Bu kıyafete karışma meselesi kesinlikle hastalıklı düşünce tarzından dolayı. Sevdiğim için kıskanıyorum, kimse senin orana burana baksın istemiyorum, sen benimsin minvalinde sözlerle de güya süslerler ki bence kroluğun dibidir bu sözler!!!
Eşiniz hıncını (yetersizlik hissi onu bu duyguya itiyor!) sizin giysilerinizden almış. Umarım bir sonraki sefer sizden almaz fiziksel şiddet uygulayarak.
Sakın onun dediği gibi giysiler almayın. Bir kere kendinizden ödün verirseniz her zaman verirsiniz, unutmayın. Sonunda sizi evden çıkarmamaya kadar gider bu durum çünkü. İlk tepkiniz çok önemli. İçselleştirmeyin.
42 yaşında 2 çocuk annesi bir öğretmenim, yırtık ve süper dar paça beyaz ve gri kotlarla gezdim tüm yaz. Anne gibi giyinmek de neymiş ya! Al işte anne sana, ver örneği, giy yırtık kotunu
Günümüz anneleri çok ama çok değişti artık!
Bu arada, senin giysileri atma terbiyesizliğini gösterdiyse bence al çocuğunu, yakında annen oturuyorsa git. Ya da uzak bir şehirde bile olsa git. Korkunç bir terbiyesizlik bu, sana yaptığı. Giyim konusunda kendi isteğini sana dayatmak için giysilerini atıyor. Sanırım ben boşanmaya kadar giderdim. Çünkü bunu yapanın başka ofsayt yönleri de vardır. Üzerime yürüme, fiziksel şiddet, aşağılama, başkalarının yanında küçük düşürme, küfür, tehdit, korkutma, arkadaşlarıma karışma, her hareketimden şüphelenme vb.