Eşim, kız kardeşine düğününde ne takmalı?

Shusui

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
2.772
8.401
Hanımlar merhaba. Eşimin kız kardeşi 8 Nisanda evleniyor. Ben o zaman 38 haftalık gebe olacağım için gidemeyeceğim,eşim yalnız gidecek çünkü düğün İstanbulda biz Mersindeyiz. Malumunuz bebek bekliyoruz, masraflarımız çoktan bizi aşmış durumda, ekonomik olarak fena durumdayız ama kardeşi sonuçta bir şey takmazsa da olmaz. İkimizde ne takılır, ne yapılır konularından hiç anlamıyoruz ve çıkamadık işin içinden. Ne takabiliriz? Yol gösterebilir misiniz?

Normalde bilezik veya daha üstü takılır ama maddi durum elvermiyormuş.
En güzel hediye sizi sarsmayacak olan gönlünüzden kopan hediye.
Belki bilezik aşar ama şık bir kolye alabilirsiniz. Evladiyelik olur hemde.

Durumunuz ne takmayi elveriyorsa onu takmalisiniz.

orta kalınlıkta bir bilezik olabilir ya da hatira kalson bozdurulmasın düşüncesiyle 3 lü yuzuk küpe kolye ucu setlerinden olabilir ya da ekonomik boy bir tam altin olabilir

Bilezik takilir ama durumun yoksa bileklik alabilir siniz en azindan hatıra kalir . Bide ceyizine bisey alsaniz oda makbule geçer

görümcem bana hediyelik bilezik takmıştı 3 yıl evvel 400 tl almış .
onun yerine yarım taksa daha iyiymiş.. ama gösteriş işte adı bilezik taktı oldu
sizde yarım takabilirsiniz yada bütceniz dahilinde hediye bilezik . yada şık bir kolye
aşağısı olmaz gibi ayıp olur.

bilezik takılır

Bilezik alacak durumunuz varsa en makulü ama yoksa daha ucuz yollu bileklik vs alınabilir

Eşime telefonda 'Bilezik alınırmış canım' diyorum 'Son anda uçağı kaçırıp düğüne yetişemesem mi acaba' diyor Altın bileklik mantıklıymış. Günlükte kullanabilir hem. Kolye takmıyor pek. Tesettürlü olduğu için hoşlanmıyor kıyafet üzerinde olmasından. Bileklik oluyorsa mantıklı şu an için. O da sonuçta bebeğin masraflarını biliyor, takılmaz herhalde

Gramaji dusuk bir bilezik olabilir.
Benim erkek kardesim de evlenecek ben de bilezik alacagim

Bilezik uygun olur. Benim kuzenim evlenecek. Ben bilezik takacagim. Kardeşe daha asagisi olmaz malesef. Ailesinden borc alsa diyecegim, dugun ustu onlarda da olmayabilir ama yardim edebilecek gibilerse biraz destek olsunlar bir bilezik takilsin. Aslinda elinden ne geliyorsa onu takarsin ama mahcup olur belki

:) çeyrekli bileklik var hafta sonu fiyatı sorudum 3 çeyrekli 1200 1400 arasi dedi. Daha uygun da vardir

Yuzuk olabilir hem hatira da kalir. Bilezik vs ileride bozdurulabilir ama yuzuk kalicidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…