Bilezik takması gerekir ha kızı ha kız kardeşi aynı şey bana göre eğer alacak durumunuz yoksa sizin köşede kıyıda bileziğiniz varsa verin taksınHanımlar merhaba. Eşimin kız kardeşi 8 Nisanda evleniyor. Ben o zaman 38 haftalık gebe olacağım için gidemeyeceğim,eşim yalnız gidecek çünkü düğün İstanbulda biz Mersindeyiz. Malumunuz bebek bekliyoruz, masraflarımız çoktan bizi aşmış durumda, ekonomik olarak fena durumdayız ama kardeşi sonuçta bir şey takmazsa da olmaz. İkimizde ne takılır, ne yapılır konularından hiç anlamıyoruz ve çıkamadık işin içinden. Ne takabiliriz? Yol gösterebilir misiniz?
Kötü denk gelmiş hem hamileliğinizin son günleri hem maddi durum konusu :/ eşimiz ailesinden borç isteyemez mi? Bizim buralarda aileden borç istenir bu durumlardaHanımlar merhaba. Eşimin kız kardeşi 8 Nisanda evleniyor. Ben o zaman 38 haftalık gebe olacağım için gidemeyeceğim,eşim yalnız gidecek çünkü düğün İstanbulda biz Mersindeyiz. Malumunuz bebek bekliyoruz, masraflarımız çoktan bizi aşmış durumda, ekonomik olarak fena durumdayız ama kardeşi sonuçta bir şey takmazsa da olmaz. İkimizde ne takılır, ne yapılır konularından hiç anlamıyoruz ve çıkamadık işin içinden. Ne takabiliriz? Yol gösterebilir misiniz?
Hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum...Takası yok değilde riskli bir gebelik olduğu için yatmam gerekti,işten ayrıldım 7 aydır çalışmıyorum. Bir de arada İzmirden Mersine taşındık. Bir de bebeğin beşiği arabası kıyafeti falan derken eşim göçtüO da şakaya vuruyor durumu işte.
Bende o zamanin sartlarina göre 1600 maasla taktim ki odemelerimde vardi airetten. Isteyince oluyor ya gerisi bahane.Kardeşi evleniyor maddi durumumuz iyi değil laflarını hiç doğru bulmuyorum, borca da girip o bilezik veyahut o altın takılmalı, sonuçta kardeş bu , bir kez evleniyor
Hanımlar merhaba. Eşimin kız kardeşi 8 Nisanda evleniyor. Ben o zaman 38 haftalık gebe olacağım için gidemeyeceğim,eşim yalnız gidecek çünkü düğün İstanbulda biz Mersindeyiz. Malumunuz bebek bekliyoruz, masraflarımız çoktan bizi aşmış durumda, ekonomik olarak fena durumdayız ama kardeşi sonuçta bir şey takmazsa da olmaz. İkimizde ne takılır, ne yapılır konularından hiç anlamıyoruz ve çıkamadık işin içinden. Ne takabiliriz? Yol gösterebilir misiniz?
Aynen öyleBende o zamanin sartlarina göre 1600 maasla taktim ki odemelerimde vardi airetten. Isteyince oluyor ya gerisi bahane.
8 ayar nedir yahu cöp ne 14 ayara para veririm nede 8 ayara... alcaksaniz 24 ayar altin alin.Zor durum cnm benimde hem kardesimin hem gorumcemin var arka arkaya bakalim ne yapicaz. Ama 8 ayar bileklikler var en uyginlati onlar