Eşim kıyafetlerimi çöpe attı.

saygisizlik tamamen. kiskancligindan yapmis anne gibi giyinmiyorsun demek isin bahanesi. yumsak olun huzurunuz bozulmasin belli ki esinizin psikolojisi bozulmus ama sakin alttan alip da kilik kiyafet tarzinizi degistirmeyin. oncesinde sizi boyle begenip asik olmustu, asik oldugu kadini degistirmeye calismasin.

Kendimi bildim bileli 36 beden bir hatunum. Hamilelik döneminde sadece 5 kilo aldım. Doğum sonrası da çok kısa sürede hamilelige başladığım kilodan daha azına düştüm. Yine hamilelik boyunca çatlak için önlem almıştım. Yine de ufak tefek catlaklarım vardı onları da lazer tedavisi ile hallettim. Hiç doğurmamış gibi oldum diyebiliriz. Eşim hamileliğim süresince de hep destek oldu bana hakkını yiyemem. Bırak çatlak olsun onların da anısı var sen böyle de güzelsin falan filan. Ne olduysa doğumdan sonra oldu. Doğumdan sonra catlaklara lazer tedavisine hiç hoş bakmadı ne gerek var dedi. Doğum yapalı çok kısa bir süre oldu ve her gören bana sen nasıl doğurdun yok efenim kız resmen güzelleşmek için doğurdu ay kim der bunun çocuğu var annelik sana çok yaradı vücudunu çabuk toparladın vb. şeyler söylüyor. Girdiğim ortamlarda özellikle beni doğumdan sonra ilk defa görüyorlarsa bu muhabbet oluyor. Eşimse bu muhabbetlere bildiğiniz çıldırıyor. Bir yere gideceğiz saçımı yapıyorum yapma dikkat çekiyorsun diyo. Biraz bol giyin vücut hatların belli oluyor hakkında konuşuyorlar ayar oluyorum diyor. Bunun gibi şeyleri doğumdan sonra çok söyler oldu. Bugün de yine arkadaş ortamında böyle bir konu so rası bana gelip anne gibi giyinir misin artık dedi. Ben de giyinişimde ne olduğunu anne gibi giyinmenin ne olduğunu saçmaladığını söyledim. Ben böyleyim kalıplara sokamam kendimi. Insanlar kilo almamama şaşırdı geçer hep beni konuşacak halleri yok dedim. O da anne gibi giyinmem konusunda diretti ve kıyafetlerimi çöpe atacağını söyledi. Biz bu şekilde tartıştık. Tartışmanın sonunda bildiğiniz koca çöp poşetini aldı ve dolabımı boşalttı ve cidden götürdü attı. Ben bebeyi emziriyordum kapıdan çıkarken gördüm. Dolabıma bir gittim ve şok. Onunla tek kelime konuşmuyorum şu an. Ama ne yapıcam onu da bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Evet fevri davranmış hatalı . Eşiniz belki bebek olduktan sonra olgun bı aile tablosu çizmek istemiş olabilir hani bıyık bırakan yeni babalar gibi. Birde bu tür aşırı iltifatlarda erkek kendini bazen çok pasifize olmuş hissedebiliyor aklınca dengeleyecek kıyafetle.
Yeni hamileydim ve yaşım 30 du eşimle bizi bir kaç kez baba kız zannettiler , yaş farkimizda yok üstelik. Eşim resmen çılgına döndü o zamanlarda baskalasti. Abi kardeş zan larina bile sinirlenirken fazla geldi adama:))
Çok kasmayin geçici bir psikoloji bu atlatiyorlar :))

Konuşmadığım için bilmiyorum. Kendisini odaya da almadım muhattap olmuyorum.

Konuşmadığım için bilmiyorum ne yaptı. Şu an bile odayı kitledim almadım. Kilo olayını da söylüyor. Herkes az kilo aldın ne güzel derken o bebeği beslemedi aslında çok kötü yaptı falan diyor. Halbuki kendi de biliyor fit kalma takıntısı ile yapmadığımı. Gebelik şekeri olduğu için aç gezdim resmen ve o yüzden almadım biliyor. Yine de böyle konuşuyor.
Bebeğinizin durumu nasıl?Kilosu ,sağlığı normal mi?

