Eşim maaş beğenmiyor

Pek sorun yok siz biraz fazla hirslisiniz. Bence esinizin dedigi gibi kadin tutun hem calisiyorsunuz hem de ev isi yardim etmeyen esle zor. Ailesinin evi esinizin evi niye eline bakmayasiniz ki. Rahat rahat oturun. Bu kadar para hirsiyla hayati iskalamayin. Evde cam utu camasirla oyalanmayin. Esiniz mutlaka kafasina yatan bir is oldugunda kabul eder.

O zaman şöyle yapın, madem eşinizin durumu çok iyi siz kendi gelirinizle yatırım yapın kendinize. Ev işleri için de yardımcı isteyin.

Ay ama böyle olacaksam hiç zengin olmiyim ya
Ay onlar varya ben adamlara aciyordum cidden adami fakir zannedersin görsen karısı falan da aynıydı otellerine tatile giderlerdi bir hafta en fazla o da . Onda bile adam şirketi arar işleri sorardi tam bir takıntılı psikopatti off çok şükür kurtuldum

Eşiniz haklı şu an işi sıkıcı olabilir ama garanti.
İş değiştirmek için maaş konusunda tatmin etmek lazım. Eğer tatmin olmazsa değiştirmenin bi anlamı yok .
Çünkü istediği parayı alması için dediği gibi gideceği şirkette bayaa çalıştırırlar.
Kendiniz de söylüyorsunuz ailesi zenginse size yüksek gelen paralar ona 50₺ gibi gelebilir.
Herkes aynı olamaz kii

Of çok kötü ya, valla düşünsene paran var ama harcamaya kıyamıyosun, çok kötü gerçekten. Bizim elimize üç beş fazla gelse hadi hemen harcayalım diyoruz

Of çok kötü ya, valla düşünsene paran var ama harcamaya kıyamıyosun, çok kötü gerçekten. Bizim elimize üç beş fazla gelse hadi hemen harcayalım diyoruz
Ya ben böyle birşey görmedim vallahi bende olsa o parayı çatır çatır yerim ya. Zaten yaşın kaç olmuş git bir dünya turu yap hayatını yaşa dolarla para kazanıyor

sorma bacımmm.trençkotumun cebinde 100 tl buldum bugün kaldırırken.valla milyon dolar bulmuş gibi sevindim.yarın afiyetle yiyeceğim

varyemezler.ben de yokyemezim
Ahskskd ay evet cuk diye oturdu üstümüze vallahi
Eşime diyorum bazen 'şu kadar zengin olsam, ülke ülke gezerdim, gitmedik yer bırakmazdım. Ömrümün sonuna kadar gezerdim' he bi de kütüphane yaptırmak isterim
İşte yok maalesef fakiriz napalım

Ya ben böyle birşey görmedim vallahi bende olsa o parayı çatır çatır yerim ya. Zaten yaşın kaç olmuş git bir dünya turu yap hayatını yaşa dolarla para kazanıyor
Ayyy
Allahım parayı harcamayı bilmeyenlere normal bir gelir ver, o parayı bize gönder amin. Sonuçta harcamıyorlar jskdlf

Yemin ediyorum şaka gibisiniz. Madem eşinizin durumu iyi evi eşiniz geçindirsin siz maaşınız ile birikim yapın. Bir de tutun haftada 2 gün bir kadın hem siz rahat edin hem de bir kadına iş imkanı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…