Eşim kendi kendine konuşuyor

Her neyi varsa öğrenmenizden korktuğu için insanlarla konuşmanızı istemiyor.
Ciddi anlamda zor bir durum, Allah yardımcınız olsun.
Benimde bu durum aklıma gelmişti ancak gerçekten kıskançlığının bir boyutu mu acaba diyede düşünmekten edemedim kararsız kalıyorum haklısınız olabilir. Amin inşallah sağolun...

Evet haklısınız daha yazsam buraya sığmaz bazı normal insanlarda olan gibi görünen ve bence normal olmayan durumlarda oluyor, sağolun

Yani yapmayın nasıl bihaber olabilirsiniz? Başa elektrik vermek böyle bir tedavi gördüğünü söyleyen bir kayınpeder size nasıl birşeyleri hissettirmedi?
Evlendikten sonra söyledi ve babasının böyle bir tedavi görmesi eşimle ne alakası olabilirdi ben eşimle evliyim diye düşündüm her ne ise zaten evlendikten sonra öğrenmek bir işe yaramıyor. Umarım başınıza gelmez çünkü gelmeden bilemiyorsunuz.

Evet haklısınız daha yazsam buraya sığmaz bazı normal insanlarda olan gibi görünen ve bence normal olmayan durumlarda oluyor, sağolun

En kısa zamanda çözüme kavuşursun umarım.

Açıkçası bu tarz insanların vicdan terazisi sizin, bizim gibi çalışmıyor. Göstermediler bir gaddarlıkları var, tıpkı size gebelik sürecinde vicdansız davrandığı gibi... Eminim siz o süreci birlikte geçirdiğinizçin farketmediğiniz başka sıkıntılı durumlarda vardır.
Kolaylıklar diliyorum.

Gerçekten bunu gizlemenin hiçbir savunulur tarafı yok resmen aileyi yakmak başka evlatları yakmak ancak dediğiniz gibi haklısınız bu bir sağlıklı düşünce vicdan durumuda değil... Sağolun

Ben de kendi kendime konuşurum, maladaptive daydreaming diye aratırsanız ne olduğunu görürsünüz. Bilinen bir zararı yok. Belki eşinizde de vardır.

Poşet taşıtması ya da arabaya çok değer vermesi gibi ilişkinizdeki diğer anlaşmazlıklar adamın psikolojisi ile bağımsız bu arada.

Gerçekten bunu gizlemenin hiçbir savunulur tarafı yok resmen aileyi yakmak başka evlatları yakmak ancak dediğiniz gibi haklısınız bu bir sağlıklı düşünce vicdan durumuda değil... Sağolun

Ablamın çok kısa süren bir evliliği olduğu belki daha ağır belirtileri vardı bilemiyorum o sebeple boşandı ama çocuk vs yoktu.

Bende muzdaribim demek ki tek değilmişim sanki tek kişiymişim gibi hissediyorum ama psikolojik destek alırsanız bana da söyler misiniz
Tabii :) ben de öyle sanıyordum ama araştırdıkça insan farklı kişilerin olduğunu da görüyor.
İlk ekşisözlükte görmüştüm, birçok entry girilmiş hakkında okuyabilirsin, yardımcı olabilir

Merhabalar
Size şöyle birşey anlatayım çok yakın arkadaşımın abisi şizofreni hastasıydı ve ben çocukluğumdan beri bu evdeyim 2 yıl önce öğrendim nasıl mi öğrendim abisi ilaçları gizli gizli alamamaya baslamis. Farklı dünyası oluyordu senin sevmiyorsa normalde o durumdayken görmemesi gerekirdi çünkü çok öfkeli oluyor. Objeleri daima birilerine benzetiyordu. Ya da bizim milletimizim de şöyle bi kafa var bilseler bile hastahaneye götürmezler adı çıkmasın evde kalmasın diye başkasının evladını yakarlar böyle cahil aileler var malesef...

Evet ancak kişiye zararı oluyor, vakit kaybı vs gibi .
Başka türlü sıkıntılar var mı bilemiyorum konu sahibinin, sadece bunlarsa büyütülecek bir şey değil gibi

Evet ancak kişiye zararı oluyor, vakit kaybı vs gibi .
Başka türlü sıkıntılar var mı bilemiyorum konu sahibinin, sadece bunlarsa büyütülecek bir şey değil gibi

Eski mesajınıza baktım da siz de hayal kuruyormuşsnuz. Psikolojik destek almayı düşünüyorum demişsiniz, ancak ben Türkiye’de bu durumu bilen psikolog olduğunu düşünmüyorum, varsa da sadece duymuştur. Eskiden bizim durumumuza verilen bir isim bile yokmuş, benzerlikleri farkeden İsrail’li psikolog bu duruma tanı koyalı 15 sene bile olmadı. Okullarda gösterilen bir şey değil.

Obsesif, anksiyete , temel güvensizlik problemleri var .

Siz böyle deyince aklıma kırmızı oda boncuk geldi oda yalnızlıktan kendi kendine konusup farklı şeyler görüyordu acaba öyle olabilirmi Allah yardımcınız olsun canım benim sende dikkat et kendine lütfen

Hem yorumlar akiyor diyorsunuz hem de 1 sayfa yorum yapiyorsunuz. Ilahi!

Ben hic kendi kendime konusmuyorum. Uzmanlik alaniniz ne ki kendi kendine konusmanin saglikli bir beynin gostergesi oldugunu soyleyebiliyorsunuz?

Ne bilmek isteniyorsa acikca sorulmali,
konu sahibinin anlattiklarini tam olarak okudunuz mu? babasinin gecmiste psikolojik bir tedavi surecinin oldugunu duymus. konu sahibi soruyor ama ozellikle sakliyorlar. esinde de normal olmayan durumlar var sorunca soylemedikleri icin ben de e nabiz ve ilac gecmisine bakilmasini onerdim. konu sahibi eger bilirse ona gore onlem alir.

Biliyor musunuz daha geçen gün izledik eşimle birlikte şuna bak ne hissediyorsun ona bakınca diye soruyorum. Allahım sen koru yarabbim diyor dalga geçer gibi sanki kendisi çok farklıymış gibi... Ben artık üzerine gitmiyorum belliki pek farkında değil yada açıklamak istemiyor. Sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…