Evet bu durumlar gerçekten her şeyi bilerek hareket ettiğini gösteriyor. Oysa ben onunla birlikte hareket edecektim adım adım hatta tedavi olursa tedavi sonrası durumuna bakacaktım yani yolumuz uzun diyordum iyi veya kötü. Yok yok sonradan olmamış anası babası olacaklar da çok iyi biliyorlar ve yönetiyorlar bunlara en iyi oyuncu oscar ı nı vereceksin. Süper oyunculukla büyük veballer aldılar hadi bakalım...Adam resmen kandırmış gibi duruyor
En iyisi boşanmak
İnsan hastalığını bilmez mi
Sonradan olmusa benzemiyor anlattiklariniza göre
Kişilik bozukluğu var.
Okudum mantıksız yazmışsınız ama doktor peki size ilaç yazmaya kalkan acaba kaç kişiye daha bunu uyguluyor olabilirZaten bunun mantıklı olmadığı açıklamasını yapmıştım. Okursanız belki anlarsınız.
Ben kötü biri olsaydım hemen hareket ederdim mesleğinide yokuşa sürerdim ki asla böyle yapmadım. Hatta gittim özel hastane doktor araştırdım kaldı ki kendiside araştırabilirdi yapmadı. Ben doktora gitsin iyi olsun istedim sonrada mesleğine devam eder etmez bilemem ama ben geçinmek için bir yol aradım resmen.Olaylar sanırım boşanmaya doğru gidiyor ama, eşiniz şizofreni teşhisi alsa bile bu durum öğretmen, memur vs olmasına engel değil. Sağlık kurulu raporuna göre mesleğine devam edebiliyor, doktorlar hastalığın durumu, ilaç kullanımı , tedaviye cevabına göre mesleğini yapabilir raporu verebiliyorlar.
Evet kesinlikle öyle.eşinizin ailesi de durumunu bal gibi biliyor ama sizden saklamışlar.
Muhtemelen eşimin aileside böyle düşündü. Oğluşumuz yedi yirmi dört bu kızın adını sayıklıyor evlendirelim eşide baksın demişler besbelli. Al işte adamın kafası gitti kim ne yapabilir bu durumda.Aynı durum bir tanıdığın başına gelmişti, psikoz, paranoyalar vs.O süreçte annesi hasta olduğuna asla inanmayıp üniversitede büyük aşk yaşadığı ama bi şekilde ayrıldığı kız arkadaşıyla evlendirmek için çabaladı durdu, hiç aman kızın başını yakarız diye düşünmedi, düşündüğü o kıza çok aşıktı ayrıldılar ondan oldu, birlikte olursalar iyileşir.
Bende bunun için uğraşıyorum evet araştırılmasını isteyeceğim zaten. Amin inşallah sağolun.Siz boşansanız bile ortak çocuğunuz var, görüş zamanlarında babasında yatılı kalacak. Babanıza şiddet uygulamış bu adamla çocuğunuzu nasıl yalnız bırakacaksınız, bence boşanırken eşinizin bu rahatsızlığının araştırılmasını isteyin, gerekirse çocuğunu sizin gözetiminizde görsün. Çok zor bir durum Allah kolaylıklar versin
Evet ancak geriye dönüp baktığımda fazlaca emek harcadım içim rahat diyebiliyorum. Genede hepsine yazıklar olsun... Amin inşallah sağolun.Son guncellemenizi okudum. Geçmiş olsun. Böyle olacağını az çok tahmin ediyordum. Keşke hiç uğraşmayıp baştan bosasaydiniz bu kişiyi. Ona ve ailesine fazla iyiniyet göstermiş oldunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet konumun altına güncelleme yaptım. En sonda kırmızı ile yazdım. Dengesiz ya zaten saldırmak için gelmiş hiiiç konuşmadı ben bir iki cümle söyledim ve sonuç buBabana mı saldırdı ?
