Durumunuz ne takmayi elveriyorsa onu takmalisiniz.Hanımlar merhaba. Eşimin kız kardeşi 8 Nisanda evleniyor. Ben o zaman 38 haftalık gebe olacağım için gidemeyeceğim,eşim yalnız gidecek çünkü düğün İstanbulda biz Mersindeyiz. Malumunuz bebek bekliyoruz, masraflarımız çoktan bizi aşmış durumda, ekonomik olarak fena durumdayız ama kardeşi sonuçta bir şey takmazsa da olmaz. İkimizde ne takılır, ne yapılır konularından hiç anlamıyoruz ve çıkamadık işin içinden. Ne takabiliriz? Yol gösterebilir misiniz?
bilezik takılırHanımlar merhaba. Eşimin kız kardeşi 8 Nisanda evleniyor. Ben o zaman 38 haftalık gebe olacağım için gidemeyeceğim,eşim yalnız gidecek çünkü düğün İstanbulda biz Mersindeyiz. Malumunuz bebek bekliyoruz, masraflarımız çoktan bizi aşmış durumda, ekonomik olarak fena durumdayız ama kardeşi sonuçta bir şey takmazsa da olmaz. İkimizde ne takılır, ne yapılır konularından hiç anlamıyoruz ve çıkamadık işin içinden. Ne takabiliriz? Yol gösterebilir misiniz?
Bilezik alacak durumunuz varsa en makulü ama yoksa daha ucuz yollu bileklik vs alınabilirHanımlar merhaba. Eşimin kız kardeşi 8 Nisanda evleniyor. Ben o zaman 38 haftalık gebe olacağım için gidemeyeceğim,eşim yalnız gidecek çünkü düğün İstanbulda biz Mersindeyiz. Malumunuz bebek bekliyoruz, masraflarımız çoktan bizi aşmış durumda, ekonomik olarak fena durumdayız ama kardeşi sonuçta bir şey takmazsa da olmaz. İkimizde ne takılır, ne yapılır konularından hiç anlamıyoruz ve çıkamadık işin içinden. Ne takabiliriz? Yol gösterebilir misiniz?
:) çeyrekli bileklik var hafta sonu fiyatı sorudum 3 çeyrekli 1200 1400 arasi dedi. Daha uygun da vardirEşime telefonda 'Bilezik alınırmış canım' diyorum 'Son anda uçağı kaçırıp düğüne yetişemesem mi acaba' diyorAltın bileklik mantıklıymış. Günlükte kullanabilir hem. Kolye takmıyor pek. Tesettürlü olduğu için hoşlanmıyor kıyafet üzerinde olmasından. Bileklik oluyorsa mantıklı şu an için. O da sonuçta bebeğin masraflarını biliyor, takılmaz herhalde