Eşim kıyafetini yırttı , ben de ona tokat attım

Karşı taraf da görmüş olabilir anlamadım ben olayı.
Siz de tüm suç karşı tarafta diyorsunuz.
O da öyle diyormuş.
Siz de aslında tedaviye ihtiyacım yok onun için devam ediyordum diyorsunuz.
O da ihtiyacım yok deyip bırakmış ama şimdi sizin için gidecekmiş falan.
Bana aşırı benzer geldiniz ya.
Belki beraber gittiğiniz uzman veya ayrı gidip eşinizi anlattığınız uzman sizin için de ona bir şeyler demiştir?
Dün gece vurduğumda falan yazıyorsunuz daha vurup durmayın adama ya.
Hazır hiçbir şey hissetmiyorsunuz kızmıyorsunuz ee ne diye adama vuruyorsunuz??
Hanfendi belki ben mi ifade edemiyorum anlamadım ki . Başta sorunlu görmüyordum kendimi ama yine de gittim ve gördüm ki sorunlarım var sakinleştim tüm tedaviyi kabul ettim . O ise kabul ettim diyip ilaçları kullanmamış terapilere de doğru düzgün gelmedi öyle bi talebi de olmadı . O kendini çok olgun ve süper anlattığı için doktor terapilere ilk benle başladı . Sonra onu da ekleyecekti ki narsist demesi ve bazı sıkıntılar olunca oradaki tüm tedaviyi reddettik doktoru şikayet ettik . Sonra ben iyidim ama ruhen hassas olduğum için terapi almak istedim ve psikolog buldum kendime başladım . Eşimle de tanıştı psikolog ve dediki sizi de alıcam önce Neva hamımla biraz ilerleyelim dedi . 2 ay oluyor . Bu ay eşimde başlayacaktı ama bu olaylar oldu şimdi gelir mi bilmiyorum .eşimi seviyorum ama ben sevgiye çok öuhtaç hissediyorum . Terapi aldıkça şunu anladım ki ben duygusal olarak çok yıprandığım için böyle çok şefkat bekliyorum . Onu göremediğim de çok korkuyorum üzülüyorum . Eşimin yanımda olmasını istiyorum ama bir sorundan bahsetsem bir şeyi beğenmesem veya bir şeyi eleştirsem kendini eksik hissettiğini söyleyip bana sokak ev demeden hakaret ediyor . Susmuyor . Benı ağlatıp duruyor . Aylardır iyidim sabrettim ama dün artık tokat attım . İçim çok üzüldü onun canını yakmak istedim çünkü bana hakaret etti . Ve bu bahsettiğim sorun için senin sorunun beni ilgilendirmez tarzı bi cevap verdi çok ağrıma gitti . Bugün yine ben ona adım attım ama bana sen bana vurdun senin davranışların sevgiye dair değil dedi . Eve geldim suratımıza bakmıyoruz bir kelime etmedik. Mesela cam Kapı açık uyuyakalmışım ince kıyafetle üstümü bile örtmemiş düşman gibiyiz . Yaptığım yemekleri kendi kendine ısıtıp bensiz yemiş . Yani beni istemiyor gibi davranıyor . Ben de artık yoruldum . Ayrılalım dediğim de tamam diyor zaten. . Sonra gelip yanaşıyor affediyorum. Çok basit bir kadınım anlayacağın .

Çünkü sen iyi hissedip olgun davranıp mantıklı düşünmeye başladıkca kendi eksikliğini görüyor. Haklı çıkmasının önünde bir engel senin kendini geliştirmen. Aylardır kendine hakim olman. Hatalarını neyle kapatacak? Seni cildirtip bakın bunun yüzünden demeyle kapatacak. oltaya gelme.
İşte bu hafta en sonunda patladım . Oltaya gelmiş oldum çünkü bana sen çok değiştin seni kıskanıyorum nasıl böyle oldun demeye başlamıştı her hata yaptığında ben sorunluyum sanırım beni idare et diyip ajitasyon yapıyordu . Ama para olmasına rağmen doktora bir türlü randevu talebinde bulunmadı . Doktor ona dediki maddi durumunuzdan dolayı sizi Şuan almıyorum Neva Hanım haftada 2 geliyor 3500 veriyorum ben ağır gelmesin size bir müddet sonra siz gelin saten Neva hanımın sorunları 2-3 aya çözülecek şeyler artık demişti . En son bu olay oldu ben patladım yine sorunlu oldum

