Eşim kıyafetlerimi çöpe attı.

Tepkinizi koyun tabi. Hqklısınız.

Hemen yarın alışverişe çık bence :) yine kendi beğendiğin ama eşininde gönlü olacak bikaç birşeyde alabilirsin en azından bu dönem geçene kadar :) Aman giden kıyafet olsun takılma ama tabiki yaptığı hata ve küsüp konuşmayarak burnundan getir . Birde en başta boşan demişler buradakilerde ne hevesli bi olay olsada boşan desek demeye :/

Kilo alsan ilgisizleşip aldatırlar vs, doğumdan sonra kendini bırakmıştın vs derler...
Dersin ki fit kalabilseydim boyle olmazdı diye kendini suclarsın...Fit kalınca da bu sefer kıskançlık anne gibi değilsin demeler....

Ben anladım yaa bu erkeklere ne yapsan yaranamazsın, huzursuzluk kanlarına işlemiş

Bebekle bir yere gitmem zor arabam yok kendime internetten sipariş verdim ama. Sinirle verdiğim için pek orta yollu şeyler almadım. Croptop almışım mesela hiç seveceğini düşünmem:)

Anne olmak anne gibi giyinmek nasıl onu bir çözebilsek. Dogumdan sonra bir aydinlanma geliyor sanki birden ana gibi giyiniyoruz.

Anne olmak anne gibi giyinmek nasıl onu bir çözebilsek. Dogumdan sonra bir aydinlanma geliyor sanki birden ana gibi giyiniyoruz.

Dar veya kısa mı giyinmiştiniz acaba gittiğiniz ortamlarda...Erkeklerde her konuda kıskançlık var bence...Eğitiminiz yüksek olsun kıskanırlar, babası ölmüş olsa senin baban olmasını kıskanır, herkes begeniyorsa kıskanır...

Yok dar veya kısa giyinmedim. Normalde de öyle giyinmem. Üstüme çok yapışan seylerde daralırım hatta. Ama tutup de 40 beden almam bol olsun diye. Yine bir bele oturur kiyafetlerim üstüme göre alırım yani. Doğumdan sonra da önce ne giyiyorsam devam ettim giymeye. Millet ona da laf söyledi. Hemencecik eski kiyafetlerine girmisin falan filan. Millet konusuyo kabak bana patlıyor bir yere gidesim de gelmiyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…