Eşim, kız kardeşine düğününde ne takmalı?

Maddi geliriniz nedir bilinmez
Duruma göre takı takılabilir

BİLEZİK TABİKİ PARA BULUNUR Bİ ŞEKİLDE İDARE EDİLİR AMA KARDEŞ BİLEZİK TAKMAZSA AYIP OLUR ABLAMLARINDA BORCU COKTU EV KREDİ SÜRAKLİ HASTA BIR OGLAN YİNEDE BİLZEİK TAKTİLAR ODA ERKEK ABİM DEĞİL KIZ KARDEŞ ABLAM.BÜTÜN SÜLALE SONRA KİM NE TAKTİ KONUSUYO KAYNANA TARAFİ

Bilezik takması uygun olur ama çok sıkışıksanız hediyelik bilezik takın.

Biz eşimin ablasına hediye kolye almıştık. Bozdurmayacağı sürekli kullanacağı bir hediye olsun istedik.Bizim nikahta ablasının yol parasından, giyeceği kıyafete kadar biz almıştık. Ve bize birşey takmamıştı ablası.( bizim nikah önce oldu) ben bu işin kesin kuralı olduğuna çok inanmıyorum. Duruma, bütçeye göre değişir bence.

Biz ikimizin kardeşine de kalın birer bilezik taktık, bir de evlerine bir tane beyaz eşyalarını aldık.
Sıkışık durumda da olsanız orta halli bir bilezik taksanız iyi olur.

Zor durum cnm benimde hem kardesimin hem gorumcemin var arka arkaya bakalim ne yapicaz. Ama 8 ayar bileklikler var en uyginlati onlar

Gorumcem biz evlenirken abisine tam altin bana da hediyelik bileziklerden takmisti. Biz de o evlenirken toplam ayni degerde altin ve dolar taktik kendisine. Arti kinada giymesi icin bir de kiyafet almistik 250 liraya. Ama bu tamamen kardesler arasindaki durumla alakali. Esim hayatta buyuk bir masrafa girmezdi eger ki kardesi kendisine bu kadar sey takmasaydi.

Maddi durumunuz bilezik icin uygun degilse tam altin takin.

Doğru söylüyorsun , işin o kısmını hiç düşünemedim ben. Sonrasında abisi ne taktı muhabbetleri dönecek, kimse masrafları çoktu falan demez tabi

Öz kardeşi olduğuna emin miyiz çok içine oturmuş eşinizin

Bu sizin ailenizin durumuna bağlı kim kime ne takıyor ona göre karar vermek lazım. Ama bu günler de bi kere oluyor ve unutulmuyor siz bir kaç yıl sonra harcadığınızı unutursunuz ama karşı taraf ne taktığınızı unutmaz. Ben olsam geline bilezik damada yarım altın takardım. Durumum kötüyse geline yarım damada çeyrek takardım en azından.

Abi bilezik yengede çeyrek falan takar normalde ama sizde durumunuza göre bir hediye sececeksiniz yapicak bişey yok

Bilezik takılır normalde. Ama durumları kötü ve takıları bozduracaklarsa 2 tane cumhuriyet takabilir.

Sizin ayırdığınız bütçe ne kadar ?
Normal standartlarda tabi ki bilezik uygundur ama sıkışık bir durumda ise elinden gelen takılır..
Bunun gösterisi olmaz..Sizin zaten maddi durumunuzu kardeşi biliyordur.
İlla ki çok uç fiyatlarda bilezik takmak zorunda değilsiniz.

Takası yok değilde riskli bir gebelik olduğu için yatmam gerekti,işten ayrıldım 7 aydır çalışmıyorum. Bir de arada İzmirden Mersine taşındık. Bir de bebeğin beşiği arabası kıyafeti falan derken eşim göçtü O da şakaya vuruyor durumu işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…