Hala anlamadim. Evinde deterjan olanlar deli miymis?
Mesela aynı deterjanının farklı markası var ama mesela fısfısın yani o zaman müsrif ve onun parasını boşa harcayan biri oluyormuşum ki ondan genelde az da olsa fazla para kazanıp onun kredisini ödememe rağmen bana yaptığı ihanete bakın

Kendisi eleştirilemeyen , altta kalamadığını söyleyen , yalanı olan biri . Narsist kişilik bozukluğu özellikleri taşıdığını söyledi doktorum . Eşim bunu duyunca adama dava açacaktı nerdeyse . Doktor bana eşin sana defolu mal muamelesi yapıyor dedi özel olarak söyledi bunu . Mesela o sinirlendiyse eğer kendi problemi değilmiş benden kaynaklıymış . Hep ben adım atıcam , o canım çekmiyor dese bile o şeyi önüne getircekmişim , yapma istemiyorum dese bile o hizmeti yapacakmışım , ilgi seviyormuş
Aynı benimki. İstediği olmayınca da döverdi.
Ben de şoktayım . Ayrılsam herkes bana yüklenecek diye korkuyorum ama ailem arkandayız biz onun farkına vardık dediler nasıl dedim ? Meğer aylarca beni benden gizli aileme ispiklemiş. Yok kızınıza doktor parası veriyorum yok kızınız bana şunu dedi sır söylediğim şeyleri bile söylemiş .

ım
Benim eşim de böyleydi. Ailemi avcunun içine aldı hep beni kötü göstererek. Onun gerçek yüzünü bildiğim için ifşa edip boşanmamdan korktu. Gidecek yerim olmasın diye çabaladı narsist pislik. Ama bana attığı mesajları gösterdim anneme yoksa belki de gidecek yerim yok diye o evde kaldırdım. Boşanmaya cesaret edemezdim. Şimdi dava açtım.
İnsan yaralı olunca kanması ve kapılması kolay oluyor hanfendi . Ben şiddetçi biri de değildim evlenmeden önce . Herkeste olabilen anksiyete hariç problemim yoktu . Ve arttığı bi zaman tedavi almıştım iyidim zaten .
Evet bunu o kadar iyi anlıyorum ki. Döve döve hakaret ede ede küfürler ede ede aşağılaya aşağılaya insanı o tokadı atacak noktaya getirirler.
Bilmiyorum . Ona sordum dediki senle kötüyken ayrılırız diye kullanabileceğim şeyleri çektim . Kendini güvenceye almak içim yapmış yani beni rahatsız göstermek istemiş .
Gizli çekim yaptı ise suç.

Mesela aynı deterjanının farklı markası var ama mesela fısfısın yani o zaman müsrif ve onun parasını boşa harcayan biri oluyormuşum ki ondan genelde az da olsa fazla para kazanıp onun kredisini ödememe rağmen bana yaptığı ihanete bakın
Ay sal gitsin bu adam cekilmez. En azindan tedavi olup duzelmeye ugrasiyosun sen. Bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Bi daha deterjan fotosu cekerken haber versin de sen de gir kadraja hatira olur.

Ailesi arkasında olan hiç bir kadın boşanırken eziyet çekmez. Babanızın evi kale gibi bir şey. Normalde erkeğin evden gitmesi taraftarıyım ama sizin durumunuz özel. Toplayın eşyanızı ayrılın evden. Tedavi görüyorsunuz ve bu adam ilerlemenizi engelliyor. Yalnız zaten 8 aydır evlisiniz ve eşiniz aylardır ailenize gidip anlatıyormuş. Kimse demedi mi kızım gel seninle biraz konuşalım diye? Eşin gelip gidip böyle saçmalıyor nedir işin gerçeği diye sormadı mı?

Siz hemşiresiniz, kritik sayılabilecek işlemler yapıyorsunuz. Hastalarınıza karşı sorumluluğunuz var. Bu adam size iyi gelmediği gibi tedavinizi de engelliyor. Sinir krizi her zaman kavga esnasında kontrollü gelmez, bazen durduk yere eli ayağı boşalır insanın. Yapacağınız bir hata sonucu bir insana zarar verebilirsiniz. Lütfen bu adamdan hemen ayrılın.
Doğru söylüyorsunuz ama işyerinde öyle sakin ve iyiyim ki dışarda da öyleyim çok yardımseverim . Sosyal ilişkilerim arttı kendimi çok daha iyi hissediyorum . Bi eş sorunum kaldı o da ayrılarak çözümlenecek sanırım

