- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.297
-
- Konu Sahibi sarilimoncuk
Tahmin ettim,kocanın parası çok var mı bari,bak bu konuda benim ki seninkini ezerrLiseyi gecen sene bitirdim açıktan eğitim durumumlamı beni eziceksinevet çalışmıyorum koca parası yiyorum burda da herkes bilir beni böyle
Ironiden anlamıyormuşuz ya ona cevap.Sevgili Bibibella, birakın anlamayı yazamıyor bileEdat,bağlaç ne alaka?
Hadi doğru kullanılan bir bağlaç buldunuz o cümlede de edat nerede
Bari yanlış bulduğunuz(!) mesajı alıntılayın da biz de boşuna ne bulmuş ki burada diye aramayalım.
Yoksa sadece aa edat diye,anlamını bildiğine emin olmasak da, bir sözcük biliyormuş diyoruz.
Kocam benden küçük onu demek istedim ama kendisinin aklı sadece kiloda oldugu için öyle anlamış evet benden zayıftı ama ezilmedi sükür
Öyle demedim ki öyle demediğimi de yazdım ama ısrarla sakız gibi uzattı, etkiler dedim,hareketi kısıtlar dedim.O da on numara cinselliğim var,çıtır koca mi eziyorum dedi. tamam ne güzelE yani şimdi gelip fazla kilolular için cinsel hayatları kötü derseniz bir dönem fazla kilosu olan insanlar da kendini savunur. Bundan daha doğal bir şey mi var? Yaşamadığınız şey hakkında neyin iddiası, neyin hırsı bu kadar? Hayatım boyunca gördüğüm en yüksek kilo 57. o da ergenliğimde. Bu yüzden kilolular şöyle böyle diye bir iddiada bulunma haddini görmüyorum kendimde. Kilolu olmamışım ki nerden bileyim?
Bile edat mı acaba cümlenizdeIroniden anlamıyormuşuz ya ona cevap.Sevgili Bibibella, birakın anlamayı yazamıyor bile
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunValla Bibi öpüşme yiyişme konusunda ben sadece seni bilirim seni tanırım ... sana kötü diyen gözümde zerre bu işlerden anlamıyordur
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunfull HD'mi izledin tövbe est. Belki bibiciğin bir hayalperst
kadının konusu nerelere gitmiş yardımcı olmak için yorum yapsak görmeyecek
BingooNasıl bu kadar emin olabiliyorsunfull HD'mi izledin tövbe est. Belki bibiciğin bir hayalperst
Aaa bu şey degil mi benTartışmalara binaen aklıma şu görsel geldi ya, paylaşmazsam çatlarımEki Görüntüle 3152148
Sen bilirsin cicim ama yinede görmediğin şeyler hakkında bu kadar emin olman bana garip geldi.Bibi bir pro yahhhuuu, ben bir halt değilim mesela okurken anlaşılıyor işte yazılardan
Aja bibi ve kocası mi ?Tartışmalara binaen aklıma şu görsel geldi ya, paylaşmazsam çatlarımEki Görüntüle 3152148
Helal olsun sana,ben seni tutuyorumSen bilirsin cicim ama yinede görmediğin şeyler hakkında bu kadar emin olman bana garip geldi.
Ha ha haaHelal olsun sana,ben seni tutuyorum
Bir kayıp yaşadınız mı kilo almadan önce yada terkedilme ölüm,çocuğunuz varmı bilmiyorum ama düşük veya çocuk olmaması bile psikolojik olarak kilo alımına sebep olabiliyor. Kısacası beden yas olarak kilo tutuyor. Barış muslu YouTube dan bakabilirsiniz kilo konusundada birçok hastalıktada sebepler ve çözümleri belirtiyor.
Böyle çıtır kocayi, Allah kimseye nasip etmesinTartışmalara binaen aklıma şu görsel geldi ya, paylaşmazsam çatlarımEki Görüntüle 3152148
Ezik aynen sen eziyorsun onlarıezme travması var sen de jxkcjxjc
Had, sınır demektir. Sınır bilmek çok güzel bir erdemdir. Yaptığınızın sevimli duran tek bir yanı yok. Etik dışı, saygısız, seviyesiz yorumlarınız. Kuyruğu dik tutacağım diye sınırlarınızı daha çok aşıyorsunuz. Bir noktadan sonra hatanızı farketseniz, özür dileseniz, işler bu noktalara gelmez. Yazık gerçekten, yetişkin bir insansınız. Sizin adınıza utandım.Yazmayı öğren önce, bağlaçlar,edatlar,kelimeler. ... tamam ara ara yanlış yazılır ama bu nedir,benim sana cevap vermem hata. "Bulldozer Bibibella"kimlere cevap veriyormuş,bak bak bildiğim kadarıyla çalışmıyorsun,eğitim durumu da merak ettim açıkçası hahajaja