Eşim kıyafetlerimi çöpe attı.

Niye bu halde? Ben on sene önce bışanmıştım mesela onun bir katkısı olabilir mi?
Durduk yere boş konular yüzündense olabilir. Bunun gibi basit ve herkesin evinde olan bi tartışmaya da boşan diyorlar ona sinir oluyorum. O anlamda

Aynen öyle. Ben değil o depresyondan depresyona koşuyor.
Erkek karısının güzel olmasından, çıtı piti olmasidan, hele doğumdan sonra eski kilosuna dönmesinden mutlu olurlar. Sadece anne olmasini değil kadın olmasını isterler. Doğumdan sonra da bakımlı olmasini isterler. Tabi normal erkekler boyle ister. Eşinizin kişiliği gelişmemiş, olgunlasmamis. Cevrenizdeki insanlarin soylemlerine göre hayatını yasamaya calisiyor.
Dolapta ki kiyafetleri atmak ne demek. Tam ergen cocuk hareketleri. Şimdi güzel bir alışveriş yapin da aklı başına bir gelsin. Bakalım çevresinde konuşanlar parasal destek olacaklar mi.

Sokaktaki adam karışamaz ama kocanız giyiminize karışabilir. Dikleşmenin anlamı Yok bence belli ki siz bu durumdan fazlasıyla memnunsunuz lakin o değil. Ayrıca onun istemediği halde lazer falan . Evlilik istişare gerektirir saygı gerektirir. Ayrıca çöpe attıysa yeniden almayı da göze alıyordur iyi olmuş bi nevi.

Bosver cope attiysa atti yenilerinj alirsin :) ama oturup konusin belli ki kiskanclik krizine girmis heryerde konusuluyorsa hakli o da, biraz insanlar alisincaya kadar orta yoli bulmaya calisin esiniz sonucta istemedigi rahatsiz oldugu kiyafeti soyleyebilir..tabi asiri baskici olmamak sartyla

Anne penyesi satiyolar ya :) onlari diyodur belki:)) onlarin en kucugu bile bana buyuk geliyo:) sanirdim bende ole giyincem anne olunca ama hic ole olmadi:)

Esin kiskanc ama normal derecede degil:)

Cope atmayla basa ciktiysa iyi benimki atcak olsa kamyonla ceker sanirim : (

Yenisini al gitsin hesaplar kocisten olsun:))

Bence bu konuda biri bisi derse ona anlatmayin. Kiskanmis belli ki. Evet asiri kiskanmis ve saygısizlik yapmış. Ama biri size güzel dediğinde bunu ona anlatmayin belli bir süre sonra söner.
Şimdi yaptigi hareket doğru mu ? Hayır degil. Böyle biriyle evlenmek doğru mu ? Bence o da dogru değil. Ama geçici olarak bu durumu yasiyor esiniz evlilik belki de böyle bir seydir biraz alttan alin. Eger esinize bi anda herkes sen cok yakisikli oldun deseydi esiniz cok daha iyi bir görünüme kavussaydi siz de bence bi ne oluyor ya derdiniz :)

Ben anlatmıyorum zaten. Beraber olduğumuz zamanlarda konuşuluyor. O zamanlar duyuyor. O da yeni dogum yaptığım icin muhabbeti oluyor. Hamile arkadas akraba varken konusu açılıyor bir sekilde. Su zamana kadar bu rahatsız olduğunun farkında degildim. Milletin icinde beni kotuler gibi konusunce bie noluyor dedim oradan çıktı bu muhabbet.

Ne alaka ya? Bu kadın aynaya bakınca rahatsız oluyorsa gidip doktora lazerini yaptıramayacak mı? İlla kocasının onayı mı olmalı? Sizin gibi kafalar olduğu sürece konu sahibinin kocası gibi erkekler de olacak demekki!

Niye olmadı ki kilo almadinmi hamileyken... sezeryan mi... Benim sezeryan vermesi daha zormuş sezeryan gobegi
Sezaryen oldum. 5 kilo almıştım zaten. Ufak bir gobekcik kalmıştı o da gitti kendiliginden. Gebelik şekeri oldugu icin tüm hamileliğim boyunca gramla yedim içtim resmen. Onun etkisi bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…