Eşinizin size mesajlarda filan kötü davranmasını sağlayın delil topladığınızı belli etmeden bir güzel yazışmalarda konuşturun. Hakkınızda kullanacağı birşeyi sözlü yada yazılı hiçbir mecrada kabul etmeyin. Hep bunlar mı alemin akıllısı

Ben de şoktayım . Ayrılsam herkes bana yüklenecek diye korkuyorum ama ailem arkandayız biz onun farkına vardık dediler nasıl dedim ? Meğer aylarca beni benden gizli aileme ispiklemiş. Yok kızınıza doktor parası veriyorum yok kızınız bana şunu dedi sır söylediğim şeyleri bile söylemiş .

ım
Kimseyi düşünme aman sakın, sadece kendini düşün... Narsist insan asla düzelmez, asla bekleme nişanlılıktaki gibi sevgililikte ki gibi zamanlara dönmeyi.. O kendince seni ele geçirdi bundan sonra sadece kendini düşünerek kendi canı istediğinde sana kendini iyi hissettirecek. Snsş kaybedeceğini düşünmüyor, kaybedecdğini anladığında düzelme eğilimine girecek ama oda geçici olacak sadece kendini kötü hissettiği için, sonra gene başa dönüp sana psikolojik şiddet uygulayacak.. Hiç sekmez bu narsistlerin tek özelliğidir. Kendinden başkasını sevmezler gerçekten...
Bu sitede var narsist başlığı kurtulanlar neler yaşadıklarını nasıl kurtulduklarını anlatıyorlar takip et konuyu

Yok şunu çok iyi anlıyorum bazen insan hırsından gözü dönüyor karşıdakine gücümüz yetmiyor çünkü. Ama benim üzüldüğüm böyle evlilik olmaz hani, yarın bir gün çocuğunuz olsa çok üzülür bu duruma. İkinizde çok kısa sürede bu hale gelmişsiniz. Ama aynı terapiste eşinizi de götürürseniz bilmiyorum işler değişir mi ? Bir süre ikinizde alsanız
Eşim güya maddiyatı bahane ederek 2 aydır gelmedi ama ödeyebiliriz aslında . Doktor dediki maddi olarak zorlanacağınızı düşündüğüm için ilk Neva hanımı aldım kendi başvurduğu için ama sizi de almalıyım dedi ses soluk yok adamdan çünkü yine bahane ediyor bence kendinde sorun olduğunu düşünmüyor ben onu tanıdım . Çünkü diyor ki sen şunu yapmazsan ben yapmam , sen yaparsan ben 2 yapar altta kalmam . Hep sen dili kullanıyor

Hayır kendini öyle tuhaf anlatıyor ki sorunsuz bi varlık gibi ama doktor anlıyor mesela ilk benle başlandı tedaviye ama o ona verilen ilaçları kullanmamış kabul etmiyor ama doktora kullanıyorum diyor örneğin . Rol yapıyor , insanı çıldırtıp öyle sakin davranıyor ki hep suçlu ben çıkıyorum .ben onu sorunsuz sanıyordum ondan beni sarabileceüini düşündüm ama benim sorunlarımı meğer kendi sorunlarının üstünü gizlemek için kullanıp reklam yapıyormuş
Bu kadar erken fark edildiği için şükretmelisin aslında... Yaşadıklarına hiiiç isyan etme iyiki doktora gitmişsiniz.. Senelerce kocasının narsist olduğunu bilmeden kendini suçlu hissederek sorun kendinde zannederek yaşayan kadınlar var...
Öylede güzel atlatırsın ki bu yaşadıkların aslında seneler sürecek bir işkencenin fragmanı, bunu unutma

Arkadaşlar 8 ay içinde evlendim . Ve 8 aylık evliyim . Babamdan şiddet görmüş ve gerginlikleri olan bir insandım eşim bunu bilerek bana kucak açacağını söyleyen bir adamdı . Evlendim gerginliklerimi asla tolere etmedi elimden tuttuğu gibi doktora götürdü ve ilaca başladım . İkimize de Sadece anksiyete denildi durumuma ama eşim bana hasta dedi ve kötü muamelede bulundu . Sinirlerim iyice yıprandı ve ona karşı hayatımda da ilk defa bir insana vurdum o da bana karşılık verdi ve evliliğimizde sorunlar başladı . Aileme bana şahsıma aklıma ruhuma herşeyime hakaretler işittim ben de karşılık verdim iyice dibe battık . Onun (2 ay kullanmış yalan söyleyip kullanmamış devamında )ve benim ilaç kullanmam terapi almamla iyileşmeye gittik . Taa ki psikoloğum eşimin bana değer vermediğini ve onun narsist olduğunu söyleyene kadar . Benim oraya devam etmemi istemedi .

