• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kimseden memnun kalmadığımı söylüyor

eşlerinize Kırıldığnızda kızdığın da ya da haklı olduğunuzu düşündüğünüzde tepki mi gösterirsiniz kendinizi açıklamaya mı çalışırsınız yoksa susup kenara mı çekilirsiniz?
Ben kırıldığımda açıklamak durumunda kalıyorum ve bu durumdan çok yoruldum evet açıkladığımda anlıyor ama ben sürekli olarak kendimi açıklamaktan çok yoruldum. Mesela bugün diyetisyenle ilgili bir problem yaşadım bana 12 adet vitamin verdi ve bu vitaminler benim midemi çok bulandırdı kustum diyetisyen değiştireceğim dedim benim zaten dişçimi de değiştirdiğimi kuaförümü de değiştirdiğimi hiç kimseden memnun kalmadığımı söyledi ve bunu sürekli söylüyor fakat eğer memnun kalmıyorsam böyle bi hakkım memnun kalmama hakkım yok mudur? Yani acaba ben kimseden memnun kalmayan berbat bir insan mıyım diye düşünüyorum bazen ve herkesi memnun etme çabası oluşmaya başladı artık ben de mesela kuaför saçımı kötü yaptığında çok güzel olmuş elinize sağlık demek zorunda kalıyorum ya bilmiyorum ben mi garibim belki de ben de bir anormallik vardır ama gerçekten memnun kalmadığımdan memnun kalmadığımı söyleyip i değiştiriyorum hizmet aldığım herhangi bir kurumu bu anormal bir durum mu arkadaşlar sizler memnun kalıyor musunuz yaptırdığınız her işlemden mesela kendimi sorgular oldum..
Direk değiştirmek de hakkınız uyarı ve çözüme gitmek de hakkınız. Örneğin diyetisyeni direk değiştirmek yerine size etkilerini konuşup değiştirmesini talep edebilirsiniz.

İki ihtimal var bana göre, ya siz gerçekten memnuniyetsizsiniz ve eşiniz de kendisinden de memnun olmadığınızı düşünüyor zaman zaman ya da siz ne istediğini bilen net bir insansınız, eşiniz de ayıp olmasın diye kendi isteklerini, duygularını bastıran, içinde tutan biri

Bazen memnun kalmazsam sacıma vs iyi oldu deyip gidiyorum sonra birdaha ona gitmiyorum. Gönül isterki yüzüne söyleyeyim ama niyeyse onu yapamıyirum. Sizinki sizin tarzınız eşininki de kendi tarzı. Kimsenin kimseyi eleştirmesine gerek yok. Ha bazen de mesela yemek yedik o an garsona çok kötü tadı falan deniyor bazen yersiz oluyor gereksiz bı gerginlik vs o tarz kendinin de etkilendiği olaylar varsa dikkat etmekte fayda var. Ama sadece sizlik bir durumsa kuaför diyetisyen gibi kimse karısamaz tabiki

İki ihtimal var bana göre, ya siz gerçekten memnuniyetsizsiniz ve eşiniz de kendisinden de memnun olmadığınızı düşünüyor zaman zaman ya da siz ne istediğini bilen net bir insansınız, eşiniz de ayıp olmasın diye kendi isteklerini, duygularını bastıran, içinde tutan biri
Eşim benim memnuniyetsiz olduğumu düşünüyor ama aslında öyle değil hizmet alıyorum sonuçta

