- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
-
- Konu Sahibi sweetywitch91
Tepkinizi koyun tabi. Hqklısınız.Bana düzgün bir sekilde söylese amenna. Süreklk bir beğenmeme. Çok cirkin olmus bu olmus mu hic yakışıyor mu deme falan. En sonu cusu da bir artistlikler bir sinir harpleri ile bu kiyafet atma mevzusu. Yanlış olduğunu bilmesini istiyorum. Yaptıgı yanına kar kalırsa tekrarlar. Anlamasını istiyorum davranışı. Su an icin küsmekten baska bir şey gelmiyor aklıma.
Ahahaha, öyleyiz. Ama önemli bi konu bence bu.
Ay genelde pek bahsetmem eşime ama tam benlik yorum diye gösterdim yorumu. Cvp, çok enteresan mahluklarısınız
Alışverişe çıksa neyle çıkacak mesela??Ahahaha, öyleyiz. Ama önemli bi konu bence bu.
Ahahaha. Kurutmada kalmış kıyafetlerinden. Ooo bak bu iyi fikir. O eşe en iyi ceza. Onun parasıyla çıkacak alışverişe benzer kıyafetleri pahalı pahalı alacak, adam bin pişman olur.Alışverişe çıksa neyle çıkacak mesela??
Çözümlemeliyiz el birliğiyle
Adahaka sessiz kahkaha attım. İç çamaşırıyla protesto.Evde ic camasiriyla dolasip protesto edin. Nasil bir adammis ya, bebekle ugrasiyosunuz zaten... Allah kolaylik versin
Korkarım dışarı çıkmaya bu saatteBende giden kıyafetlere yanıyorum, konu sahibi koş bul bence gitmeden
Kendi kıyafetlerim çöpe atılmış gibi üzüldüm
Evde ic camasiriyla dolasip protesto edin. Nasil bir adammis ya, bebekle ugrasiyosunuz zaten... Allah kolaylik versin
Hemen yarın alışverişe çık bence :) yine kendi beğendiğin ama eşininde gönlü olacak bikaç birşeyde alabilirsin en azından bu dönem geçene kadar :) Aman giden kıyafet olsun takılma ama tabiki yaptığı hata ve küsüp konuşmayarak burnundan getir . Birde en başta boşan demişler buradakilerde ne hevesli bi olay olsada boşan desek demeye :/
Kilo alsan ilgisizleşip aldatırlar vs, doğumdan sonra kendini bırakmıştın vs derler...
Dersin ki fit kalabilseydim boyle olmazdı diye kendini suclarsın...Fit kalınca da bu sefer kıskançlık anne gibi değilsin demeler....
Ben anladım yaa bu erkeklere ne yapsan yaranamazsın, huzursuzluk kanlarına işlemiş
Anne olmak anne gibi giyinmek nasıl onu bir çözebilsek. Dogumdan sonra bir aydinlanma geliyor sanki birden ana gibi giyiniyoruz.
Dar veya kısa mı giyinmiştiniz acaba gittiğiniz ortamlarda...Erkeklerde her konuda kıskançlık var bence...Eğitiminiz yüksek olsun kıskanırlar, babası ölmüş olsa senin baban olmasını kıskanır, herkes begeniyorsa kıskanır...
167 cm 54 kilo beyaz tenli kumral yesil gözlü 90 65 90 bir insanim:):)Ya ben cok merak ettim seni boy kilo ten ve sac rengi vucut ölçüsü cm cinsinden paylasir misin lutfen gogus cupi dahil. Tam olatak ne delirtti adami onu da merak ettim.
Hiç göstermeden geri gönder derimBebekle bir yere gitmem zor arabam yokkendime internetten sipariş verdim ama. Sinirle verdiğim için pek orta yollu şeyler almadım. Croptop almışım mesela hiç seveceğini düşünmem:)