Yok gerçekten öyle bi insan degil kendi parası var zaten bana da hep destek olur atanmam konusunda su sorunu da bi cozebilsek
Yok estağfirullah cok güzelim diye bi iddiam yokBence bu derece kıskançlığın bir tur psikolojik rahatsızlık olduğunu öncelikle sizin kabul edip öyle çözüm aramanız
Yani Çok güzel olduğum için kıskanıyor diye Siz de kabullenmişsiniz
Çok çirkin olsaydınız bu psikolojisi bozuk eş kişisi sizi hiç kısıtlamayacak mıydı?
Tesekkür ederimYa zaten bu ülkede işin birgün var birgün yok iş mevzusu olduğunu düşünmüyorum. Herkes heran ıssız kalabilir.insallah en kısa zamanda içinize sinen güzel bir işiniz olur.
YaaYani gerçekten bu değiştirme merakını ben anlamıyorum. Neden? Kendi görüşünüze uygun biriyle aile kurun siz de karşınızdaki insan da mutlu olsun. Böyle didişmek mağdur olanı mutsuz ediyor da karışan taraf huzursuzluk çıkarmaktan çok mu mutlu oluyor acaba?
Yahu bu forumda karısı istediği gibi giyinmedi diye kendini camdan atmaya kalkan bir adam vardı hala unutamıyorum.
Hep ayni kalsydi belki sikilmayacaktim ama ben tamam dedikce o fazlasini istedi.ben tam tersine cok sahit oldum, belki ondan konu sahibi de degisir diye dusunmustur bilemiyorum.
En yakinim amcam esini kapanacaksin diye zorlamisti, amcamin kiz kardesleri de hep sey demislerdi, aman o simdi ilk yil diye boyle sikiyor, sonra sen kendi kafana gore onu ikna edersin demislerdi yengeye. Yenge ilk yil biraz huyuna gitti amcamin, simdi askililar ve minilerle geziyor, amcamin sesi cikmiyor
Yok ben olaya şaşırdım artik nedir bu mutlu mutlu yaşamak varken.Atacağından değil elbet maksat eşini sindirmek. Sizi üzmek için yazmadım, direndiğinizde eşiniz sizi manipüle etmeye kalkabilir buna hazırlıklı olmanız için yazdım. Yine de kaygılandırdıysam özür dilerim.
Tesekkür ederim. Mutluluğunuz daim olsun inşallah.21 yaşında evlendim o Zamanlarda skkny , tayt..yüksek bel yüksek bel tşört mini dar elbiseler giyerdim.
Neden böyle mutlu hissediyorum
Neden çünkü boyum kısa uzun göstertiyor
Neden minyonum cuk diye oturuyor üstüme kendimi biliyorum kimse değiştiremez kimse bna olmadığım bir beden de etek hele kumaş pantolon giydirmez..
İki çart çurt etti ne anlıyorsun yukarıdan girmeye bu kadar dar giyinmeye falan filan..
ben böyle seviyorum böyle yakıştığına inanıyorum beni başka kalıplar da göremeZsin alış yani bu kadar
Şu an 30 yaşındayım 2 evladım kızım var (8,4) yaşlarında hala aynı giyimim hatta daha da sportif dar montlarım bile öyle herşeyim...
Şimdi de çok yakıştırıyor hoşuna gidiyor ..
Sen çok rahat giyiniyorsun güzel de oluyor falan diyor./
Taviz vermeyin lütfen.
Cok affedersiniz lafım size değil genel konuşacağım. Ya bu erkekler v yaka ve kırmızı rujlu yahut da deri taytlı ve leopar desenli gömlekli bir hatun görünce yavşamayi biliyorlar. Sonra kadını bir şekilde kafesliyorlar. " evinin kadını çocuklarının anası " yapıp yooo artık dikkat edeceksin giyimine kuşamına makyajına ruhuna sen evli barklı üstelik de çocuklusun diye herseye ama herseye karisiyorlar .bu adaletsizlik. Direnebildiginiz kadar direnin. Benmesela cok izin vermem karışsın eşim. Çünkü alışınca dozajı kaçıracak biliyorum.Merhaba arkadaşlar, 2 yıllık evliyim. Eşim ilk baştan beri kıyafetlerime makyajıma cok karışıyor sevgiliyken beni öyle gördi öyle beğendi sonra değiştirmeye kalktı. Makyajıma karıştığında izin vermedim. O da buna alıştı çok sorun etmedi ama kiyafet konusunda ikna olmuyor. Cok acik seçik giyinen bir kiz değilim askılı bluz mini etek dekolte kıyafet zaten giymem. En acik halim diz boyu etek sıfır kol bluz ama en kalin halinden sadece omuzda kalan. Ee tesettürlü bi insan değilim yani bu durumda normal giyindiğimi düşünüyorum.ilk başlarda eşimi dinlerdim ama cok mutsuz olduğumu herkes güzel olurken ben sacma bi kıyafet giydiğimi fark ederdim. Ayrıca şunu da fark ettim kapalı olsa bile cok guzel olduğumda eşim yine kıskanıyor. Son zamanlarda bu durumdan çok bunaldim. Asiri bunaldim. Resmen mutsuz gibi oluyorum bir yere gitmek istemiyorum. Eşim ondan habersiz kıyafet almama izin vermiyor. Para bile vermek istemiyor ondan habersiz kiyafet alirim diye. Gerci alsam da giydirmiyor. Cok sıkıldım ne yapmalıyım. Nasil ikna olur. Cok kafaya taktim artik.