Bunun neresi mantıksızOkudum mantıksız yazmışsınız ama doktor peki size ilaç yazmaya kalkan acaba kaç kişiye daha bunu uyguluyor olabilir
Pislik tartaklama çalıştı bir de ha ? Baban dövüp atsaydi evden... Zaten eskiden de ailene tavrı değisikmiş bunun Quantum.Evet konumun altına güncelleme yaptım. En sonda kırmızı ile yazdım. Dengesiz ya zaten saldırmak için gelmiş hiiiç konuşmadı ben bir iki cümle söyledim ve sonuç bu.
Bebeğiniz var mıydı ? Siz şimdi ailenizin evinizdesini değil mi? Oraları kaçırdım tedavi olmam diyince terk mi ettiniz ? Yoksa sizi ürküten davranışları mı arttı?Amin inşallah. Evet gerçekten öyle... Haydi ben evliliği bitiririm uzaklaşırım peki öğrenciler ne olacak?
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Çok üzüldüm okuduklarıma. Sen akıllı bir kadinsin ve en doğru kararı vermissin. Her şey gönlünce olsunBu ilk konumdu: (2021 şubat ayında açmıştım)
Eşim kendi kendine konuşuyor
Aşağıda yazdıklarım son durum :
Bunu sizlerle ilk paylaştığımda neden böyle yaptın neden şöyle yaptın diyen çok olmuştu. Ancak bunu tartışmak yersiz ve saçma olan oldu ayrıca o durumda sizde olabilirsiniz unutmayın ona göre konuşun konuşurken.Gene bu tip konuşma yaparsanız dikkate almayacağımı bilmenizi isterim. Birde ilk konumu okumadan bunun hakkında anlamadığınıza dair yorum yaparsanız gene dikkate almayacağım. Hepsini okursunuz anlamazsanız hemen açıklama yaparım sıkıntı yok ama hiç okumadan şöyle böyle derseniz tabiiki dikkate almam. Ayrıca öteki taraftan bana yardımcı olan yanımda olan herkese teşekkür ediyorum çünkü ben eşimin bu durumundan sizlerin yorumlarıyla farkına varabildim.
Uyarı: Bu aşağıda yazdıklarımı doktordan gelir gelmez aktardım buraya yani savunduğum görüşler değildir sadece olan bitendir bilginize.
Şimdiki durumumuza gelecek olursak bugün eşim adına bir psikiyatristten yardım ve fikir aldım. Olağan her şeyi baştan sona anlattım doktorda normal görünmüyor dedi. Bu yüzden en kısa sürede bana nasıl getirirsin bilemiyorum ama bir şekilde getir.Yani sonuç olarak en kısa sürede bir doktor gözüyle görülmesi şart çünkü mutlaka bir tanı alacaktır şeklinde söyledi.( Hemen doktor senin dediklerine mi inandı diyenler oldu. Hayır tabiiki senin bu anlattıklarının doğruluğuna inanamam eşinide görmem lazım dedi. Bende eğer getirebilirsem kıyas edebilirsiniz dedim. Onu nasıl getirebileceğime dair fikirler aldık doktordan aşağıda yazanlar :)
Onu buraya getirecek sözünden çıkmadığı biri olup olmadığını sordu ancak ailede hiçbirinin akli dengesi yerinde olmadığından yok . Babasının sözünden çıkmaz ancak babasıda oğlum sağlam da sağlam diye geziyor .
Bir diğer ihtimal okulundaki müdürüne durumu izah edip ondan eşimi doktora yönlendirmesini istemekmiş ancak müdürün okulda bu mevzuyu yaymadan dalga geçmeden halletmesini garanti altına almalısın dedi. Ama ben bundan ne emin olabilirim nede yapabilirim çünkü 1000 km var bu durumu kontrol edemem.(Bunu yapamayacağımı söyledim çünkü eşimin çalıştığı yer şu an benden 1000 km uzakta ve bebeğim küçük bunu ayrıca müdürü o kadar net tanımıyorum. Birde bu durumun kimseye duyulmadan çözülmesi taraftarıyım eşimin mesleğine emeğinede saygım var)
Öteki bir diğer ihtimal ilaç yazarım davranışlarını kontrol altına alabilmek ve buraya gelmeye ikna edebilmek için ancak bununda garantisi yok yani ilaçları alır alır ve gelmek istemez getiremeyebilirsin dedi.
