çook üzüldüm yaşadıklarına..müslümanın müslümana duası kabul olurmuş heleki bu günlerde,bende rabbimden diliyorum ki sana sabır eşine akıl ve o kaynanan olacak yaratığa cezasını versin..erkekler yazık ki çok zayıf ve iradesiz yaratıklar..ben 4 sene 60 erkeğin olduğu bir sınıfta 4 kızdan biriydim şimdi de mesleğim gereği hep etrafımdalar..o kadar iyi öğrendim ki huylarını..kaybetmekten çok korkarlar..eşin adı gibi biliyor senin gidemeyeceğini seni kaybetme riski olmadığından bu kadar rahat ama sevgili annesi için durum böylemi!! eşine şunu hatırlatmak lazım: bu kadın ilk andan beri karşıymış ilişkinize ve eşin o zaman tercihini yapmış..eğer annesine karşı koyamayacaksa o zaman neden seninle evlendi..tercihini çoktan yapmış şimdi bunun biletini sana ve kızına kesmesin.sen annesiyle iyi anlaşmak zorunda değilsin o kadında seni sevmek..görüşmeseniz (sen ve annesi) kim ne kaybeder? eşin hıı deyip geçemiyor mu ayrıca, durum düzeltmeye uğraşıyor..tamam anne sevmiyorsan görüşme desin annesine..yada sorsun ne yapmasını istiyor oğlunun..senden boşanmasınımı? peki diyelimki boşandınız eline ne geçecek anne diye sormuyor mu? ayrıca başka bir şehre taşınmakta çözüm değil, yazık ki nimetlerinin yanı sıra teknoloji böyle insanların elinde felakete dönüşüyor. bir telefonu yeter..
minik kuzuyu atmasına gelince, annem anlatır bana ve her defasında babamın başına kakar..ben ilk çocuğum çok ağlarmışım, babamda polis ve onlar gece nöbette tutarlar..ben daha yeni doğmuşum annenim anlattığı kadarıyla kundaktaymışım..annem henüz 19 yaşındaymış beni kucağına aldığında ve hiç bir şeyi bilmiyormuş çocukla ilgili..bi gün yine ne yaptıysa susturamamış annem beni ve babamda nöbetten yeni gelmiş uyuyomuş..tabi sesime uyanıp kalkmış bi sinir beni tuttuğu gibi kapının arkasına fırlatmış..kapıya çarpmışım..annem tabi hemen koşup kucağına almış sağıma soluma bakmış..babamsa aynı sinirle gidip yatmış.bugün sorar hala annem babama ya sakat kalsaydı, ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşayabilirmiydin diye? üstelik sakata bakmak çok zor sağlamken dayanamıyorsun sakat kalınca ne yapardın diye..işte sende bu soruları sor eşine!! ama babam beni sevmez mi, biliyorum ki çok sever! bana kötülük yapmayı bırakın bunu düşünenin bile önüne dikilir ve her zaman bilirim ki arkamdadır. eşinde gamzecik büyüdüğünde ona bunları hissettirir umarım, her zaman arkasında durmayı becerebilir kızının.