eşim meleğimi koltuğa attı :(

geçen hafta gece oturdum ağladım yorgunluktan eşime yalvardım 5 dk balkonda bi nefes alayı bak gamzeye diye durmuyo seni istiyo sabah işe gidicem dedi döndü arkasını yattı..
öyle yıpranıyorumki ancak gece yemek yiyebiliyorum sütüm azaldı bu yüzden..temizlik o bu şu derke hiç vaktim kalmıyo oturuup yemek yiyeyim..
ama eşimin umrunda değil daha geçen gün peteklerin arasının tozunu niye almadın?
3 gündür balkonlaı niye yıkamadın?
küveti ne zaman ovacaksın diye hesap soruyo bana ben bağırıp çağırınca ee senin işin benmi yapıcam deyip arkasını döner gider...

ay haddim olamayarak çok kızdım içimden de saydım bi sürü.... nasıl bi baba ol yaaa.... iş yapmak senin de görevin değil.... bence bebeğine ver zamanını sadece.... daha devamını okumadım ama dayanamayıp yazdım... bi bebeğe naASIL öyle davranabilir babası......

Nasıl kıyabilir insan kendi yavrusuna yaamafoldumben Gerçekten kötü oldum inanamadım :sinifsinif: İkinizin arasındaki bir sorunu veya yaşadığı başka sorunlarını her ne sebep olursa olsun küçücük bi yavrudan çıkaramazzkötükedihüso bide kendi evladımafoldumben

canım o insan demicem kişiyle yaşamk zorunda olman çok üzücü bir insan savunmasız bir bebeğpe nasıl kıyar ya birde bu senin canın ya aklım almıyor inan ki yazıklar olsun o adama allahından bulsun

laaaaaa ilahe illallahhh
ne oluo boyle yaaaa
aglayasım geldı valla ne desem bılmem kı kusura bakma cnm kocan ama
ne bıcımm bı adam o
allah bıldıgı gıbı yapsın

hatunu yatağa atana kadar zaten bu erkeklerin işleri..
bu nasıl bi vicdandır...babayım diye boburlenmeyi bilirler..insan evladına yapabilir mi boyle birseyi..
topunun kokune kibrit suyu... :eek:klava:

kusura bakmayın ama ilk başlığı gördüğümde yuhhhh demeden edemedim... Allah bebeğinizi esirgemiş. Çok kötü sonuçlar doğurabilirdi... Allah vicdan, merhamet verirde bidaha böyle birşey denemez inş eşiniz...

Allahımdan tek dileğim ne kızımı alıp beni bıraksın bu dünyada nede beni alıp onu bıraksın..
ben onun acısına dayananam ama ben ölürsemde onu koruyamam tek dileğim bu..

ne diycegimi sastim yaaa
cok gecmedi belki herkes duymustur üvey baba cocugu koltuga atmisti ve cocuk ölmüstüü ALLAH KORUSUN YA.el kadar bebek ya agrim var sizim var diyemez.yazikk cok yazikkk yaaa

konuyu okumamıstım baslıktan Allah Allah kedi falan mı demiştim sinirlendide eşi attı falan okuyunca yuh dedim..insan olabilmesi icin 40 fırın ekmek yemesi lazım sanırım ya da saglam bi sopa :eek:klava:

diken diken oldum şu an...ay böyle şey mi olur ya....insan bunu çocuğuna yapar mı..hele de bebek ise....yazarken bile diken diken oldum...senağlamasenağlama ne desen haklısın canım benim....bu durumda ne yapılır da bilemiyorum...çocuğu olan annelerin fikirlerini değerlendir istersen hayatım....ay ben de kötü oldum şimdi...senağlama

Canım benim ya
En hashas döneminde yaptığı harekete bakarmısın.insanlar yıllarca tüp bebek tedavisi yaptırıyorlar bebeklerimiz bize Allahın hediyesi meleklerimiz onlar bizim ağlıyacak tabi yazık canım İnşallah eşinin düzelir bu halleri.

cnm bende çok üzüldüm aranızdaki sorunlar çözülür ve son bulur inş. geçmiş olsun cnm senağlama

valla içim cı etti kusura bakma ama eşine bayağı bır saydım
bır an kendımı senın yerıne koydum Allah yardımcın olsun
eşine de akıl fikir versin
kızının bir şeyi yok dimi iyice baksaydın

Canım aslında kaynanan arayı bozuyormuş eşinin biraz huyuna git bakalım nasıl davranacak kızınada iş yaparken bırak babasıdır sonuçta nasıl alışırsa öyle gider yalnız ağlarsa beni çağır de.
Kayınvalidenede sakın kendini ezdirme güçlü ol sabırlı ol.Çok şükür sağlıklarınız yerinde ınşallah aranız düzelir.Allah yardımcın olsun meleğini öpüyorum