Ahhhh erkekler ahhhh...
Önce beğenirler ki başlar ilişki. Sonra kıskançlıktan kendi istedikleri şekle sokarlar. Onu giyme, bunu giyme.Çünkü onlara göre herkes işi gücü bırakmış size bakıyordur.
Siz onun istediği şekli alırsınız seviyorsunuz. Aman ağzımızın tadı kaçmasın AliRıza Bey. (-ki istediği şekil aslında ilk halinizdir bilinçaltında.)
Sonra gider sizin ilk halinizdeki insanla aldatılırsınız. Eşim bakımsız kendine bakmıyordu diye bahane uydururlar bide.
Laaaan zaten sen istedin diye kadın artık giyinmiyor süslenmiyor atkafası
Benim eşimde öyle bir süre sonra alışıyorlar bence ustruplu bile olsa etek oldugnda illa laf söylerMerhaba arkadaşlar, 2 yıllık evliyim. Eşim ilk baştan beri kıyafetlerime makyajıma cok karışıyor sevgiliyken beni öyle gördi öyle beğendi sonra değiştirmeye kalktı. Makyajıma karıştığında izin vermedim. O da buna alıştı çok sorun etmedi ama kiyafet konusunda ikna olmuyor. Cok acik seçik giyinen bir kiz değilim askılı bluz mini etek dekolte kıyafet zaten giymem. En acik halim diz boyu etek sıfır kol bluz ama en kalin halinden sadece omuzda kalan. Ee tesettürlü bi insan değilim yani bu durumda normal giyindiğimi düşünüyorum.ilk başlarda eşimi dinlerdim ama cok mutsuz olduğumu herkes güzel olurken ben sacma bi kıyafet giydiğimi fark ederdim. Ayrıca şunu da fark ettim kapalı olsa bile cok guzel olduğumda eşim yine kıskanıyor. Son zamanlarda bu durumdan çok bunaldim. Asiri bunaldim. Resmen mutsuz gibi oluyorum bir yere gitmek istemiyorum. Eşim ondan habersiz kıyafet almama izin vermiyor. Para bile vermek istemiyor ondan habersiz kiyafet alirim diye. Gerci alsam da giydirmiyor. Cok sıkıldım ne yapmalıyım. Nasil ikna olur. Cok kafaya taktim artik.
Çok sinir bozucu bişey gerçekten ben çok açık giyinen bi bayanım minide giyerim askılıda eşimde beni böyle beğendi evlilik adı üzerine görüşmeye başladık ve en başında eşime sen beni böyle gördün ben böyleyim buyum evlendiğimizde bana karışıcaksan değiştirmeye çalışıcaksan ilerlemeden bitsin bu iş ben özgürlüğümü kısıtlayan bi erkeği aşkımdan ölsemde istemem dedim oda kabul etti şuan karışmaz hiçbi şeyime eşinizle konuşun böyle gitmez bu kimsenin emir kulu değiliz biz kadınlarMerhaba arkadaşlar, 2 yıllık evliyim. Eşim ilk baştan beri kıyafetlerime makyajıma cok karışıyor sevgiliyken beni öyle gördi öyle beğendi sonra değiştirmeye kalktı. Makyajıma karıştığında izin vermedim. O da buna alıştı çok sorun etmedi ama kiyafet konusunda ikna olmuyor. Cok acik seçik giyinen bir kiz değilim askılı bluz mini etek dekolte kıyafet zaten giymem. En acik halim diz boyu etek sıfır kol bluz ama en kalin halinden sadece omuzda kalan. Ee tesettürlü bi insan değilim yani bu durumda normal giyindiğimi düşünüyorum.ilk başlarda eşimi dinlerdim ama cok mutsuz olduğumu herkes güzel olurken ben sacma bi kıyafet giydiğimi fark ederdim. Ayrıca şunu da fark ettim kapalı olsa bile cok guzel olduğumda eşim yine kıskanıyor. Son zamanlarda bu durumdan çok bunaldim. Asiri bunaldim. Resmen mutsuz gibi oluyorum bir yere gitmek istemiyorum. Eşim ondan habersiz kıyafet almama izin vermiyor. Para bile vermek istemiyor ondan habersiz kiyafet alirim diye. Gerci alsam da giydirmiyor. Cok sıkıldım ne yapmalıyım. Nasil ikna olur. Cok kafaya taktim artik.