Eşim, kız kardeşine düğününde ne takmalı?

Bence tam altın mantıklı bilezik takamayacaksanız. Ya da en az 10 , 11 gram bilezik alabilirsiniz. Kendi zevkinize göre aldığınız bilekliği beğenmeyebilir ve hatıra olacağı yerde baktıkça siniri bozulur. Ya da ona seçtirebilirsiniz en azından birkaç model arasından.

Bilezik takması gerekir ha kızı ha kız kardeşi aynı şey bana göre eğer alacak durumunuz yoksa sizin köşede kıyıda bileziğiniz varsa verin taksın

Kötü denk gelmiş hem hamileliğinizin son günleri hem maddi durum konusu :/ eşimiz ailesinden borç isteyemez mi? Bizim buralarda aileden borç istenir bu durumlarda

Hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum...

Ama işte düğün dediğin bir günde karar verilen bir şey değil ki.Bunun istemesi sözü nişanı var.Bu günün geleceği önceden belliydi,keşke kenara ufaktan üç beş bir şey atsaydiniz.

Tam altın takabilecek durumda mısınız bilmiyorum.
Eğer olabilirse bi tam altın
Bi de elinde nakit olmasa da taksit ödeyebiliyor insan.
Atıyorum yemek odasını sen seç ben ödeyeyim
Ya da ihtiyacı olan başka bir eşyayı taksitlendirip siz ödeseniz.
Seçmeden de söylersiniz 3binlik bütçem var
5binlik bütcem var vs diye.

Esinin ailesi ile konusmadinix mi sordular mi size naısl yapicaksinzin diye .

Bilezik takılırve sizin şu anda bebek beklediğiniz için masraflarından dolayı ekonomik olarak sıkışmış olmanız da bundan aşağısını takmanizi bahane olarak kabul ederler.
Çünkü her zaman evlenilmiyir.

Kardeş yani, uygun olanı bileziktir. Kardeşi bir şey demese bile hiçbir şey takmazsanız çevre ayıplar valla ve hoş da değil bence. Kızcağız da her gün evlenmiyor sonuçta, taksitle bir bilezik alsanız sıkışacağınız birkaç ay. Yani çeyrek falan takmak da komik olur, yakın arkadaşımın düğününde çeyrek taktım ayıptır söylemesi. Kardeşime çeyrek taktığımı düşündüm de, olmaz yani.

Bence kesenize uygun şık bir bileklik takın derim. Hem bozma gereği duymazlar cok sıkısmadıkca

Doğru söylüyorsunuz kızlar. Dediğim gibi ben bu konuları pek bilmem eşim benden fena. Ama yıllarca hatırlanacak. Birde görücü usulü olduğu için geçen ay nişanlandı nisanda evleniyor. Zamanı bilseydim önden bütçe ayırırdım zaten. Sonuçta bilezik alınacak anladım ama

Zor durum cnm benimde hem kardesimin hem gorumcemin var arka arkaya bakalim ne yapicaz. Ama 8 ayar bileklikler var en uyginlati onlar
8 ayar nedir yahu cöp ne 14 ayara para veririm nede 8 ayara... alcaksaniz 24 ayar altin alin.
ondan asaga takcaksan ceyrek takin daha iyi bozarken daha cok para ediyor...
8 ayae kardese takamaga utanirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…