Bu kıyafete karışma meselesi kesinlikle hastalıklı düşünce tarzından dolayı. Sevdiğim için kıskanıyorum, kimse senin orana burana baksın istemiyorum, sen benimsin minvalinde sözlerle de güya süslerler ki bence kroluğun dibidir bu sözler!!!
Eşiniz hıncını (yetersizlik hissi onu bu duyguya itiyor!) sizin giysilerinizden almış. Umarım bir sonraki sefer sizden almaz fiziksel şiddet uygulayarak.
Sakın onun dediği gibi giysiler almayın. Bir kere kendinizden ödün verirseniz her zaman verirsiniz, unutmayın. Sonunda sizi evden çıkarmamaya kadar gider bu durum çünkü. İlk tepkiniz çok önemli. İçselleştirmeyin.
42 yaşında 2 çocuk annesi bir öğretmenim, yırtık ve süper dar paça beyaz ve gri kotlarla gezdim tüm yaz. Anne gibi giyinmek de neymiş ya! Al işte anne sana, ver örneği, giy yırtık kotunu:KK45: Günümüz anneleri çok ama çok değişti artık!
Bu arada, senin giysileri atma terbiyesizliğini gösterdiyse bence al çocuğunu, yakında annen oturuyorsa git. Ya da uzak bir şehirde bile olsa git. Korkunç bir terbiyesizlik bu, sana yaptığı. Giyim konusunda kendi isteğini sana dayatmak için giysilerini atıyor. Sanırım ben boşanmaya kadar giderdim. Çünkü bunu yapanın başka ofsayt yönleri de vardır. Üzerime yürüme, fiziksel şiddet, aşağılama, başkalarının yanında küçük düşürme, küfür, tehdit, korkutma, arkadaşlarıma karışma, her hareketimden şüphelenme vb.:kahve:

Kocani mutlu etmek istiyorsan 20 kilo al. Yaglar orandan fiskirsin sen kendini cirkin hisset adamin egosu yerine gelsin. Kendine bakmadigin icin gozu disari kaysin bu senaryoyu ona uygulatmadigin icin suclusun canim. Ayrica esin lohusa depresyonunda ilgilen psikologa gotur. Yaziktir zor bir surec onun :)

Sasilasi adam. Ne demek kıyafetleri alıp atmak. Diyemediniz mi kiyafetime karisacagina sen de diyet yap kendini guzellestir diye. Bu erkekler de acayip. Karım güzel olsun ama kimse iltifat etmesin. Meh. Ben de çocuğu sütten kestikten sonra spor ve diyetle kilo verdim. Eşim vay iyi zayifladin dedi. Memlekete gittik. Ay sen ne zayıflamışsın tepkilerini duydukça gaza geldi. Sigarayı bırakıp diyete başlayacağım dedi. Bıraktı. Çayına şeker atmıyor. İçecek olarak sade soda içiyor ve ben dumurdan dumura koşuyorum. Benimki de mi kıskandı acep:deli:
Şimdilik bir süre konuşmayın. Bırakın kendi adım atıp gelsin. Ne yumurtlayacak bakalım. Özür dileyene kadar yok sayın. Sonra ciddi bir şekilde konusun. Derdini düzgünce ifade etsin. Ben kılık kıyafete karisilmasina karşıyım. Tesettür veya normal kıyafet olsun. Eş kısmı sorulunca fikrini söylese ne iyi olurdu.

Benim eski bosandigim tiksindigim elemanda beni kıskanırdir süslenir nasıl olmuşum diye sordugum da dalga geçerdi bende aglardim...benim vücudumda sorunlar var ama çıplak gezmedigimden belli olmuyor ve insanlar bir cocugumun olduğuna şaşırıyor . Saygısız eşiniz size saygı duymais için cabalayin ..saygının olmadığı yerde sevgi yi at cope

