Eşim kıyafetlerimi çöpe attı.

iki gebelikte 25 kilo aldim 1 gram catlak yokken 3. De 10-15 kiloyla catlagim oldu:) oluyo yani

Son düzenleme:
Bizim millet birazda abartiyo bu isi.. eskiden zayif anne yokmus nerdeyse

iki gebelikte 25 kilo aldim 1 gram catlak yokken 3. De 10-15 kiloyla catlagim oldu:) oluyo yani
Allaa alla ya mesela benim vücut çatlamaya öol müsait 12 kilo aldım bende. Ama 10 kilomda çatladım. 5 kilo da çok belirgin olmuyor ya birde şaşırdım o yüzden. :)

Allaa alla ya mesela benim vücut çatlamaya öol müsait 12 kilo aldım bende. Ama 10 kilomda çatladım. 5 kilo da çok belirgin olmuyor ya birde şaşırdım o yüzden. :)
Ole gibi ama catlamanin kiloyla alakasi yok bence. Kendim yasamasam inanmazdim bende. Her kadin baska her gebelik baska cok dogruymus

Atmamıştır atmış gibi yapmıştır..sen nasıl giyinmek istiyorsan öyle giyin..kendini bildikten sonra ..kıskansın dursun oda..

Yorumları okuyunca ne güldüm.. Burda bile sizi çekemeyenler olmuş, çok normal gerçi. Bir konuda kış aylarında kıllarını nadasa bıraktığını anlatan ve bunu doğal karşılayan kadınlar vardı.... sizin bu özenli ve kendini salmamış haliniz demekki herkesin dikkatini çekiyor. Kocanızda özgüven problemi var belli ki. İnsan eşiyle gurur duyar,duymalı ...

Okurken güldürdünüz:) tabi göbeği açık gezmiyorum:) herkes de direk benim hakkımda konuşmuyor. Sadece hamilelik konusu gecince bak ne guzel hic degismedi falan oluyor veya hic dogurmus gibi degil kim der ki simdi buna anne falan. Boyle saatlerde her gittigimiz yerde olan bir sey de degil aslinda. Ama 3 5 derken dikkatini cekti sanirim. Catlak konusuna gelince o ayrı milletin yorumundan. Ben rahatsız oldum eşim ne olcak kalsın dedi ben istemedigimi soyledim tedavi oldum. O da ne gerek var benden baska kim gorecek kafasında. Kendimden rahatsız olabilecegimi idrak edemiyor. O da farklı bir tartışma konusu yani.

hayret ki ne hayret!
Yorumlara bak hizaya gel normalmiş de kıskanmış da sen de biraz kapalı giyin de bilmem ne!
Konu sahibi yalnız eşin değil forumdakiler de kıskanmış seni belli aman diyim sen dikkate alma.
Eşin büyük saygısızlık yapmış anne gibi giyin ne demek oluyor? Bir kadın anne olunca kimliği mi evrimleşiyor daha mı kapalı giyinmesi gerekiyor bu nasıl bir terbiyesizliktir. Gidin kendinize alışveriş yapın asla geri adım atmayın bu konuda.

Yani anne gibi derken biraz daha kapalı şeyler giy demek istemiş . Giyim tarzın nasıl çokmu açık giyiniyosun çok mu dar giyiniyosun
Çok açık da giyinmem çok darda. Ama bunlar göreceli kavramlar tabi ki. Atıyorum askılı ya da göbeği açık giyinen birisi değilim. Bu bana kapalılık gibi gelir başkasına uzun kollu uzun bacaklı giymek kapalılık

Inatlasmadım aslında. Bu konuyu bana yeni açtı. Ama rahatsız oluyorum şeklinde bir yaklaşımı yoktu. Direk saldırı gibi girdi olaya. Ne biçim giyiniyorsun sen anne oldun artık çeki düzen ver kendine falan gibi cümleler beni sinirlendirdi.

Göbeğim çatlamadı zaten. Üst bacaklarımda çatlak oluştu. Niye oluştu inanın ben de bilmiyorum:)

Anne giyin demek ne demek !!! Sinir oldum kocanizin tavrına oda baba gibi olsunda çocuğunun annesine konuşmasını değiştirsin !!!! İnat yap al kartını ve cokert ekstrasini mustehak çünkü

Benim kiyafetlerime hic kimse dokunamaz sen nasil sakin sakin burda konu acabildin ? Resmen senin yerine ben sinir oldum başım agridi cope gitti yani oylemi suan coplukte hı esin cok kiskanc nerde duracagini bilmiyor kesinlikle tedavi gorsun

Giyiminiz nasıl? Çok mu açıl ve dar giyiniyosunuz? Ben bakarken mini etek de giydim taytlarda giydim.esim evlenince giyimine karışmak istemiyorm ama bunları giyme lütfen dedi ben de taytları evde giyiyorum mini etek giymiyorum.orta yolu bulduk yani sizde de böyle bir durun mu var.onun haricinde makyajınıza her şeyi e karışıyorsa sıkıntı. Ama evlenince bekar gibi giyinemiyosun zaten daha özen göstermek gerekiyor

Hayır evlilik böyle bişey değil. imzayı attık kocam oldu diye giyimime karışamaz. Çok şükür evlenince beynin yarısını kaybetmiyoruz nasıl giyineceğimize kendimiz karar verebiliyorız. Ayrıca evlilikte iki kişiyi ilgilendiren durumlar için danışılır. Vücudumdaki çatlağı lazerletmek için gidip kocama soracak değilim. kadın istediğini yapar zihniyeti mi? sizinki ne zihniyeti erkeğe köle olalım zihniyeti mi. Kendi yazdıklarınızla değerinizi düşüyorsunuz komik olmayın artık.

Kahretsin çok güzelim diyor hatun
Çatlak tedavisi vat mı bu arada bilmiyordum

Valla bu işten ancak algı yönetimi ile kurtulabilirsiniz, en azından bastırır kendini.
Aynı şey benim de başıma geldi ama eşime herkes bakabilir ama sonuçta hem çocuğumun babası olarak hem de hayat arkadaşım olarak seni seçtim beni beğendiklerini söyleseler de içten içe seni kıskanıyorlar sen bunun farkında değilsin aslında senin gurur duyman lazım diye beynini yedim.
Şimdi adam aslında beni kıskanıyorlar diye dolaşıyor. Zaman aldı ama sonuçtan memnunun ne şiş yandı ne kebap

Yorumlara gel yahu.
Çok mu dar giyiniyorsun? Diyen mi ararsın Ama sen de biraz dikkat et diyen mi ha bir de asıl karışmasa geniş geniş mi davransa diyen de var. Biz kadınlara bunu anlatamazken erkeğe ne dicez acaba.

Evlenince ' birey 'kimliğinizden bir şey kaybetmiyorsunuz. Bir birey olarak nerede nasıl giyinmeniz gerektiğini size öğretmek hakarettir.

Anne olunca da bu durum değişmiyor. Ki ben daha önce de söyledim eşiniz zaten evlenmeden size eteklerini kesicem demiş, şuan bunu yapması şok etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…