(Sizlerin yorumlarıyla bunun ne kadar mantıksız olduğunun farkına vardım)
Bu yüzden tek çare kalıyor ya dediğim psikiyatriste gideceksin ya da ben davayı açıyorum diyeceğim.(Bunu da burada verilen fikirlerden hareketle '' Gel aşkım birlikte aramızdaki sorunları çözmek için gidelim'' tarzında yumuşatarak diyeceğim
veya doktora önceden danışarak işte eşime benim için gidileceği gibi bir yalan söyleyerek size getireceğim diyebilirim ancak yalan söyleme kısmına sıcak bakmıyorum. Doktora gidelim dememe rağmen gitmek istemezse o halde boşanmak için adım atalım diyeceğim)
Böyle blöf ters tepebilir diyenlerde oldu haklı olarak ancak aylar öncesinde tartıştığımızda ben son noktaya geldim sürekli tartışıyoruz bu yüzden şartlarımı yerine getir yoksa bende her şey bitti dedim. Şartlarımı yerine getirsen bile sonucunda değerlendireceğim evliliğe devam edip etmeyeceğimi dedim eşime ve ailesine. Tamam dediler yapacak denilenleri. Şartlarımdan biri çocuğa az bir miktar para göndermesi ikincisi birlikte doktora gitmek üçüncüsü kilo vermesi.
Eşim bunları yarım ağızla kabul etti yani tamam olur demedide eh dedi. Doktora gitmem kilo da vermeyebilirim bakarız dedi. Bende sen bilirsin evlilik bunlara bağlı artık dedim. Hani kestirip atmadım geldiğinde doktora götürebileceğime inandığım için. Birde bu kurallar saçma diyebilecekler için bunlar eşimin zayıf noktaları hani beni seviyorsa yuvasını istiyorsa katlanır mı diye kontrol ediyorum. Akli dengesi yerinde veya değil bilmediğimden öğrenene kadar eskisi gibi hassas olarak davranmaya devam ediyorum ona
Gitmezse kızlar büyük ihtimalle her şey bitmiş demektir ona göre hareket edeceğim ama eğer giderse gideceğimiz bir miktar daha yolumuz olduğu anlamına geliyor. Ayrıca hemen bir avukattan da bilgi alacağım bu konu hakkında. Şimdilik durum böyle gelişme oldukça aktaracağım sizlere.
En son gelişme olarak şunu diyebilirim ki burada konuşulanlar, endişeler hepsi boşaymış. Boşu boşuna iyi niyet göstermişim sadece çaba harcadım diyebiliyorum bu yüzden içim rahat. Dün eşim ailesiyle gelmek istedi bize bizde buyurun dedik tabiiki. Çay ikram ettik oturdular çocuğu sevdiler vs. Ancak suratlar beş karış. Eşim bir anda TV yi kapattı.Çocuğumda reklamları izliyor gülüyordu neyse bir şey demedik. Babam kumandayı verir misin dedi. Al dedi babamın eline attı kumandayı. Gene babam bir şey demedi. Bende baktım bu konuşmayacak görüşmediğimiz bu süre zarfında tedavi olmayı düşündün mü dedim. Eşimde hayır benim tedavi olacak durumum yok doktora gitmeyeceğim dedi. O halde şartımı sağlamamış olursun herkes kendi yoluna baksın dedim. Eşimde tamam anlaşmalı boşanalım dedi. Babamda evimden çıkar mısınız konuşacak başka bir şey kalmadı dedi. Eşim babama saldırdı bunun üzerine ve evden çıkmadı. Çok şükür iyiyiz hemen ardından darp raporu alıp şikayetçi olduk. Bundan sonraki süreç mahkeme boyutuyla devam edecektir.
