Eşim kilolarımdan rahatsız olduğunu dile getirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisi dışında kimsenin cinsel hayatının iyi olduğunu kabullenmek istemiyor. Sadece kiloluların değil kendisine tepki verenlerin de cinsel hayatlarının kötü olduğunu iddia ediyor. Birazdan banane banane hepinizinki kötü bir benimki iyi diye ağlaya ağlaya tepinmesinden korkuyorum:KK70:

Yazayım da yukardaki üye de herkes de rahatlasın yahu, benim cinsel hayatım berbat çünkü 2. bir katıllımcım yok :KK51: Berbat bile değil, yok yani nonexistent. Kilom da gayet ideal, slim fit denen türden bir bedene sahibim. Bakın herkes çürüttüm, zayıf insanların da aşk hayatı bk gibi olabiliyor:deli:Bu konudaki son nokta bu olsun, konu sahibesinin yazdıkları zaten araya kaynadı gitti.

O zaman şişman kadınları bu kadar kafana takma sen nasıl sevişiyorlar diye sen kendi sevismene bak
Şişman kadınları kafasına takan kim, hangi konuyu yorumluyoruz farkında misin ? ben yorumunu yaptim:) çubuk kraker kocanı, bulldozer gibi ez banane hajajajaj kocası citirmista,adamı 120 kiloyken eziyormus... eee benim 20 dk yorumumdan ne farkı var yazdığının.

Şişman kadınları kafasına takan kim, hangi konuyu yorumluyoruz farkında misin ? ben yorumunu yaptim:) çubuk kraker kocanı, bulldozer gibi ez banane hajajajaj kocası citirmista,adamı 120 kiloyken eziyormus... eee benim 20 dk yorumumdan ne farkı var yazdığının.
Çubuk kraker kocamı çıtırdan anladığım bu muydu hahahaha 🤣🤣

Yazayım da yukardaki üye de herkes de rahatlasın yahu, benim cinsel hayatım berbat çünkü 2. bir katıllımcım yok :KK51: Berbat bile değil, yok yani nonexistent. Kilom da gayet ideal, slim fit denen türden bir bedene sahibim. Bakın herkes çürüttüm, zayıf insanların da aşk hayatı bk gibi olabiliyor:deli:Bu konudaki son nokta bu olsun, konu sahibesinin yazdıkları zaten araya kaynadı gitti.
Konu sahibinin yorumları konuyla o kadar alakasız kaldı ki arada gelip yaptığı yorumlara bu kim ve neyden bahsediyor diye bir ara afalladım. Sonra aa bu konu sahibi dedim :KK53:

E yok artık ne kadar terbiyesizce bir yorum ya

Kendin demedin mi ? adamları eze eze geçiyordum 120 kiloyken diye. Ezildiklerine göre çubuk krakerden beterler. Helal olsun sana bulldozer olsa öyle ezemez kdjfjfkdkfkf

Burdan adamın çubuk kraker olduğu sonucuna varamayız bence, Bibi 120 kiloymuş o zaman. Adam normall bir kiloda olsa da 80 gibi, 100kglik bodybuilder ollsa da ezilir.

Burdan adamın çubuk kraker olduğu sonucuna varamayız bence, Bibi 120 kiloymuş o zaman. Adam normall bir kiloda olsa da 80 gibi, 100kglik bodybuilder ollsa da ezilir.
Kocam benden küçük onu demek istedim ama kendisinin aklı sadece kiloda oldugu için öyle anlamış evet benden zayıftı ama ezilmedi sükür 🤣

Kocam benden küçük onu demek istedim ama kendisinin aklı sadece kiloda oldugu için öyle anlamış evet benden zayıftı ama ezilmedi sükür 🤣
Senin aklın kiloda,travmalarını atlatamamışsın:) 120 kiloyken ne kadar zorbalık gördüysen halen etkisi altındasın,yazsam da anlamiyorsun

120 kg ile adamları eziyordum yazısı değil de bu mu terbiyesiz😁 kilo cinselliği etkiliyor dememle,konuyu buraya getirenlerin yazdiklarina bir bak terbiyesizlik gör
E yani şimdi gelip fazla kilolular için cinsel hayatları kötü derseniz bir dönem fazla kilosu olan insanlar da kendini savunur. Bundan daha doğal bir şey mi var? Yaşamadığınız şey hakkında neyin iddiası, neyin hırsı bu kadar? Hayatım boyunca gördüğüm en yüksek kilo 57. o da ergenliğimde. Bu yüzden kilolular şöyle böyle diye bir iddiada bulunma haddini görmüyorum kendimde. Kilolu olmamışım ki nerden bileyim?

İroniden de anlamiyor kimlere cevap veriyorum
Yazmayı öğren önce, bağlaçlar,edatlar,kelimeler. ... tamam ara ara yanlış yazılır ama bu nedir,benim sana cevap vermem hata. "Bulldozer Bibibella" 😁 kimlere cevap veriyormuş,bak bak 😁😁😁 bildiğim kadarıyla çalışmıyorsun,eğitim durumu da merak ettim açıkçası hahajaja

Yazmayı öğren önce, bağlaçlar,edatlar,kelimeler. ... tamam ara ara yanlış yazılır ama bu nedir,benim sana cevap vermem hata. "Bulldozer Bibibella" 😁 kimlere cevap veriyormuş,bak bak 😁😁😁 bildiğim kadarıyla çalışmıyorsun,eğitim durumu da merak ettim açıkçası hahajaja
Liseyi gecen sene bitirdim açıktan eğitim durumumlamı beni eziceksin 🤣 evet çalışmıyorum koca parası yiyorum burda da herkes bilir beni böyle 😎

Edat,bağlaç ne alaka?
Hadi doğru kullanılan bir bağlaç buldunuz o cümlede de edat nerede🤦‍♀️
Bari yanlış bulduğunuz(!) mesajı alıntılayın da biz de boşuna ne bulmuş ki burada diye aramayalım.
Yoksa sadece aa edat diye,anlamını bildiğine emin olmasak da, bir sözcük biliyormuş diyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X