eşim meleğimi koltuğa attı :(

canım yaaa keşke okumasaydımmm
cok üzüldüm gamze bebeğee....
allah eşine de akıl fikir versin
kayınvalidenede akıl fikir versin derim
o minicik bebeğe kıyamamm dayanamam yawruma

ya aynı çatı altında olmanız herkesi geriyo anladığım kadarıyla, kaynana gergin, sen gergin, eşin gergin, bu gerginlikte bu çocuk nasıl sevgiyle, sakin, sağlıklı büyüsün:çok üzgünüm:
bence durumunuz varsa bir an önce ayrı ev açın, belki o zaman aranız düzelir
a.s

kaynanamla beraber oturmuyoruz canım dairelerinden birinde oturuyoruz o bize yarım saat daha uzak bi yerde ama ne fayda yine bozuyo huzurumuzu...

altunhan konuya espiriyle yaklaşsam kızar mısınnnn, kızarsan hemen silerim kız

bak çiğdem d ekayanansı için süper bir formül bulmuştu, o zmaan çok gülmüştüm, hatta bne görümcelere uygulamak istedim ammaa gerek kalmadı hepsiyle aram düzeldi...

bak canım çidonun planı şu:

kaynanasının evine kablosuz ağ koyduracak, bomba etkisi yaratıyormuş yaa, kökten çözüm, kaynananadan kurtulma formülüüü:::)))

kızmam tatlım..
bi arkadaşım benim halimi gördü ve bana şunu önerdi..
kaynanan geldiğinde çayına eski fotoğraflar varya kenarları siyah olanlar onların siyah tarafını kes çayına bi kere batır çıkar 5 dk sonra kurtulusun demişti bende güldüm geçtim tabi...
bi gün bana geldi kaynanamda o sıra gelmişti yarım saat aynı odada vakit geçirdiler yanıma gelip bana resim bul bu karının yaşaması sakıncalı demişti :)
bu işin espirisi ama gerçekten bişey yapmam lazım evliliğim iyice kötüye gidiyo yoksa sonunda sevinen o kadın olucak..

NE İLGİNC İNSANLAR VAR SU DÜNYADA.BİZ COCUK HASRETIYLE YANIP TUTUSURKEN BASKA BIRI KENDI CANINDAN KANINDAN OLAN MASUM YAVRUCAGI SIRF AGLADIGI İCİN TUTUP ATIYO.:kızgın::kızgın:SÖYLENECEK SÖZ YAPİLACAK YORUM BULAMADIM.:1no2::1no2::1no2::1no2:

ıyi akşamlar. Ben, Kumru82 kullanıcısı olan kişinin eşiyim. Eşim bana az önce seslenerek, sizin yazdığınız yazıyı okumamı istedi. HAliyle yazınızı her okuyan gibi ben de çok üzüldüm. Neitce olarak az çok becersem de beceremesem de ben de babayım. Bu yazıyı yazmamın sebebi, eşinizin halet-i ruhiyesine ben de zaman zaman düşüyorum. Elbet, sizin yazınıza istinaden eşinize karşı, belki bir miktar nefret içeren yorumlar yapılmıştır. Ben bu sebeple, direkt eşinize hitaben bir iki şey yazmak istiyorum.
Birederim. ben de bu gece aynı duruma geldim. Eşim bulaşık yıkarken TV de çok heyecanlı bir film izliyordum. Bizim veliaht zırt pırt ağladı. Belki 3-4 kere kalkıp uyutmaya çalıştım. Yalan yok, her seferinde "Eh be uyumadın be kerata" da dedim, hayıflandım. Bundan doğal şey yok. Hepimiz insanız bizim de bir sınırımız var. Ama şiddet noktasına asla gelmememiz lazım. Çocuklarımzıa bizden kaynaklanan bir bela kaza gelse, sonrasında yaşayacağımız vicdan azabını varın düşünün. Tahmin bile edemem. Ha ; adım gibi eminim siz de epey bir pişman ve sinirlisinizdir kendinize. Bence en iyisi kantarın topuzunu ayarlamak. Ondan sonrası zaten yürüyecek konuşacak ne güzel günler gelecek elbet. O sebeple lütfen bir hareketi yaparken soucunda neler olabileceğini iyi düşünelim. Ben de bir baba olarak kim bilir ne naneler, na kabahetler işliyorumdur. Ama önemli olan telafisi mümkün olmayan hatalar yapmaktan kollamamızdır kendimizi.
iyi akşamlar dileklerimle sözlerime son veriyorum. Son kez şunu hatırlatırım. O çocuk; 9 ay annenin, bilmem kaç aydır da ortak çabalarınızın mahsulü. Bunu bence hep hatırlamakta fayda var.

slm . Eşime yazıyı okutunca yorum yazmak istiyorum dedi. Bende kabul ettim affınıza sığınaraktan. Çok üzüldüm yazıyı okuyunca. Şiddet ne eşimin ne de benim kabul edeceğimiz birşey değil. Eşiminde dediği gibi bazen bende sinirlenebiliyorum ama bebegimin o masum bakışlarını görünce sinirim hemen geçiyor. Onları dünyaya getirirken onlardan izin almadık kendi zevkimiz için dünyaya getirdik.Bu yüzden onlara kötü muamele etme gibi bir lüksümüz olamaz. Allah akıl fikir versin eşine inşallah yaptıklarını düşünüp pişman olmuştur.

konunuzu okuyunca içim parçalandı resmen.senelerce çocuk hasretiyle yanıp tutuşupda bu yol uğruna varını yoğunu döken insanlar varken yüce rabbimin size verdiği bu ödülü eşinizin böyle hor bi şekilde bi anlık sinirine kurban etmesi çok acı.ne deyim Allah akıl fikir versin.inşallah sebep ne olursa olsun bidaha tekrarlamaz.

bir baba çocuğunu ne kadar severse sevsin bir anne kadar içi titremez
ama sizin eşiniz bu kadarını nasıl yapabilmiş anlayamadım çok üzüldüm içim parçalandı okuyunca

canım çok kötü bir olay bu yaşadığın.çok üzücü.ama sen sakin ol ve üzülmemeye çalış.allah kocanın içine merhamet versin.

Kocan pisman olmus.Sinirli anina denk gelmis,sinirine hakim olamamis.
Tamam yaptigi cok güzel birsey degil ama pisman olmus ya,o da önemli.
Bir daha kesin yapmayacaktir bunu.Hemen yazilan yorumlarla öfkelenip evliligini zorlastirma canim.

Son düzenleme:
nedir bu ya anlamıyorum nekadar kolaya kaçıyor bu erkekler
yine kaynana muhabbeti bitmez bitmicekte nekadar kıymetli oğulları var
madem öyle alsın yanına baksın ömür boyu
eşinin bu agresifliği bu tartışmalardan kaynaklanıyor olsada yaptığını affetirmez bence
bana saçma geliyor bilmiyorum okadar yaramaz huysuz çocukları olan insanlar tanıyorumki
hepsininde sorunları var kimin yokki napalım şimdi hepimiz sinirimizi çocuklarımızdanmı çıkaralım

nekadar sinirli olursak olalım çocuklara bebeklere bu yapılmaz
onlar günahsız..aç susuz bıraksan ağlamaktan başka bişi gelmez ellerinden..
bize okadar muhtaçlarki...
umarım eşiniz yaptığı bu hatayı ömür boyu bebeğinize baktıkça vicdan azabı çeker..

X