eşim meleğimi koltuğa attı :(

valla allah sabır versın ne dyım bu ramazan gününde belanımı arıosun be adam elime gecse döverdim herhalde

çok üzgünüm çok ağlamaktan içim dışıma çıktı resmen..senağlama
ben mutfakta kızıma meyve hazırlıyodum eşimde tv izliyor gamzemde yerdeki yorganının üzerinde yuvarlanıyodu kızım ağlamaya başladı bende eşime seslendim bak ellerim şeftalili yıkayıp geliyorum dedim..
eşim kucağına aldı o sırada içeri girdim elimde kase kızım susmadı yine ağlıyodu meğerse kusmuş yorganına onu haber veriyomuş eşimde yeter be ne duruyo ne uyuyo ne biçim şey bu bi rahat yok dedi ve kızımı hızlı şekilde koltuğa attı yavrum daha çok ağladı elimden fırlattım kaseyi falan aldım meleğimi beraber ağladık senağlama
balım öyle korkmuşki tuttu badimin yakasını sımsıkı öylece uyudu kucağımda..
sonra işin kavga boyutu var tabi o başladı..
zaten eşimle sorunlarımız var ama kızıma böyle davranması şartelleri attırdı bende..
ya düşünün ben kızımı şap diye öptüğümde bile ay acıdımı diye içim giderken eşim attı resmen küt diye koltuğa yaa.. ya düşseydi ya sarsıntıdan bişey olsaydı bide erkek kuvveti yani sert şekilde attı ay hala elim ayağım titriyo senağlama

canım yorumları çok okumadım ama seni en iyi ben anlarım..
az yaşamadım senin yaşadıklarını..
sezeryan dogumumun 2. günü şiddet gördüm eşimden..
ve çogu zaman haksız yere .....
onunda problemleri vardı ama bana bu şakilde yansıtması beni yaraladı..
şimdi yaklaşık 2 yıldır bi sorunumuz olmuyo..
aslında beni çok sevdigini biliyorum..
şimdi çoook pişman ..
inanın hergün özür diliyo .sana yaptıklarım için affet diye aglıyo bazen ..
bazen çok soguk hissediyom kendimi ona karşı..
bizimde ilk kavgamız çocuktan olmuştu..
bir baba çocugunu kıskanırmı..
resmen kıskanıyodu..
ilk dogumumda 3 gün kucagına almadı.bana acı çektirdi diye..
şimdi çok farklı kıyamaz çocuklara..
bazen ben sabredemem tabi yaşadıklarım payı büyük.
genelde ortamı o sakinleştirir..
allah herkese aile huzuru versin..

Allahım sen böyle insanlara akıl fikir ver insan canından bir parçasına böyle yaparsa eller ne yapmasın yuhh yanii :KK43:

allahım tez zamanda ıslah etsin..
çünkü 1 kere bırakıp çıksan.
yada diger aile büyükleri işe karışsa olay büyüyo ..
o zaman araya sogukluk giriyo..
sakin kafayla iyice düşünmek gerek..
ya tamamen bitecek..
ya sabredecek..

ayyy inanmıyorum ya gözlerim doldu içim sızladı yavrum ya....iyiki bişey olmadı....
:eek:klava:...........çokkk geçmiş olsun :teselli:

ALLAH ıslah etsin nasıl bir babadır bu ya senin evladın değil mi insan evladına bu şekilde mi davranır canım ya nasıl acımıştır nasıl korkmuştur ALLAH ım yar ve yardımcın olsun canım benim​

ya valla bende Allaha havale ediyorum gerçekten ben bekarım ama içim bi tuhaf oldu hele meleğin öyle badine sıkı tutunup ağlaması senağlama içim titredi tüylerim diken diken oldu valla Allah sabır versin hayırlısı neyse o olsun...