eşlerinize Kırıldığnızda kızdığın da ya da haklı olduğunuzu düşündüğünüzde tepki mi gösterirsiniz kendinizi açıklamaya mı çalışırsınız yoksa susup kenara mı çekilirsiniz?
Ben kırıldığımda açıklamak durumunda kalıyorum ve bu durumdan çok yoruldum evet açıkladığımda anlıyor ama ben sürekli olarak kendimi açıklamaktan çok yoruldum. Mesela bugün diyetisyenle ilgili bir problem yaşadım bana 12 adet vitamin verdi ve bu vitaminler benim midemi çok bulandırdı kustum diyetisyen değiştireceğim dedim daha önce evet dört tane diyetisyene gittim ve başarılı olamadı uyum sağlayamadım vs bu diyetisyenle iyi gidiyordu fakat 12 tane vitamin vermesi bana garip geldi ve vitaminlerin hepsi aynı firmadan firmayla anlaşmalı olduğunu düşündüm ve zor bir gece geçirdim açıkçası içtiğimde ne yapabilirim üstüste yolunda gitmiyorsa bir şeylerbenim zaten dişçimi de değiştirdiğimi kuaförümü de değiştirdiğimi hiç kimseden memnun kalmadığımı söyledi ve bunu sürekli söylüyor fakat eğer memnun kalmıyorsam böyle bi hakkım memnun kalmama hakkım yok mudur? Yani acaba ben kimseden memnun kalmayan berbat bir insan mıyım diye düşünüyorum bazen ve herkesi memnun etme çabası oluşmaya başladı artık ben de mesela kuaför saçımı kötü yaptığında çok güzel olmuş elinize sağlık demek zorunda kalıyorum ya bilmiyorum ben mi garibim belki de ben de bir anormallik vardır ama gerçekten memnun kalmadığımdan memnun kalmadığımı söyleyip i değiştiriyorum hizmet aldığım herhangi bir kurumu bu anormal bir durum mu arkadaşlar sizler memnun kalıyor musunuz yaptırdığınız her işlemden mesela kendimi sorgular oldum..
Eşinize sürekli bir şeyleri yakinip ,hiçbir şeyden memnun olmama durumunuz var mı?
O yüzden böyle demiş olabilir
Elbette memnun kalamıyor olabilirsiniz çok normal ama sürekli şikayet modundaysaniz dikkat çekmiştir
Ayrıca doktorunuzdan normalde memnunduysaniz ,ilaçların size çok geldiğini ve sizi rahatsız ettiğini doktorunuza söyleyebilirsiniz,bu konudaki sıkıntınızı doktorumuz ile paylaşıp devam edebilirsiniz

Eşinize sürekli bir şeyleri yakinip ,hiçbir şeyden memnun olmama durumunuz var mı?
O yüzden böyle demiş olabilir
Elbette memnun kalamıyor olabilirsiniz çok normal ama sürekli şikayet modundaysaniz dikkat çekmiştir
Ayrıca doktorunuzdan normalde memnunduysaniz ,ilaçların size çok geldiğini ve sizi rahatsız ettiğini doktorunuza söyleyebilirsiniz,bu konudaki sıkıntınızı doktorumuz ile paylaşıp devam edebilirsiniz
Evet memnun kalmadığımı eşime söylüyorum ama memnun kalmıyorum gerçekten ne yapabilirim ki gerçekten kötü gidiyor bir şeyler demek ki yalan söylemiyorum sonuçta.. evli misiniz siz ne yapıyorsunuz mesela eşinizle paylaşmıyor musunuz

Ben kırıldığımda açıklamak durumunda kalıyorum ve bu durumdan çok yoruldum evet açıkladığımda anlıyor ama ben sürekli olarak kendimi açıklamaktan çok yoruldum. Mesela bugün diyetisyenle ilgili bir problem yaşadım bana 12 adet vitamin verdi ve bu vitaminler benim midemi çok bulandırdı kustum diyetisyen değiştireceğim dedim daha önce evet dört tane diyetisyene gittim ve başarılı olamadı uyum sağlayamadım vs bu diyetisyenle iyi gidiyordu fakat 12 tane vitamin vermesi bana garip geldi ve vitaminlerin hepsi aynı firmadan firmayla anlaşmalı olduğunu düşündüm ve zor bir gece geçirdim açıkçası içtiğimde ne yapabilirim üstüste yolunda gitmiyorsa bir şeyler evet haklı dört tane diyetisyene gittim ama bir türlü uyum sağlayamadım en çok uyum sağladığım buydu ama verdiği fazla vitamin kafamı karıştırdı zaten dişçimi de değiştirdiğimi kuaförümü de değiştirdiğimi hiç kimseden memnun kalmadığımı söyledi ve bunu sürekli söylüyor fakat eğer memnun kalmıyorsam böyle bi hakkım memnun kalmama hakkım yok mudur? Yani acaba ben kimseden memnun kalmayan berbat bir insan mıyım diye düşünüyorum bazen ve herkesi memnun etme çabası oluşmaya başladı artık ben de mesela kuaför saçımı kötü yaptığında çok güzel olmuş elinize sağlık demek zorunda kalıyorum ya bilmiyorum ben mi garibim belki de ben de bir anormallik vardır ama gerçekten memnun kalmadığımdan memnun kalmadığımı söyleyip i değiştiriyorum hizmet aldığım herhangi bir kurumu bu anormal bir durum mu arkadaşlar sizler memnun kalıyor musunuz yaptırdığınız her işlemden mesela kendimi sorgular oldum..
Dört diyetisyenin başarılı olamadığına sizin haklı olduğunuza sizi ne inandırdı

Dört diyetisyenin başarılı olamadığına sizin haklı olduğunuza sizi ne inandırdı
Dört diyetisyen de birbirinden başarılıydı hepsi mükemmel insanlardı aynı zamanda ama ben o zamanlar diyet yapma psikolojisinde değildim:) ve sürece devam etmedim… başarıyla ılgılı sorun yok

