Buna bir çözüm bulabildiniz mi , bence giyiminiz anlatışınıza göre normal ayrıca ben size göre çok çok kapalı giyinmeme rağmen eşim güzel oldu mu çekemiyor. Sen de bilmemkimin giydiği gibi etek al , sen de şu kazaktan al diyor ben onları giyince bende bilmemkimdeki gibi durmuyor daha güzel duruyor bakıyorum bizimki o uygun değil onu giyme demeye başlamış. Ayrıca ben de aynı senin gibi düşünüyorum onun gönlüne göre giyince saçma bir kıyafet giyiyorum ve onu bu defa kendi de beğenmiyor yok ya bu olmadı bunu almayalım diyor. Hem şık ve tarz olayım hem hiçbir vücut hattım belli olmasın tamam çok güzel ama hem de güzel olup dikkat çekmeyeyim nasıl olacak.
ikna olmuyolar kesinlikle ama ben artık onu rahatsız etmeyecek kendimin de hoşuna giden şeyleri bulup giymeye çalışıyorum . Dar pantolona karışıyor giyersem üstüne uzun giyiyorum bol pantolonu beğenmediğim için kısa giyeceksem üstüme ispanyol paça ile giyiyorum üst bluz kalçamı örtmüyorsa etekle giyiyorum
ama bi kıyafet bulup seçip giymem kabusa dönüyor.
Hayır yani yazlari oluyo bunlar bizde yaz geldiğinde goreBuna bir çözüm bulabildiniz mi , bence giyiminiz anlatışınıza göre normal ayrıca ben size göre çok çok kapalı giyinmeme rağmen eşim güzel oldu mu çekemiyor. Sen de bilmemkimin giydiği gibi etek al , sen de şu kazaktan al diyor ben onları giyince bende bilmemkimdeki gibi durmuyor daha güzel duruyor bakıyorum bizimki o uygun değil onu giyme demeye başlamış. Ayrıca ben de aynı senin gibi düşünüyorum onun gönlüne göre giyince saçma bir kıyafet giyiyorum ve onu bu defa kendi de beğenmiyor yok ya bu olmadı bunu almayalım diyor. Hem şık ve tarz olayım hem hiçbir vücut hattım belli olmasın tamam çok güzel ama hem de güzel olup dikkat çekmeyeyim nasıl olacak.
ikna olmuyolar kesinlikle ama ben artık onu rahatsız etmeyecek kendimin de hoşuna giden şeyleri bulup giymeye çalışıyorum . Dar pantolona karışıyor giyersem üstüne uzun giyiyorum bol pantolonu beğenmediğim için kısa giyeceksem üstüme ispanyol paça ile giyiyorum üst bluz kalçamı örtmüyorsa etekle giyiyorum
Yaza belli olacak artik kışın zaten etekleri çorapla giydiğim icin sorun olmuyor. Ama yazın taviz vermemeye karar verdim zaten bu yaz da öyle yapmistim cok asiri kavga ettik. Normalde kavgacı biri de değildir asiri degisiyor bu durumda ama baska çare yok alışacak çünkü aykırı giyinmiyorum dekolteler falan giysem anlarim da onun ki cok abartı yani o da kavga etmek istemeyecek bi süre sonra alışacak gibi düşünüyorum canim. Başka çaresi yok beni sevdiğini biliyorum bu sebepten boşanacak hali de yok heralde kavga da bir yere kadar bakalim artik.Buna bir çözüm bulabildiniz mi , bence giyiminiz anlatışınıza göre normal ayrıca ben size göre çok çok kapalı giyinmeme rağmen eşim güzel oldu mu çekemiyor. Sen de bilmemkimin giydiği gibi etek al , sen de şu kazaktan al diyor ben onları giyince bende bilmemkimdeki gibi durmuyor daha güzel duruyor bakıyorum bizimki o uygun değil onu giyme demeye başlamış. Ayrıca ben de aynı senin gibi düşünüyorum onun gönlüne göre giyince saçma bir kıyafet giyiyorum ve onu bu defa kendi de beğenmiyor yok ya bu olmadı bunu almayalım diyor. Hem şık ve tarz olayım hem hiçbir vücut hattım belli olmasın tamam çok güzel ama hem de güzel olup dikkat çekmeyeyim nasıl olacak.