Eşim kilolarımdan rahatsız olduğunu dile getirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ironiden anlamıyormuşuz ya ona cevap.Sevgili Bibibella, birakın anlamayı yazamıyor bile

Kocam benden küçük onu demek istedim ama kendisinin aklı sadece kiloda oldugu için öyle anlamış evet benden zayıftı ama ezilmedi sükür

Valla Bibi öpüşme yiyişme konusunda ben sadece seni bilirim seni tanırım ... sana kötü diyen gözümde zerre bu işlerden anlamıyordur

Öyle demedim ki öyle demediğimi de yazdım ama ısrarla sakız gibi uzattı, etkiler dedim,hareketi kısıtlar dedim.O da on numara cinselliğim var,çıtır koca mi eziyorum dedi. tamam ne güzel cinsellik konusunu uzatan kendisi goygoya vuruyor,cevabını da aliyor

Ironiden anlamıyormuşuz ya ona cevap.Sevgili Bibibella, birakın anlamayı yazamıyor bile
Bile edat mı acaba cümlenizde
Bence durmak lazım bir yerde. Ya siz ya Bibi.
Konuda Bibiye laf atsanız da- o alınmaz,özgüvenlidir, okuyanları bile etkileyecek duruma geldi kurduğunuz cümleler bence.
Bırakın herkesi günlük hayatında tanıdığı kişiler övsün veya yersin.
Anlattığı özelliklerine bile emin olmadığımız durumlar hakkında çok iyiyim ya demek ya da tersini iddia etmek hiçbir işe yaramaz çünkü.

Valla Bibi öpüşme yiyişme konusunda ben sadece seni bilirim seni tanırım ... sana kötü diyen gözümde zerre bu işlerden anlamıyordur
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun full HD'mi izledin tövbe est. Belki bibiciğin bir hayalperst

Hayır hiçbir şey yaşamadım. Bebek düşünüyoruz ama henüz olmadı. Çok zaman da olmadı. Belki de farkında olmadan bunu taktım. Akıl akıldan üstün işte. Her seferinde yeni bir bakış açısı ile bakıyorum. Barış Muşlu kitapları var elimde ama okumadım. Onlara da bakacağım. Teşekkür ederim çokça.

Ezik aynen sen eziyorsun onları ezme travması var sen de jxkcjxjc
Had, sınır demektir. Sınır bilmek çok güzel bir erdemdir. Yaptığınızın sevimli duran tek bir yanı yok. Etik dışı, saygısız, seviyesiz yorumlarınız. Kuyruğu dik tutacağım diye sınırlarınızı daha çok aşıyorsunuz. Bir noktadan sonra hatanızı farketseniz, özür dileseniz, işler bu noktalara gelmez. Yazık gerçekten, yetişkin bir insansınız. Sizin adınıza utandım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…