- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kardeşini arayıp 'shusui'nin kasilmalari var, doktor dogum baslayabilir su günlerde- uzansin evde hareket etmesin dedi. Bebek doğdu doğacak. Maalesef düğününe gelemem' diyebilir. Yalan da değil,38 haftalık bebek- eli kulağında.
Kardeşine bir ev eşyasını almak istediğini söyleyebilir,hatta ısrar edebilir. Süpürgedir, çamaşır makinasi,nevresim takımıdır falan, kardeş link gönderir , eşiniz de internetten 36 ay taksitle alır, olur biter.
Bazı şeyleri zorlaştırmanin alemi nedir ki?
Ayrıca siz daha iyi bilirsiniz onların aile yapısı nasıl? Düğünde böyle gözlerini belerterek hesap kitap yapan bir iğne tutucu görümce olur mu falan... Mesela benim ablamın düğününde (maalesef) iğne tutan baldız bendim, ama sıradakilerle sohbet etmekten hiç bakmadım bile kim ne takmis- ki baksam da tanimazdim kimseyi (ki bana ne?).
Yani böyle bir düğünse eger kimse birşey demez- elalem diye düşünmeye hiç gerek yok. Ama ailede fettan- hesap kitaba kafası basan-ağzi da bol dedikodu yapan birileri varsa ve siz laf söz olmasından korkuyorsaniz o zaman el mahkum, gidip bilezik takin, maksat 'dostlar alışverişte gorsun'