çook üzüldüm yaşadıklarına..müslümanın müslümana duası kabul olurmuş heleki bu günlerde,bende rabbimden diliyorum ki sana sabır eşine akıl ve o kaynanan olacak yaratığa cezasını versin..erkekler yazık ki çok zayıf ve iradesiz yaratıklar..ben 4 sene 60 erkeğin olduğu bir sınıfta 4 kızdan biriydim şimdi de mesleğim gereği hep etrafımdalar..o kadar iyi öğrendim ki huylarını..kaybetmekten çok korkarlar..eşin adı gibi biliyor senin gidemeyeceğini seni kaybetme riski olmadığından bu kadar rahat ama sevgili annesi için durum böylemi!! eşine şunu hatırlatmak lazım: bu kadın ilk andan beri karşıymış ilişkinize ve eşin o zaman tercihini yapmış..eğer annesine karşı koyamayacaksa o zaman neden seninle evlendi..tercihini çoktan yapmış şimdi bunun biletini sana ve kızına kesmesin.sen annesiyle iyi anlaşmak zorunda değilsin o kadında seni sevmek..görüşmeseniz (sen ve annesi) kim ne kaybeder? eşin hıı deyip geçemiyor mu ayrıca, durum düzeltmeye uğraşıyor..tamam anne sevmiyorsan görüşme desin annesine..yada sorsun ne yapmasını istiyor oğlunun..senden boşanmasınımı? peki diyelimki boşandınız eline ne geçecek anne diye sormuyor mu? ayrıca başka bir şehre taşınmakta çözüm değil, yazık ki nimetlerinin yanı sıra teknoloji böyle insanların elinde felakete dönüşüyor. bir telefonu yeter..

minik kuzuyu atmasına gelince, annem anlatır bana ve her defasında babamın başına kakar..ben ilk çocuğum çok ağlarmışım, babamda polis ve onlar gece nöbette tutarlar..ben daha yeni doğmuşum annenim anlattığı kadarıyla kundaktaymışım..annem henüz 19 yaşındaymış beni kucağına aldığında ve hiç bir şeyi bilmiyormuş çocukla ilgili..bi gün yine ne yaptıysa susturamamış annem beni ve babamda nöbetten yeni gelmiş uyuyomuş..tabi sesime uyanıp kalkmış bi sinir beni tuttuğu gibi kapının arkasına fırlatmış..kapıya çarpmışım..annem tabi hemen koşup kucağına almış sağıma soluma bakmış..babamsa aynı sinirle gidip yatmış.bugün sorar hala annem babama ya sakat kalsaydı, ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşayabilirmiydin diye? üstelik sakata bakmak çok zor sağlamken dayanamıyorsun sakat kalınca ne yapardın diye..işte sende bu soruları sor eşine!! ama babam beni sevmez mi, biliyorum ki çok sever! bana kötülük yapmayı bırakın bunu düşünenin bile önüne dikilir ve her zaman bilirim ki arkamdadır. eşinde gamzecik büyüdüğünde ona bunları hissettirir umarım, her zaman arkasında durmayı becerebilir kızının.

bende ilk fırsatta annen gibi eşimin yüzüne vuruyorum hepte vurucam...hatta kızımın aklı erdiğinde onada anlatıcam bu konu asla kapanmayacak...
eşimin beni kaybetme korkusu olmadığı için bunları yaşıyorum zaten gidebilecek hiçbir yerim olmadığını çok iyi biliyo 6 aylık bebekle kimin yanına sığınırsınızki?
ki bebeğin ihtiyaçlarını nasıl karışılıcam çalışsam kıızma kim bakıcak...
çok zor benim için şuda var kaynanam araya girmese eşim bana da kızımada daha güzel davranıyo yani tam bi aile gibiyiz ama onun tlf açması bile huzurumuzu kaçırmaya yetiyo...
ne kadar düşünsemde biçare bulamıyorum kadına iyi davranıp ne derse peki desem kızımı hırpalamaya başlıyo beni aşalıyo.. tavır yapıp laf söyleyip surat assam eşime şikayet ediyo yapmadığım şeyleri yaptı diyo yani o kadınla uzalaşmak mümkün değil..

canım topıgı bastan sona okudum. allah yardım etsın sana. annesın sen dıger kadınlardan guclusun bı yerde. esınle konusmayı dene dıcem ama fayda edermı bılmıyorum. o bebek sadece senın degıl tek basına da yapmadın sonucta. onunda canı. kaynana bı evlılıgı rezıl de eder vezır de valla. halbukı ortada oglu var torunu var ınsan evladının mutlulugundan baska ne ıster kı anlamıyorum... aılen yok mu yanında uzaktalarmı? en azından arkanda bırılerının oldugunu bılsınler tek basına olmadıgını bılsınler. allah yardımcın olsun... bebegıne cok dıkkat et. bı baba asla annenın hıssettıgını anlayamaz da hıssedemez de...

evet canım asla bi annenin yerini hiç kimse tutamaz ama anneden anneye fark var tabi..
mesela benim kaynanam eşimi ve ablasını bebekken annesine bırakıp kocasından boşanmış sonrada 2 kocasıyla evlenmiş eşimi hiç sevmez ilgilenmezmiş ama ne zaman ben ortaya çıktım eşim kıymete bindi..
arkamda Allahımdan başka kimsem yok...

başlığı gördüğümde yok dedim benim anladığım şey değildir diye geçirdim içimden .nasıl yapar o minicik meleğe :eek:lmaz:umarım herşey yoluna girer ve pişman olur bebeğin kendin ve eşin için bol bol dua et:Saruboceq:

X