla koymak zormudur ya heleki onlar kanındansa anlamıorum yanlış anlamayın kızlar amacım ailelerinizi suçlamak deil ama çok sinirlendim inanın

X