Eşim kıyafetlerime cok karışıyor, kötü giyinince mutsuz oluyorum

23 yasinda evlendim,esim yabanci,hintli ya da arap vs degil, avrupanin gobeginden.
hergun daha da mi kiskanc olur bir insan Kac yillik evliyiz bi de,coluk cocugumuz var.
Yuksek bel yani oyle yuksek ki bogazima cikacak o kadar yuksek bel pantolon ustune giydigim crop top adami delirtiyor 2 cm yerden gobegim gozukse surati duser, kavga eder.
Tayt ustune kisa bisey giyeyim, ort poponu der mesela.. bende napacagimi sasirdim
Sallantili kupe, asiri makyaj asla sevmez.
Gecen restauranttan cikarken elimize kolonya doken garson nasil olur da bana gulumsermis Isveli cilveli bi insan da degilim ki etrafa boncuk dagitarak gezeyim..
Avrupali dedim, genis olur dedim, adamin icinden nurettin firladi

Iste buna da sans diyorlar

Benimki de avrupada dogmus büyümüs bir Türk ama her konuda farkli bir bu konuda ayni Sorun dgeil ben de kiskanirim. Ona benim gözüüümleee bakan gözleeer kör olsun!

Ben esime gore baya bi cool kaliyorum
Esimin genler karmakarisik,almanlik var, cok eskiler avusturya macaristan impartorlugu icinde de yasamis, bi tarafi da leh, o arada aileye bi yeniceri mi karisti napti da bu adam boyle olmus bilmiyorum
Tutucu katolik desem tam tersi protestan.
Gecen giydigim diz alti bir elbiseye bunu ancak yatak odasinda giyersin kafami bozma dedi mesela
Bunu turk dese hanzo derim, bu adam diyince beni gulme aliyor
Kizimizin olacagini ogrenince artik silahlanma vakti geldi demek dediginde bakakalmistim guya erkeklerden koruyacakmis kizini yani saka yapiyor tabi ama ne bileyim, ilginc nerden geliyor bu atil kurtluk bilmiyorum

abov kimlere cekmis bu adam, nerede görmüs de ögrenmis onu bir arastir sen
benimki de tutucu ama kiyafet isi cok dengeli bizde, orta yolu buluyoruz. Yolu söyle bulduk fazla güzelsem olmaz, üzerime birsey alayim ki cok bakmasinlar
ki ben de dikkat cekmeyi sevmiyorum sorun yasamiyoruz benim acimdan
ben de kiskanc oldugumdan empati yapiyorum bir de
Aman ya o kadar iyi özelligi var ki bu durumu törpülüyor desem yeridir

Dekolte ve miniyi gectim. Uzun giyindigin halde "güzel" gorunmesini bile dert edinen adam kim bilir disarda elin kadinlarina ne gözle bakiyordur ya da hastadir net.
Buna nasil katlanirlir ki?

Buna bir çözüm bulabildiniz mi , bence giyiminiz anlatışınıza göre normal ayrıca ben size göre çok çok kapalı giyinmeme rağmen eşim güzel oldu mu çekemiyor. Sen de bilmemkimin giydiği gibi etek al , sen de şu kazaktan al diyor ben onları giyince bende bilmemkimdeki gibi durmuyor daha güzel duruyor bakıyorum bizimki o uygun değil onu giyme demeye başlamış. Ayrıca ben de aynı senin gibi düşünüyorum onun gönlüne göre giyince saçma bir kıyafet giyiyorum ve onu bu defa kendi de beğenmiyor yok ya bu olmadı bunu almayalım diyor. Hem şık ve tarz olayım hem hiçbir vücut hattım belli olmasın tamam çok güzel ama hem de güzel olup dikkat çekmeyeyim nasıl olacak.
ikna olmuyolar kesinlikle ama ben artık onu rahatsız etmeyecek kendimin de hoşuna giden şeyleri bulup giymeye çalışıyorum . Dar pantolona karışıyor giyersem üstüne uzun giyiyorum bol pantolonu beğenmediğim için kısa giyeceksem üstüme ispanyol paça ile giyiyorum üst bluz kalçamı örtmüyorsa etekle giyiyorum
ama bi kıyafet bulup seçip giymem kabusa dönüyor.

Yok çözüm yolu olarak kavgayı önerdikleri için beğenmedime bastım. Toplum nereye gidiyor

Benim olay da bambaska ha evliliginin ilk 2 yili kiyafet tayt heleki dar pantol konusuyla gecti bende o istiyo seviyo kiskaniyo salakligiyla 19 yasimdan 21 yasima kadar salass salass giyindim baktim herif benden buyuk karilari kesiyo bi kavga koptu once ve derinden sen beni sevsen oldugum gibi seversin dedim beni manipule edip yanimda baska karilara bakmak ne ya dedim eve gelip yaptigim ilk sey bütun esyalari cöpe atmam h&m den bir günde 100 euroluk esya siparis ettim simdi 10 yillik evliyiz asla karisamaz tayt giyerim hatta ipli tisorten baska yazin baska tisort giymem bana guveni tam Aramizda 8 yas farki var Galiba birazda ondan kiskandi ama ben o 2 seneme yaniyom neyse evlilik bu iste zamanla oturuyo hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…