Ben kendime çok lüks bir yerden bir psikolog buldum ve çok etkili bir yöntemle travma sonrası stres bozukluğum için terapi almaya başladım . 1-2 ayda muhteşem sakinleştim . Herkes farkediyordu hemde ilaçsız . Fakat eşim hala bende kusurlar buluyordu .

Beni ben yapan şahsıma münhasır karakteristik özelliklerim bile ona batıyor . Ben iyice bunalmaya başladım aylarca uğraştım iyileştim derken yine sinirlerim bozuldu bu hafta . Çünkü ben sabrettikçe bana salak gerizekalı tarzı kelimeler kullanmaya başladı . Ben iyileştikçe iyi olmama sevinmesini söylemesine rağmen seni kıskanıyorum ben de gidicem felan demeye başladı .

Çok iyiydik yine de sabrediyordum . Tatile va gittik 4 ülke ve bir şehir dışı tatili yaptık herşey mükemmeldi .

Taa ki bu haftaya kadar . Travmalarım acı verdiği için doktor bazı haftalar Neva Hanım kötüleşebilir demesine rağmen eşime , eşim her kötüleimemde bana kızdı ve söylendi . Yani ben iyiyken sadece iyiyiz . Bana önceden yaptığı şeyler aklımda tetiklendi iyice . Ve yine ona vurdum o da kollarımı sıktı vs . Tüm iki kolum mosmor . Sorsan derin hassas diyor .

Dün ona cinsel hayatımızla ilgili bir problemden bahsettim diye kendini yine eleştirilince tamamen eksik ve yetersiz hissedip(kendisinde eksiklik psikolojisi olduğunu kabul ediyor)üstünü başını yırttı bağırdı çağırdı ben de bi tokat attım ve kavga büyüdü .

Ona zarar vererek ondan istediğim ilgiyi alabileceğimi , onun canımı yaktığı gibi canını yakabilceğimi düşündüm hep . Evet yanlış bişe ama sevgiyi ve ilgiyi böyle görmüştüm babamdan . Bahaneler arkasına sığınmıyorum ama olaylar bu şekilde gelişti .

Ben ona cinsel anlamda son zamanlarda artık orgazm olamadığımı , bana yaklaşınca bazen huylanmaya başladığımı ifade ettim . İçimi ısıtmasını bazen bi süpriz yapmasını istediğimi , ne bilirim küçük bi çikolata bi çiçek istediğimi söyledim . Fakat söylemem rağmen aylardır gelmeyen çiçek ve çikolata …

Nişanlıyken en ufak üzüntüm veya sinirimde elleri kolları dolu dolu gelirdi çiçekler çikolatalar . Evlendiğinizden beri bişey yok .

Ben de üzülüyorum büyük şeyler beklemiyorum temiz bakımlı biriyim memurum işim gücüm var . Evim düzgün hergün sıcak yemek yaparım . Bazı sorunlarım vardı ve kabul edip terapi de alıyorum gelişmede varken neden hala ne desem kötü anlayıp bana yükseliyor hep bende bir küsur buluyor . Bugün yine ona adımı ben attım yazdım ettim senın hareketlerin sevgiye dair değil dedi bana diğer yazdıklarımı da geçiştirdi . Hep ben adım atmaktan yoruldum .

Eve geldiğimden beri konuşmuyorum o da benle konuşmuyor . Odaya gelsem gidiyor . Neden bir kere de benim üzgün ve yorgun olduğum yıpranmış olduğum algılanmıyor .

Ne yapsa sen yaptın da ben yaptım sen hallettin de ben yaptım oluyor .

