Eşim kendi kendine konuşuyor

Bu rahatsızlık dediğiniz bipolar bozukluk mudur ben böyle tahmin ediyorum. Evet gideceğiz en kısa sürede. Amin inşallah sağolun

Evet stresliyken daha çok artıyor neredeyse kendini kontrol edemiyor diyebiliriz. Öncesinde bence tanı koyulmuş tur benden gizlemeye çalışıyor diye düşünüyorum. Böyle bir rahatsızlık 30 lu yaşlardan önce çıkmış olmalı aile uğraşmıştır diye düşünüyorum ama gizliyorlar işte. Herneyse bunları açığa çıkarma zamanı geldi geçiyor bile...

Eşinin tc sini bilmiyor musun?enabız den bakarsan şifreyide bilmen gerek

tüylerim ürperdi okurken

Kendi kendine konuşup güldüğğnde ses kaydı alın ya da mümkünse video çekin.Hem inkar ederse ispatlamak için hem de gerekirse doktora göstermek için.
hayır hayır,asla kendisine izletmek gibi bir şey yapmayın,sakın.

doktora da o yokken,haberi olmadan izletin izletecekseniz.

aman diyeyim,lafıma güvenin,sonra daha beter sonuçlar doğurur.

atasözleri ve deyimleri anlamamak asperger sendromuna benziyor .Başka bir doktora daha götürün bence.

Bu rahatsızlık dediğiniz bipolar bozukluk mudur ben böyle tahmin ediyorum. Evet gideceğiz en kısa sürede. Amin inşallah sağolun
Bildigim kadarıyla ailemde var çünkü her iki rahatsızlıkta bipolar boyle olmuyor bipolarda kendi kendine konuşma.durumu yok şizofreni ve alt tipleri var ilaca yanıt veren alt tiplerindense kontrol altına alırsınız duzenli kullandığında biz oyle yoluna koyuyoruz

Ben de aynı böyle düşündüm.
Köyde kimseye güvenme demiş ya. Birinden birsey duyarsan diye bastan önünü kesiyor.

Anladım teşekkür ediyorum.

Görmezden geliverin herkesi hatası olur demek biz biliyorduk evlendirdik ki artık sorumluluk bizden çıkmış olsun demek biliyorsunuz dimi

Allah yardımcınız olsun, umarım korkutucu bir tanı almazsınız. Sonucu öğrenince bizimle de paylaşın olur mu? İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız bu süreci.

Görmezden geliverin herkesi hatası olur demek biz biliyorduk evlendirdik ki artık sorumluluk bizden çıkmış olsun demek biliyorsunuz dimi
Maalesef bazı kalıtsal psikolojik rahatsızlıklarda aileler saklamayı tercih ediyor, belki Miknatiss 'in eşine daha önce tanı konmuş bile olabilir ama aileler hastalığı kabul etmediğinden tedaviyi de reddediyor, henüz beyefendiye hastalığı şu diyemeyiz fakat bildiğim kadarıyla şizofren tanısı konan hastalara doktorları evlenmemesi tavsiyesi veriyor, bildiğim birkaç şizofren hastası kişi var, ne yazık ki aileleri uzunca süre bu hastalığı herkesten saklamış, 2 tanesi hastalık gizlenerek evlendirilmiş zira bazı aileler evlenirse düzelir mantığında lakin evlilik sonrası işler daha da kötüye gitmiş.

Benim bu hastalıklarla ilgili bir bilgim yok ama maalesef bizim toplumumuzda sadece hastalıkta değil hapçı otçu alkolik serseri vs tayfa için evlendirelim düzelir zihniyeti var buna çok kez şahit oldum hani kabul etmemek değil bile bile göz yummak hastalığı kabul etmeseler bence farklı tepki verirler görmezden gel bana çok şey ifade etti nedense. Bir ara haberlerde genç kızlar evlenip bir kusur bulup hemen boşanıp gençliğimi aldı adı altında tazminat dolandırıcılığı yapıyorlardı ben olsam benden bunu saklayan aileye yaparım eşim hasta bilerek sakladılar hayatımı mahvettiler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…