Eşim kıyafetlerimi çöpe attı.

Sezaryen oldum. 5 kilo almıştım zaten. Ufak bir gobekcik kalmıştı o da gitti kendiliginden. Gebelik şekeri oldugu icin tüm hamileliğim boyunca gramla yedim içtim resmen. Onun etkisi bunlar.
Bebek kaç kilo doğdu sağlık sorunu olmadiysa bebekde ne güzel. .. Tebrik ederim fitlik falan... 5 kilo ne güzel yaaa ☺

ben kendime az kilo aldım derdim . 5 kilo ne ya :) 9 kilo aldım bebişlerden biri 3000 biri 3550 doğdu. Gerçi doğum yapınca hepsi gitti benimde .. Neyse neticede fit bir bayan olarak tebriklerimi bir buket halinde sunuyorum :süslü:

Bende hamileliğinde 30 kilo almistim 7ay icinde dogumdan bi sene sonra 58 kiloya düştüm diyet ve spor yaptim tabiki esim kiloyu sevmiyordu zaten hic goren herkesin size soylediklerini bana da söylüyorlardı butun çevrem sulale :) esim de gururlanıyordu biraz tuyo ver onlar da zayiflasin die :) kiyafet konusunda abarti diilseniz esinizin hosuna gitmemis demek ki yaptigi cok yanlis gururlanmasi lazimken cinnet boyutune gelmis
Guuzeel bi alisveris yapin anlasin dolabi bosaltmanin ne demek oldugunu :)

Ne alaka ya? Bu kadın aynaya bakınca rahatsız oluyorsa gidip doktora lazerini yaptıramayacak mı? İlla kocasının onayı mı olmalı? Sizin gibi kafalar olduğu sürece konu sahibinin kocası gibi erkekler de olacak demekki!
Adam belki farklı bir açıdan bakıyor olaya. Her konuyu bir ağızdan dinleyerek yorum yapan kafalar bu kadına boşan yazan onu daha da sivriltecek yorumlar yapan insanlar . Kadın istediğini yapar zihniyetinde olduğunuz sürece o devran öyle dönmez. Benim kafam gayet yerinde . Ayrıca evet kocasının onayı olmalı herşeyde evlilik böyle birşey maalesef.

Tmm da adam önce konuşmuş anlatmış inat eden direten sizsiniz. Bi insanın eşini kıskanmasından daha doğal ne olabilir ki...
Orta yolu bulmak yerine inatlaşmayı seçmişsiniz. Atmamıştır bi yere bırakmıştır kesin.

Herhangi bi adamdan bahsetmiyoruz. Hayat arkadaşınız. Birbirinizin giyimine tabiki karışacaksınız. Karıkocalıgında bi ayrıcalıgı olmalı. Hemen cephe alıp savaş pozisyonuna girilmez. Biraz kendi istedigin biraz onun istedigi derken orta yol bulunur.
Hiç kıskanmayıp geniş geniş davransa daha mı hoş olurdu.

Bu tarz konularda boşan diyen insanlara şaşıyorum. Ya siz başka ülke yaşıyorsunuz ya bizim bildigimiz eşler arası ilişki değerleri sorunlu.

Bu site de de hic bakımsız kadın yok massallah,herkes güzel,herkes zayııf,herkes kk nın kadınlarını kıskanıyor:)5 kilo değildir o 5 kilo olsa duramazsın:)15 iyidir.15 yapalım biz onu.
Konuya gelince lohusalık halleri,konuyu uzatmasaydınız keşke.Sonucta atılanın yerine yenisi sizin bütçeden alınacak.

kıskanmış, siz de başta biraz giyim tarzınızı değiştirir gibi yaparsınız sonra o ilgi dağılınca eski halinize dönersiniz. Sonuçta başta giyiminize bir şey demiyordu.

Hala kıyafet konusunda ''tabi karışır'' diyenler var ki,kadının aklını/zekasını küçümsediklerinin farkında değiller de yazmakla uğraşmayacağım,değişecek bir şey yok çünkü :KK66:
Aynı şeyi yazacaktım ve hala tavsiye olarak sen de az kapalı giyin yazıyorlar...
Ne desek boş valla.

Bu site de de hic bakımsız kadın yok massallah,herkes güzel,herkes zayııf,herkes kk nın kadınlarını kıskanıyor:)5 kilo değildir o 5 kilo olsa duramazsın:)15 iyidir.15 yapalım biz onu.
Konuya gelince lohusalık halleri,konuyu uzatmasaydınız keşke.Sonucta atılanın yerine yenisi sizin bütçeden alınacak.
Yoo zayiflama topiclerine buyrun kilolu kadinda var, bakima ihtiyacim var diye konu acanda var:) denk gelmemissin bence

Ne olduysa doğumdan sonra oldu. Doğumdan sonra catlaklara lazer tedavisine hiç hoş bakmadı ne gerek var dedi. Doğum yapalı çok kısa bir süre oldu ve her gören bana sen nasıl doğurdun yok efenim kız resmen güzelleşmek için doğurdu ay kim der bunun çocuğu var annelik sana çok yaradı vücudunu çabuk toparladın vb. şeyler söylüyor. Girdiğim ortamlarda özellikle beni doğumdan sonra ilk defa görüyorlarsa bu muhabbet oluyor.

Siz hep göbeği açık mı geziyorsunuz ?Catlakla milletin yorumunun ne alakası var anlamadım ?Herks sizi görür görmez eşiniz yanında vücudun ne çabuk toplarlardı diye ayan beyan bağırıyorlar mı?

Zaten topu topu 5 kilo almışsınız nasıl bir değişiklik oldu da dogumdan sonra sizi hemen görenler böyle feryat figan bağırıyorlar ? 30 kilo alıp vermediğinize göre milletin sizin vücudunuzdan ulu orta bahsettirecek şey ne ?

Yani siz aynı sizken ,eşiniz “Herkes doğurunca bi AYI YOGi anne oluyor şu dünya da ;bi sen böyle tığ gibi anne oldun”diye mi attı eşyalarınIzı?

X