O yapmamaya basladi kavga ettik tartistik yani bu konudan bir haftadir yanima yanasmiyoKorunmak istemiyorsa seks yapmazdım ben.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yapmamaya basladi kavga ettik tartistik yani bu konudan bir haftadir yanima yanasmiyoKorunmak istemiyorsa seks yapmazdım ben.
İyi yapıyorsun hazır olmadan bebek saçmaO yapmamaya basladi kavga ettik tartistik yani bu konudan bir haftadir yanima yanasmiyobende hic orali olmuyorum küstu herhalde aman banane
Şanslı kesimdensiniz o zaman ne mutlu sizeBen 5 sene korundum bırakınca ilk ay hamile kaldım geç hamilelik zamansızdan iyidir
Çocuk ilk denemelerde olmuyor maalesef korunmadan sonra takipli denemelerle mümkün oluyor. Ayrıca eşiniz size zaten yeteri kadar zaman tanımış bence sözünü tutmamış değil yani. Siz ne kadar istemiyorsanız eşinizinde istemek hakkı. Hamilelik süreçleri ışık hızıyla ilerlemiyor sonuçta kaldı ki hemen gebe kalacağınız BİLe belli değil. Bence eşiniz haklı konumdaKizlar iyi aksamlar. Bir bucuk yillik evliyim. Esimle ilk bir sene korunma karari almistik o ben korunurum demisti. Suan kendi evimize tasinma surecine girdik son iki uc ay sonra insallah kendi evimize cikacagiz. Aslinda daha erken cikacaktik ama sure uzadi. Bir seneyide gectigi icin esim artik korunmak istemiyor ve cocuk istiyor. Bende bu surece girecegimiz icin, daha evime gecemedigim icin tasinma surecinde hamilelik vs gibi bir durumla ugrasmak istemiyorum. Daha evime cikmamisim keyfini surmemisim hamilelikle ugrsmak istemiyorum suan. Onada soyledigimde israrla cocuk istedigini ve korunmak istemedigini soyluyor ve kullanmiyor ben kullan diye israr etmeme ragmen. Artik bu aramizda tartismaya sebep olmaya basladi. Bir haftdirda bana küstü bu konudan tartistik yanima bile yaklasmiyor. Hem kizgin hem uzgun hissediyorum. Bu israri bana bencillik gibi geliyor ben ona hic istemedigimi soylemiyorum bende istiyorum ama biraz daha bekleyelim yasimizda gecmedi diyorum ben 25 o 26 yasinda. Ben mi haksizim ben mi bencilim bana bir akil fikir firlatin nolur
Ay erkek küsmeside cekilmiyor ben salaga yatiyorum bisey yok gibi davranıyorum huzursuzluk olmasin daha cok diye iki yanasiyorum yorgunum vs triplerine giriyor ben bu kadar girmiyorumİki tarafı da haklı yanları var. Ama erkeklerin hayatında hiç bir şey değişmeden normal seyrinde devam edecek. Sizin hayatınız değişecek. Hemen de olmayabiliyor. Ama bence sizin yaşınızda genç daha acele edecek bir durumda yok. Orta yolu bulmaya çalışın. Ama tabi ki eşinizin bunu zorla yapmaya çalışması da hoş olmamış. Korunmuyorsa yapmaz olur biterboşverin küssün biraz ne de olsa dönüp dolaşır
Kesinlikle katiliyorum bide ben istemedigim bir durumun icine girince hic toplarlayamayan biriyim zaten. Beni anlamamasi zorlamasi beni daha cok uzuyorÇocuk olduktan sonrasına bir şey diyemiyorum henüz ben de o aşamaya gelemedim ama sadece hamilelik bile kadının rızası olmadan erkek istiyor diye yaşanacak bir şey değil. Halk arasında hamilelik romantizmi çok yapılıyor ama inanın hiç romantik bir tarafı yok çok zor her yönüyle. Hem hormonal olarak altüst oluyorsunuz, hem bedeniniz çok farklı bir evre yaşıyor hem de “bebeğim iyi mi?, bugün az mı hareket etti?” diye o anksiyete senin bu anksiyete benim dolanıyorsunuz. Kısacası kadının hazır hissetmeden yaşayabileceği bir şey değil. Doğumdan sonrası ise apayrı bir mesele.
Saka gibi gercekten kusmesi falan. Kendi kendine cezalandirdigini mi saniyor napiyor, itiyor beni bu daha cokOrta yol bulunmali
Kadin isteyip erkek istemese cocuk, korunma hemen hamile kalinmiyor diyenler ne tavsiye edecekti merak ediyorum?
Küssün bakalim ne kadar dayanacak.
Kendinizi hazir hissetmeden hamile kalmayin.