Benim eski bosandigim tiksindigim elemanda beni kıskanırdir süslenir nasıl olmuşum diye sordugum da dalga geçerdi bende aglardim...benim vücudumda sorunlar var ama çıplak gezmedigimden belli olmuyor ve insanlar bir cocugumun olduğuna şaşırıyor . Saygısız eşiniz size saygı duymais için cabalayin ..saygının olmadığı yerde sevgi yi at cope
Bu arada lazer tedavisi için hangi şehirde yaotirdiniy çatlak için bende çatlak tedavisine başlayabilirim ...çatlak birde meme sorunum var..memelerim kalmadı hiç silikon düşünüyorum ilerde

Kimisi hastalıklı düşünce demiş kimisi al kartını git demiş herkes ne güzel gaz vermiş. Bosan diyen bile var. Şaka gibi. Kendimizce yargılara bayılıyorum. Ortada yeni doğmuş bir bebek ve iki ego. Bravo kimse kendinden taviz vermesin siz kendinizi kalıplara sıkmayın eşiniz sizi değiştirmeye çalışmak için kıyafet çöpe atmak gibi aklınca cezalara başvursun. Kocaman insanlarıniz. Orta yolu bulamıyormusunuz evladiniz için. Siz azıcık bol giyinin iki küpe eksik takın ortamlarda dikkat çekmeyi esinizde bu fedakarlığınizi görüp size saygı duymaya başlasın. Niye böyle şeyler için inatlasiyorsunuz. Ortada çocuk var tek ihtiyacı kendisine sevgiyle bakan anne ve baba.

Kimisi hastalıklı düşünce demiş kimisi al kartını git demiş herkes ne güzel gaz vermiş. Bosan diyen bile var. Şaka gibi. Kendimizce yargılara bayılıyorum. Ortada yeni doğmuş bir bebek ve iki ego. Bravo kimse kendinden taviz vermesin siz kendinizi kalıplara sıkmayın eşiniz sizi değiştirmeye çalışmak için kıyafet çöpe atmak gibi aklınca cezalara başvursun. Kocaman insanlarıniz. Orta yolu bulamıyormusunuz evladiniz için. Siz azıcık bol giyinin iki küpe eksik takın ortamlarda dikkat çekmeyi esinizde bu fedakarlığınizi görüp size saygı duymaya başlasın. Niye böyle şeyler için inatlasiyorsunuz. Ortada çocuk var tek ihtiyacı kendisine sevgiyle bakan anne ve baba.
Muhtemelen eş fedakarlığı asla görmeyecektir.

Tatlim ben yerine Gore giyiniyorum. Mahalle ortaminda dikkat ediyorum. Koye giderken dikkat ediyorum. Havuzda da bikinimi giyiyorum. Esim benim guzelligimi yabancilardan ziyade hergun gorebilecegimiz insanlarin gormesinden rahatsiz oluyor. Hak veriyorum
Elalem evinde beni en az sekilde konussun istiyorum. Ben de hoslanmiyorum. Ha onlar yine konusurlar ama ben malzeme vermem. Bu sekilde dusunun, tabi esiniz sinirle yanlis davranmis. Zaten normal giyiniyorsunuz Bana Gore. Genc kadiniz, ne giyelim yani. Ama.ben yerine gore kiyafet aliyorum. Memlekette koye giderken 36 bedenim ama XL tsortler giyiyorum. Mahallede de oyle. Ince belliyim ve ortaminda Gore.kapatiyorum. hatta hic rahat edemiyorsam da esimin tsortlerini bile giyerim baglarim onden hem De hoslanmiyorum durur. Benim kaynanam cok karisti giyimime. Cok sinir bozucu ama yirtik kotumu da giyerim topuklu da giyerim. Sadece dikkat ediyorum ki nazardan da korkarim. Spora yuruyuse cikarken giydigim tayti sevmez mesela esim ,uzerine cok Bol birsey giyerim. Dengelerim. Hak veriyorum cunku Milletin gozu göz degil. Esim cok moderndir fakat bu kural asla degismez evde. Yerine gore giymek kisitlanmak degil sartlara uyum saglamak artik gozumde. Biliyorum ki tatile gitsek herkes acilmis bikini uzeriyle bile gezebilecegimden eminim. Biz bu sekilde cozduk. Orta yol bulunur caninizi sikmayin. Ama tepkili de olun yaptigina cok ayip.

X