- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
-
- Konu Sahibi sweetywitch91
Bebek kaç kilo doğdu sağlık sorunu olmadiysa bebekde ne güzel. .. Tebrik ederim fitlik falan... 5 kilo ne güzel yaaa ☺Sezaryen oldum. 5 kilo almıştım zaten. Ufak bir gobekcik kalmıştı o da gitti kendiliginden. Gebelik şekeri oldugu icin tüm hamileliğim boyunca gramla yedim içtim resmen. Onun etkisi bunlar.
2900 gr dogdu. Benim sekerime bagli onun da seker sorunh oldu dogumda ama cok sukur simdi saglikli:)Bebek kaç kilo doğdu sağlık sorunu olmadiysa bebekde ne güzel. .. Tebrik ederim fitlik falan... 5 kilo ne güzel yaaa ☺
İyi canım sevindim benim o kadar kilo almama rağmen 2 kilo doğdu bütün yemekleri kendime yemisim yani ☺ allah bagislasin2900 gr dogdu. Benim sekerime bagli onun da seker sorunh oldu dogumda ama cok sukur simdi saglikli:)
Teşekkür ederim sizinkini de:)İyi canım sevindim benim o kadar kilo almama rağmen 2 kilo doğdu bütün yemekleri kendime yemisim yani ☺ allah bagislasin
Adam belki farklı bir açıdan bakıyor olaya. Her konuyu bir ağızdan dinleyerek yorum yapan kafalar bu kadına boşan yazan onu daha da sivriltecek yorumlar yapan insanlar . Kadın istediğini yapar zihniyetinde olduğunuz sürece o devran öyle dönmez. Benim kafam gayet yerinde . Ayrıca evet kocasının onayı olmalı herşeyde evlilik böyle birşey maalesef.Ne alaka ya? Bu kadın aynaya bakınca rahatsız oluyorsa gidip doktora lazerini yaptıramayacak mı? İlla kocasının onayı mı olmalı? Sizin gibi kafalar olduğu sürece konu sahibinin kocası gibi erkekler de olacak demekki!
Aynı şeyi yazacaktım ve hala tavsiye olarak sen de az kapalı giyin yazıyorlar...Hala kıyafet konusunda ''tabi karışır'' diyenler var ki,kadının aklını/zekasını küçümsediklerinin farkında değiller de yazmakla uğraşmayacağım,değişecek bir şey yok çünkü
Yoo zayiflama topiclerine buyrun kilolu kadinda var, bakima ihtiyacim var diye konu acanda var:) denk gelmemissin benceBu site de de hic bakımsız kadın yok massallah,herkes güzel,herkes zayııf,herkes kk nın kadınlarını kıskanıyor:)5 kilo değildir o 5 kilo olsa duramazsın:)15 iyidir.15 yapalım biz onu.
Konuya gelince lohusalık halleri,konuyu uzatmasaydınız keşke.Sonucta atılanın yerine yenisi sizin bütçeden alınacak.
Ne olduysa doğumdan sonra oldu. Doğumdan sonra catlaklara lazer tedavisine hiç hoş bakmadı ne gerek var dedi. Doğum yapalı çok kısa bir süre oldu ve her gören bana sen nasıl doğurdun yok efenim kız resmen güzelleşmek için doğurdu ay kim der bunun çocuğu var annelik sana çok yaradı vücudunu çabuk toparladın vb. şeyler söylüyor. Girdiğim ortamlarda özellikle beni doğumdan sonra ilk defa görüyorlarsa bu muhabbet oluyor.