Eşim kıyafetlerimi çöpe attı.

Sizi kıskanmış.
İnsanların da "hiç doğurmamış gibisin" demesi filan tetiklemiş.
Sürekli sizin dış görünüşünüzden dem vurulması, girdiğiniz ortamlarda fiziğinizin konuşulması hoşuna gitmiyor olabilir.
Hak veririm.
Kıyafetleri atması hoş olmamış elbette.
Ama baya tak etti demekki.
Orta yol bularak giyim tarzınızı değiştirebilirsiniz.
Tamamen değil elbette.
İki tarafın da gönlü olan parçalar seçin ve yeni bir gardrop yapın.
Oh canınıza değsin,alışveriş yapmak gibisi var mı:)

O sinirle siparis verdim zaten bir kaç bir şey☺[/QUOTE]
Bir kaç istediği tarzda parça olsun bazen giyinin mutlu olmadığınızı görsün. Belki değişir fikri.
Çoktan pişman olmuştur yaptığına bence (iyi düşünelim iyi olsun) :)

Millet kilo almamaniza sasirmis sadece. Genelde insanlar hamilelikte en az 20 kilo alip bir de o kilolari veremiyor.
Ama tabi herkes abarta abarta ve devamli konusunca esiniz olagan ustu birsey var heralde diye coşmuş. Giysileri cope atacak kadar kiskanc olsa dogum oncesi de benzer hareketler yapardi. Gecer zamanla, insanlar konusmayinca...

Bunu 4 sene once yazmissiniz :) boyle kabul edip evlenmissiniz, insanlari kolay kolay degistiremezsiniz.Biraz kapali giyinin bari.
Tam yorum yazacaktım bunu görünce bi kaldım. Neden şaşırdınız ki konu sahibi adam kescem eteklerini bile demiş zaten evlenmeden önce.

Lohusalıkla, hamilelikle alakası yok. Eşinizin zihniyeti böyle.
Kabul de etmişsiniz daha öncesinde o yüzden bence bu saatten sonra düzelmez.

O sinirle siparis verdim zaten bir kaç bir şey☺
Bir kaç istediği tarzda parça olsun bazen giyinin mutlu olmadığınızı görsün. Belki değişir fikri.
Çoktan pişman olmuştur yaptığına bence (iyi düşünelim iyi olsun) :)[/QUOTE]

Pek pişman gibi değil. Sen açma kapıyı zaten o odadan çıkamayacaksın kıyafetin yok orda yaşarsın diyor. Ben sessiz kaldıkça daha da sinirlenir. Ben de bilerek susuyorum.

Ppek

Atilan kiyafetlerinizden örnek verirseniz iyi olur? Cidden merak ettim anne gibi giyinmek neymiş.

Şaşırıyorum çünkü bu davranışlarını evlenmesen önce halletmiş bir insandı kendisi. Tekrar başa sarmasından da korkmuyor değilim.

4 sene önce bir mesaj yazmışsınız,

Kocanız o zaman uyarmış söylemiş simdi de dediğini yapmış
Yaptığını elbette normal bulmuyorum ama o kadar uyarıyı konuşmasını dikkate alsaymışsınız keşke..
Olan kıyafetlere oldu

Atilan kiyafetlerinizden örnek verirseniz iyi olur? Cidden merak ettim anne gibi giyinmek neymiş.

Ben de merak edip anne gibi giyinmek nedir diye esime sordum. Onun da tam olarak bildigini sanmam. Kiyafetlerimden ornek verecek olursak cicekli böcekli rengsrenk etek elbise bluz. Kot pantalonlar geneli sportif ya da cici diyebilecegimkz tarzda.

Ben de merak edip anne gibi giyinmek nedir diye esime sordum. Onun da tam olarak bildigini sanmam. Kiyafetlerimden ornek verecek olursak cicekli böcekli rengsrenk etek elbise bluz. Kot pantalonlar geneli sportif ya da cici diyebilecegimkz tarzda.
Karakteri oturmamış bir erkek. Çünkü sağlıklı koca, karısı övüldüğü zaman gururlanir göğsü kabarır. Ama kompleksli ve eksik koca, bu eksikliğinin acısını eşinden çıkarmaya yönelir. Kızmakta sonuna kadar haklısınız ama tek çözüm aldırmaz görünmek. Umursamaz davranmak. Zamanla diş geciremedigini görüp kabullenecek başka şansı yok. Çöpe atmakla sizi vazgecirecegini sanması, öfkeden ve kıskançlıktan mantığıni kullanamadığını gosteriyor

İyi bari, siz kötü gün için saklayın bundan sonra. :) neyse geçmiş olsun, çok zorlamayacaksa biraz fedakarlık yapın bari, 3 cm sizden 5 cm ondan ortada buluşun. :))

Bana düzgün bir sekilde söylese amenna. Süreklk bir beğenmeme. Çok cirkin olmus bu olmus mu hic yakışıyor mu deme falan. En sonu cusu da bir artistlikler bir sinir harpleri ile bu kiyafet atma mevzusu. Yanlış olduğunu bilmesini istiyorum. Yaptıgı yanına kar kalırsa tekrarlar. Anlamasını istiyorum davranışı. Su an icin küsmekten baska bir şey gelmiyor aklıma.

Bu erkekler niye böyle kilolu olsan bir dert zayıf olsan bir dert.Bende kilo verdikten sonra bu kadar değil ama eşimde bir değişti.Yedigime falan dikkat ettiğimde şimdi he manken olacak başımıza deyip ters ters bakıyor.

Aynı mantık benimkinde de var. Hayır ay vücudum bozulmasın kilo almayım tribinde olsam bir derece ama kendi de biliyor şeker hastası olduğumu doktorun nasıl diyet verdiğini. Hamile iken açım diye ağlamış insanım ben. Millete sanki hastalıklı bir yapım varmış gibi yansıtmasına da uyuz oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…