canım bu gece hep seni düşünecegimi bilmeni isterim..
umarım eşinine aklı başında olarak düşünme fırsatı olur..
sen zaman ver..
yarına kadar sabret.
ya eşini karşına al ve dürüst bi şekilde evliliginizi konuşun..
yada yanlız yapamaycaksan.çevrenizde size yardımcı olabilecek eşinin saygı duydugu birini devreye sok..siz konuşurken yanınızda olsun..
allahım kolaylık versin..
evliligi bitirmek çok kolaydır canım..
ama sürdürmek için büyük çaba gerekir .
çogu zamanda özveride bulunan kadındır...
erkekleri adam ederizde bizimki bizden geçiyo işte..
allahım senin yanında ve yardımcın olsun canım..
tüm dualarım seninle:teselli:

okurken içim sızladı resmen ya,bu nasıl vicdan ki...
ben akrabam dahi olmayan herhangi bi bebeği bile incitmekten o kadar korkuyorum ki, o yüzden bi baba bunu nasıl yapabildi aklım almıyo :1no2:

tatlım en son actıgın konudan ve dıger konularını soyle bı okumustum da esının cıddı cıddı psıkolojık sorunkları var.. :nazar: yoksa hangı saglıklı aklı basında baba canı kanı olan kendı bebegıne yapar kı bunu.. :eek:lmaz: yazık kıyamam ona ben.. :çok üzgünüm: uzuldum acıkcası.. zaten sorunlarımız var demıssın anlasılan oncekı sorunlarınızı da halledememıssınız.. :sinifsinif: Allah yardımcın olsun arkadasım.. :teselli: ama o esının bı psıkologa ıhtıyacı var.. yardım alsın.. :kızgın:

altunhan okuduklarıma inanamadım, biz gamzeye taa uzaklardayken kıyamazken, resimlerindens everken, dibindeki canından kanından babası bu nasıl yapar aklım almıyooor, çıldırdım duyunca resmen... Allah acil şifa versin eşine......., sana ve günahsız gamze me de böyle adamların elinden kurtulmayı nasip etsin...

ne zorluklar yaşıyormuşsun meğer, kıyamam sanaaaa....

sana ağlarken tutunuşunu hayal ettikçe o adama koca bir şaplak atasım geliyoo

Allah'ından bulsun ruhsuz herif :kızgın:
gücü savunmasız melek bi yavruya mı yetmiş hem de kendi yavrusu.. üvey çocuklarını hırpalayan erol taş profili çizmiş adam ya ne sorunu varsa gitsin halletsin çocuğa yansıtılır mıymış :kızgın:
onun canını bi yakmak lazım aslında :eek:klava:

ben soktayim yazarken bile ellerim titriyor
1.73 rkadasimiz cok olgun seyler yazmis ona katiliyorum
kafam almiyor morallerim bozuldu
Allah yardimcin olsun bitanem dualarim seninle
rabbim esine dogru yolu göstersin ins. su hayirli günlerde

Altunhan canım ya ne desem boş inan elim ayağım boşaldı okuyunca,yutkunamadım bile.
inanamıyorum ya ne kadar sinirlensede insan nasıl yapar böyle bişeyi akıl almıyor,senin canın parçası insan kendi canını nasıl yakar.off be güzelim,kimbilir ne haldesin şimdi.keşke yanında olabilseydim.
dayanamam gamzeme ya senağlama

inanamiyor,olacak birsey degil bu.okurken bile sinirlerim bozuldu.hangi baba bunu yapar,vicdan denilen birsey yokmus baba iste.Allahim düsünmesi bile cok fena.bizler okurken dayanamadik böyle birseye kimbilir sen ne durumdasin.Rabbim yardimcin olsun canim ya.

Altunhan inan bende seninle birlikte ağlıyorum şuan da çok üzüldüm Allah eşini ıslah etsin. Sen sabret bebeğini düşün bence eşin mutlaka doğru yolu bulacak mubarek günlerde bol bol dua edelim herşey yoluna girecektir.
Ama sana işkence yaparsa yani şidddet çekmek zorunda da değilsin bence sen ona iyiylikçe yanaş vbe konuşmaya çalış. Ona derdini anlatamıyorsan ona mekjtup yaz ceketine pantolonuna koy olkusun. Çözüm yolu mutlaka vardır.

X