Ne yapmalıyım bilmiyorum arkadaşlar . Hatalarımı biliyorum uğraşıyorum ama öyle tahrik oluyorum ki bazen canını yakasım geliyor çünkü bana ilk aylarda ruh hastası muamelesi yapması ailesinin evime gelmemesi aileme tapılan hakaretler aklıma gelip duruyor
tersten okuyalım. kocam bana vuruyor psikolojik sıkıntıları var. terapi görüyor ama bazen canımı yakmak istiyor. napmalıyım yazsaydınız
herkes şiddetin affı olmaz boşan derdi
kocanız sizden boşanmalı bence. şiddetin affı olmaz. iyi sabrediyor. tahrik oluyorum diye adam dövmek nedir ya
hepimizin sorunları var birbirimize dalalım o halde

Kimseyi düşünme aman sakın, sadece kendini düşün... Narsist insan asla düzelmez, asla bekleme nişanlılıktaki gibi sevgililikte ki gibi zamanlara dönmeyi.. O kendince seni ele geçirdi bundan sonra sadece kendini düşünerek kendi canı istediğinde sana kendini iyi hissettirecek. Snsş kaybedeceğini düşünmüyor, kaybedecdğini anladığında düzelme eğilimine girecek ama oda geçici olacak sadece kendini kötü hissettiği için, sonra gene başa dönüp sana psikolojik şiddet uygulayacak.. Hiç sekmez bu narsistlerin tek özelliğidir. Kendinden başkasını sevmezler gerçekten...
Bu sitede var narsist başlığı kurtulanlar neler yaşadıklarını nasıl kurtulduklarını anlatıyorlar takip et konuyu
Hey evet sadece kendi istediğinde bana kendimi iyi hissettiriyor . Ben bunu daha dün farkettim ve bu konuyu bu sabah söyledim ona . Bana evet haklısın anladım ben sana yetemem felan diyip beni geçiştirdi . Tam olarak sorun bu . Evet ev temizler yardım eder felan filan ama sadece kendi istiyorsa . Yani hep sanki yaptığı şeyin karlılığını bekliyor aklında yaptığı iyilikleri tutup ben sana bunu yaptım sen şunu yapmadın felan diyor

tersten okuyalım. kocam bana vuruyor psikolojik sıkıntıları var. terapi görüyor ama bazen canımı yakmak istiyor. napmalıyım yazsaydınız
herkes şiddetin affı olmaz boşan derdi
kocanız sizden boşanmalı bence. şiddetin affı olmaz. iyi sabrediyor. tahrik oluyorum diye adam dövmek nedir ya
hepimizin sorunları var birbirimize dalalım o halde
O zaman sorunlarını o da kabul edip sokak ev demeden bana hakaret ederek bağırarak sonra da ben kendimi eksik hissediyorum diye dırlayarak kendini affettirip yine yine aynılarını tapıp beni sinirlendirince ben vurdum diye boşancaksa boşansın . Ben haklıyım demiyorum ama haksızımda asla diyemem

Bilmiyorum . Ona sordum dediki senle kötüyken ayrılırız diye kullanabileceğim şeyleri çektim . Kendini güvenceye almak içim yapmış yani beni rahatsız göstermek istemiş .
Ya en başta bunun hesabını yapan bir adamdan ne hayır bekliyorsun... Topla eşyalarını git ailenin evine seneni orda doldur... Mahkeme içinde güzel birşey olur aylardır ayrıyız evi bozduk dendiği zaman çekişmeli olsa kocan istemese bile mahkeme boşuyor aile birliği bozulmuş çoktan diye..
Ayrıca bırak seni sorunlu göstersin çokta önemli değil sen bi an önce ciddi anlamda kurtulmaya bakmalısın...
Ya inan elimde olsa tutup kolundan alsam seni ordan diye hissediyorum çok gerildim yazdıklarını okudukça

Aynı benimki. İstediği olmayınca da döverdi.

Benim eşim de böyleydi. Ailemi avcunun içine aldı hep beni kötü göstererek. Onun gerçek yüzünü bildiğim için ifşa edip boşanmamdan korktu. Gidecek yerim olmasın diye çabaladı narsist pislik. Ama bana attığı mesajları gösterdim anneme yoksa belki de gidecek yerim yok diye o evde kaldırdım. Boşanmaya cesaret edemezdim. Şimdi dava açtım.

Evet bunu o kadar iyi anlıyorum ki. Döve döve hakaret ede ede küfürler ede ede aşağılaya aşağılaya insanı o tokadı atacak noktaya getirirler.

Gizli çekim yaptı ise suç.
Benim annem ona dediki benim kızıma hasta diyemezsin hastaysa da başım üstüne . Bir daha dersen alıcam kızımı dedi . Evimiz hep açık dedi . Babam da aynısını söylüyor hatta bana diyorlarki ister ayrı yaşa ister bizle yaşa . Kimsenin ne dediğini umursama . Olmuyorsa devam etmeyin . Eşin çünkü bizim de gözümüzden bize yalanlar söyleyip kendini farklı tanıtarak zaten düştü diyorlar

X