Eşim kıyafetlerimi çöpe attı.

Attıysa zevkinize göre dizersiniz sorun olmaz cok da abartılı kişilerle muhatap olmayın evliliğinize zarar getirir adam sizi kıskanıyor seviyor işte..

muhteşem tespit
Kocan seni güzel olduğun için kıskanıyor boşver güzelliğinin tadını çıkar diyerek bizde övelim diye çabalamış. Oltaya düşüp güzelsin diyen de olmuş.

muhteşem tespit
Kocan seni güzel olduğun için kıskanıyor boşver güzelliğinin tadını çıkar diyerek bizde övelim diye çabalamış. Oltaya düşüp güzelsin diyen de olmuş.
Vallahi ben kendisini övüp de güzel olan kimseyi daha görmedim. Gerçek afetler o gerçek özgüvenin verdiği haleti ruhiye ile mütevazı ve tevazu sahibi oluyor. Diğerleri balon gibi boş ego sadece ama neyse

Şimdiki kadınların hepsi oyleki doğumdan sonra eski hallerine çok çabuk dönüyorlar ve daha fit oluyorlar. 58 ile evlendim sekiz yıllık evliyim iki çocuğum var şuan 56 yım. Ama diyorum ya etrafımdaki herkes aynı herkes çok dikkat ediyor. Konu sahibinin eşi bunun farkında değildir belki

Vallahi ben kendisini övüp de güzel olan kimseyi daha görmedim. Gerçek afetler o gerçek özgüvenin verdiği haleti ruhiye ile mütevazı ve tevazu sahibi oluyor. Diğerleri balon gibi boş ego sadece ama neyse
ya bişi sorcam konu sahibi 1 senedir yok, arkasından konuşmuş oluyoz mu hani oluyosak hakkını veriyim dedim.

benim erkek arkadaşım da beni zerre kıskanmıyo.. yok mu bu erkeklerin bi orta yolu?

Kaç seferdir eski eski konular hortluyor. Arkadaşlar eski konulara yeniymiş gibi yazmayın diğer başlıklar geride kalıyor

aynısını sen de yap, doldur kıyafetlerini poşete, at çöpe... dolabı bomboş görsün, ben olsm öyle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…