Çok basit görünüyor erkeklerin gözünde maalesef. Eğer o sizi anlamıyorsa siz de doğum kontrol hapıyla ondan habersiz korunabilirsiniz. Anlayışsız koca bunu hakediyor bence. Ama tavsiyem tavrınızı net bir şekilde belli edip bu konuda size baskı yapamayacağını anlamasını sağlamanız. Yoksa gizliden de korunsanız baskısına yenik düşüp kabul ettiğinizi zannedecek.Kesinlikle katiliyorum bide ben istemedigim bir durumun icine girince hic toplarlayamayan biriyim zaten. Beni anlamamasi zorlamasi beni daha cok uzuyor
En son bir hafta once net ve sert bi sekilde soyledim. Suan cezalandirdigini saniyor galiba yanima bile yanasmiyor. Gormezden geliyorum bendeÇok basit görünüyor erkeklerin gözünde maalesef. Eğer o sizi anlamıyorsa siz de doğum kontrol hapıyla ondan habersiz korunabilirsiniz. Anlayışsız koca bunu hakediyor bence. Ama tavsiyem tavrınızı net bir şekilde belli edip bu konuda size baskı yapamayacağını anlamasını sağlamanız. Yoksa gizliden de korunsanız baskısına yenik düşüp kabul ettiğinizi zannedecek.
Böyle ota b.ka küsen erkek iki kere düşündürürdü, bakmaya gelince ortadan çekiliveriyorlar ama, daha çok gençsiniz sakın gaza gelip böyle bir hata yapmayın. Her şeyin bir zamanı var.Saka gibi gercekten kusmesi falan. Kendi kendine cezalandirdigini mi saniyor napiyor, itiyor beni bu daha cok
Böyle ota b.ka küsen erkek iki kere düşündürürdü, bakmaya gelince ortadan çekiliveriyorlar ama, daha çok gençsiniz sakın gaza gelip böyle bir hata yapmayın. Her şeyin bir zamanı var.Saka gibi gercekten kusmesi falan. Kendi kendine cezalandirdigini mi saniyor napiyor, itiyor beni bu daha cok
En son bir hafta once net ve sert bi sekilde soyledim. Suan cezalandirdigini saniyor galiba yanima bile yanasmiyor. Gormezden geliyorumÇok basit görünüyor erkeklerin gözünde maalesef. Eğer o sizi anlamıyorsa siz de doğum kontrol hapıyla ondan habersiz korunabilirsiniz. Anlayışsız koca bunu hakediyor bence. Ama tavsiyem tavrınızı net bir şekilde belli edip bu konuda size baskı yapamayacağını anlamasını sağlamanız. Yoksa gizliden de korunsanız baskısına yenik düşüp kabul ettiğinizi zannedecek.
İnan ben bircok kez dusunuyorum ve kiziyorumda kendime haksizlik mi yapiyorum diyeBöyle ota b.ka küsen erkek iki kere düşündürürdü, bakmaya gelince ortadan çekiliveriyorlar ama, daha çok gençsiniz sakın gaza gelip böyle bir hata yapmayın. Her şeyin bir zamanı var.
Tebrik ediyorum o zaman sizi. Eşinize deyin ki “iki yetişkin gibi oturup bir orta yol bulamıyorsak demek ki benim önce seni büyütmem gerek”En son bir hafta once net ve sert bi sekilde soyledim. Suan cezalandirdigini saniyor galiba yanima bile yanasmiyor. Gormezden geliyorum
Çok haklısın tek tarafın hazır olmasıyla olmuyor o işler. Düzenli kontrollerini yaptiriyorsan herhangi bir sağlık sorunun yoksa kendini hazır hissedene kadar sen korun yengem 25 yıllık evli hep hapla korunmuş 4 çocuğu var hepsi planlı gebelik istediğinde bırakmış istemediginde içmiş. Teyzem fi tarihinden beri spiralli ben de 5 yıldır spiralle korunuyorum... Yani çocuk konusunda netsen doktorunla sana en uygun korunma yöntemini dusunebilirsin.Kizlar iyi aksamlar. Bir bucuk yillik evliyim. Esimle ilk bir sene korunma karari almistik o ben korunurum demisti. Suan kendi evimize tasinma surecine girdik son iki uc ay sonra insallah kendi evimize cikacagiz. Aslinda daha erken cikacaktik ama sure uzadi. Bir seneyide gectigi icin esim artik korunmak istemiyor ve cocuk istiyor. Bende bu surece girecegimiz icin, daha evime gecemedigim icin tasinma surecinde hamilelik vs gibi bir durumla ugrasmak istemiyorum. Daha evime cikmamisim keyfini surmemisim hamilelikle ugrsmak istemiyorum suan. Onada soyledigimde israrla cocuk istedigini ve korunmak istemedigini soyluyor ve kullanmiyor ben kullan diye israr etmeme ragmen. Artik bu aramizda tartismaya sebep olmaya basladi. Bir haftdirda bana küstü bu konudan tartistik yanima bile yaklasmiyor. Hem kizgin hem uzgun hissediyorum. Bu israri bana bencillik gibi geliyor ben ona hic istemedigimi soylemiyorum bende istiyorum ama biraz daha bekleyelim yasimizda gecmedi diyorum ben 25 o 26 yasinda. Ben mi haksizim ben mi bencilim bana bir akil fikir firlatin nolur