Evet memnun kalmadığımı eşime söylüyorum ama memnun kalmıyorum gerçekten ne yapabilirim ki gerçekten kötü gidiyor bir şeyler demek ki yalan söylemiyorum sonuçta.. evli misiniz siz ne yapıyorsunuz mesela eşinizle paylaşmıyor musunuz
Elbette eşinizle paylaşacaksiniz çok normal ama sadece es meselesi değil
Arkadaşımız bile sürekli bir şeylerden memnuniyetsiz ise bi süre sonra darlaniriz, "bir şeyden de yakınma " modunda oluruz, enerjimiz çekilir
Evliyim evet
Begenmedigim şeyleri elbette paylaşır anlatırım
Ama olumlu memnun oldugunuz şeyleri de konuşun ki sürekli şikayet modunda olmayin

Dört diyetisyen de birbirinden başarılıydı hepsi mükemmel insanlardı aynı zamanda ama ben o zamanlar diyet yapma psikolojisinde değildim:) ve sürece devam etmedim… başarıyla ılgılı sorun yok
Eee o zaman eşiniz doğruyu söylemiş sorun ne ?

Elbette eşinizle paylaşacaksiniz çok normal ama sadece es meselesi değil
Arkadaşımız bile sürekli bir şeylerden memnuniyetsiz ise bi süre sonra darlaniriz, "bir şeyden de yakınma " modunda oluruz, enerjimiz çekilir
Evliyim evet
Begenmedigim şeyleri elbette paylaşır anlatırım
Ama olumlu memnun oldugunuz şeyleri de konuşun ki sürekli şikayet modunda olmayin
aslında olumlu ve memnun olduğum şeyleri anlattığım daha fazla onları da anlatıyorum:))

Her konuda memnun olmayan hep söylenen bir insanı şahsen çekemem. Evet hizmet alıyorsunuz evet beğenmeme hakkınız var ama hep mi sizi buluyor her konuda mı size denk geliyor ?
Eşiniz de elbette gözlemlemiş bir şey beğenmiyorsun demiş yalan değil ki siz de diyorsunuz bunu. Bence bakış açınızı değiştirin ya da alacağınız hizmeti daha iyi araştırın. Söylenmek insanı rahatsız eder itici gelir.

Direk değiştirmek de hakkınız uyarı ve çözüme gitmek de hakkınız. Örneğin diyetisyeni direk değiştirmek yerine size etkilerini konuşup değiştirmesini talep edebilirsiniz.
12 tane vitamin nedir Allah aşkına 😂 o diyetisyeni bende direk değiştiririm, hatta ben en başında dediklerini görünce almazdim

12 tane vitamin nedir Allah aşkına 😂 o diyetisyeni bende direk değiştiririm, hatta ben en başında dediklerini görünce almazdim
Diytisyenler kan değerlerine de bakıyor,bazı diyetisyenler eczanelerle çalışıyor vs vs. Genel itibariyle yazdığı için öyle dedim😂 ben popüler takviye gıdalara karşıyım zaten a101de bile var 😑

Aldığım çoğu hizmetten memnun kalmıyorum, çünkü geneli pahalı ve işini düzgün yapan insanlar azaldi. Mesela son kuaförüm saçımı b.k gibi yapti, dünya para ödedim diye içimde de kaldı. Bir daha gitmeyi düşünmüyorum, saçımı evde boyamaya devam edeceğim.
Diyetisyene gittiğimde de liste yapıp göndersin istemem, bir şekilde beni motive etmeli.
Sanırım bende berbat bir insanım 😂😂😂

Diytisyenler kan değerlerine de bakıyor,bazı diyetisyenler eczanelerle çalışıyor vs vs. Genel itibariyle yazdığı için öyle dedim😂 ben popüler takviye gıdalara karşıyım zaten a101de bile var 😑
Küçümsemek için demiyorum ama diyetisyenin tahlillere bakarak 12 tane vitamin önermesine ben bir tarafımla gülerim. Düşünmeden alıp kullanana da aynı şekilde 😂😂😂
İnsan iç hastalıklarına gider, tahlilleri yaptırır. Doktor gerek görürse kullan der zaten.

Küçümsemek için demiyorum ama diyetisyenin tahlillere bakarak 12 tane vitamin önermesine ben bir tarafımla gülerim. Düşünmeden alıp kullanana da aynı şekilde 😂😂😂
İnsan iç hastalıklarına gider, tahlilleri yaptırır. Doktor gerek görürse kullan der zaten.
Niye kız diyetisyenler de yanilmiyorsam bu dersleri görüyor 🙄 kuzenim diyetisyen kan tahlili olmadan liste yazmıyor ama hiç takviye gıda önerdiğini duymadım yarın sorayım.

Back