23 yasinda evlendim,esim yabanci,hintli ya da arap vs degil, avrupanin gobeginden.
hergun daha da mi kiskanc olur bir insanKac yillik evliyiz bi de,coluk cocugumuz var.
Yuksek bel yani oyle yuksek ki bogazima cikacak o kadar yuksek bel pantolon ustune giydigim crop top adami delirtiyor2 cm yerden gobegim gozukse surati duser, kavga eder.
Tayt ustune kisa bisey giyeyim, ort poponu der mesela.. bende napacagimi sasirdim
Sallantili kupe, asiri makyaj asla sevmez.
Gecen restauranttan cikarken elimize kolonya doken garson nasil olur da bana gulumsermisIsveli cilveli bi insan da degilim ki etrafa boncuk dagitarak gezeyim..
Avrupali dedim, genis olur dedim, adamin icinden nurettin firladi
23 yasinda evlendim,esim yabanci,hintli ya da arap vs degil, avrupanin gobeginden.
hergun daha da mi kiskanc olur bir insanKac yillik evliyiz bi de,coluk cocugumuz var.
Yuksek bel yani oyle yuksek ki bogazima cikacak o kadar yuksek bel pantolon ustune giydigim crop top adami delirtiyor2 cm yerden gobegim gozukse surati duser, kavga eder.
Tayt ustune kisa bisey giyeyim, ort poponu der mesela.. bende napacagimi sasirdim
Sallantili kupe, asiri makyaj asla sevmez.
Gecen restauranttan cikarken elimize kolonya doken garson nasil olur da bana gulumsermisIsveli cilveli bi insan da degilim ki etrafa boncuk dagitarak gezeyim..
Avrupali dedim, genis olur dedim, adamin icinden nurettin firladi
Evet her yerde yapıyor tatilde de kapri falan zor giymistimSadece bulunduğunuz şehirde mi bu kısıtlamalar tatilde falan da yapıyor mu?
Anladimmm aceba dedim yaşadığınız yerin etkisi ile mi oldu. Benim eşimde karışır ama tatilde falan asla karışmazEvet her yerde yapıyor tatilde de kapri falan zor giymistim
Iste buna da sans diyorlar
Bilmem mi
Annemi de arkasina aliyor,halim icler acisi gercekten
Benimki de avrupada dogmus büyümüs bir Türk ama her konuda farkli bir bu konuda ayniSorun dgeil ben de kiskanirim. Ona benim gözüüümleee bakan gözleeer kör olsun!
Ben esime gore baya bi cool kaliyorum
Esimin genler karmakarisik,almanlik var, cok eskiler avusturya macaristan impartorlugu icinde de yasamis, bi tarafi da leh, o arada aileye bi yeniceri mi karisti napti da bu adam boyle olmus bilmiyorum
Tutucu katolik desem tam tersi protestan.
Gecen giydigim diz alti bir elbiseye bunu ancak yatak odasinda giyersin kafami bozma dedi mesela
Bunu turk dese hanzo derim, bu adam diyince beni gulme aliyor
Kizimizin olacagini ogrenince artik silahlanma vakti geldi demek dediginde bakakalmistimguya erkeklerden koruyacakmis kizini yani saka yapiyor tabi ama ne bileyim, ilginc nerden geliyor bu atil kurtluk bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar, 2 yıllık evliyim. Eşim ilk baştan beri kıyafetlerime makyajıma cok karışıyor sevgiliyken beni öyle gördi öyle beğendi sonra değiştirmeye kalktı. Makyajıma karıştığında izin vermedim. O da buna alıştı çok sorun etmedi ama kiyafet konusunda ikna olmuyor. Cok acik seçik giyinen bir kiz değilim askılı bluz mini etek dekolte kıyafet zaten giymem. En acik halim diz boyu etek sıfır kol bluz ama en kalin halinden sadece omuzda kalan. Ee tesettürlü bi insan değilim yani bu durumda normal giyindiğimi düşünüyorum.ilk başlarda eşimi dinlerdim ama cok mutsuz olduğumu herkes güzel olurken ben sacma bi kıyafet giydiğimi fark ederdim. Ayrıca şunu da fark ettim kapalı olsa bile cok guzel olduğumda eşim yine kıskanıyor. Son zamanlarda bu durumdan çok bunaldim. Asiri bunaldim. Resmen mutsuz gibi oluyorum bir yere gitmek istemiyorum. Eşim ondan habersiz kıyafet almama izin vermiyor. Para bile vermek istemiyor ondan habersiz kiyafet alirim diye. Gerci alsam da giydirmiyor. Cok sıkıldım ne yapmalıyım. Nasil ikna olur. Cok kafaya taktim artik.
C Cikolataparcacigi yoksa siz konu sahibinin kocası mısınız? Konu sahibine destek olan yorumlara hep beğenmedim butonunu basmışsınızsizin fikriniz ne merak ettim. Beyin ne derse o olsun. Söz dinle mi demek istiyorsunuz absjbaaksk
Ama öyle kısıtlayıcı adamlar sadece bundan anlıyor. Konu sahibi zaten konuştum demiş ama adam başka yol bırakmıyor.
Yok çözüm yolu olarak kavgayı önerdikleri için beğenmedime bastım. Toplum nereye gidiyor
Yine de kavgayı tavsiye edemem.Ama öyle kısıtlayıcı adamlar sadece bundan anlıyor. Konu sahibi zaten konuştum demiş ama adam başka yol bırakmıyor.