Evet hem suçlu hem güçlü. Beyefendi gelsin benim hayatımın içine etsin hemde bile isteye sonrada ayy işim tehlikeye girecek hadi bana eyvallah desin. Yok böyle bir şey o yüzden yapacak bir şey de kalmadı.Birde annemden babamdan ne istiyorsa artık sürekli kin nefret. Evet ben elimden geleni fazla fazla yaptım içim rahat şükürler olsun.Pislik tartaklama çalıştı bir de ha ? Baban dövüp atsaydi evden... Zaten eskiden de ailene tavrı değisikmiş bunun Quantum.Boşuna çaba demişsin öyle deme ama. Hiç olmazsa denedim dersin vicdan yapmazsın.
Evet bebeğim var doğum için ailemin yanına bıraktı eşim sonra kendisi çalışmaya gitti. Ancak tartışmalarımız devam etti telefondada hiç anlaşamadık ayrıca benim küçücük bebekle 1000 km gitme imkanım yoktu uçakta yok imkânsız yani. Kendisi totosunu kaldırıp bir kere bile gelmedi. Ayrıca beni ürküten davranışları doğum haftamda tavan yaptı ailemde şahit oldu. Doğum haftamda ailelerde bir araya geldi tartıştık ve boşanmak istemiyorsan doktora gidersin çocuğa para ödersin vs demiştim. Kabul etti parada ödüyordu doktora gidecekti. Geçen gün geldiler bu olay oldu işte kırmızı ile yazdıklarım konumun en altında.Bebeğiniz var mıydı ? Siz şimdi ailenizin evinizdesini değil mi? Oraları kaçırdım tedavi olmam diyince terk mi ettiniz ? Yoksa sizi ürküten davranışları mı arttı?
eşinizin kardeşi var mı onların ruh sağlığı naısl
Çok teşekkür ederim. İnşallah bundan sonrası güzel olsun hayırlısıyla.Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Çok üzüldüm okuduklarıma. Sen akıllı bir kadinsin ve en doğru kararı vermissin. Her şey gönlünce olsun
O üyeye mesaj yazmayın artık, günlük hayatta canı başka bir şeye sıkkın sanırım, sinirini sizden çıkartıyor.Bunun neresi mantıksız
Eki Görüntüle 2886660
Eki Görüntüle 2886661
Dahada anlaşılmazsa diyecek bir şey bulamıyorum o uyüye mesaj
Anlıyorum zaten bu tiplerin gerçek hayatlarında bir sıkıntı oluyor ama nasıl oluyorsa stres topu ben oluyorum. Bu da benim en ayar olduğum durum. Canın sıkılıyorsa sıkılıyor, kafan doluysa dolu ama şu konumun altında bundan BA NA NE yazmayacağım zaten gitsin başka yere sinirini kussun.O üyeye mesaj yazmayın artık, günlük hayatta canı başka bir şeye sıkkın sanırım, sinirini sizden çıkartıyor.
gerçekten çok samimi soruyorum,ne yapacaksınız öğrenip? 4k takipçili instagram sayfanızda mı paylaşacaksınız? yani bir nevi rezil etmek amacıyla? yani ne olursa olsun,gözünüzle görmediğiniz,bizzat şahit olmadığınız bir suç yoksa ortada,birini böyle suçlayıp zan altında bırakmak bana yanlış geliyor. belki konu sahibi yanlış anladı veya doktor öyle demek istemedi ama öyle anlaşıldı? kendiniz bizzat şahit değilseniz eğer,naçizane fikrim,hemen bu kadar celallenip kimseyi suçlamayın.. kul hakkına girebilirsiniz...Hayır böyle birşey yok o doktorun adını bana verin yazdığınızı lütfen başkalarına kötü örnek olmaması adına silin yok öyle bir dünya hastayı görmeden ilacı yaz eşi de içirsin önüne gelen gitsin reçeteyi alsın içirsin eşine eğitim durumunuz nedir acaba
olayın şokuyla öyle yazdım,düşününce çok haklısınız çok saçmaymış dedi konu sahibi zaten.Nesi mantıklı kardeşim kafanıza göre kimseye ilaç içirmeyin bu dediğiniz kişi öğretmen öğrencilere ders veriyor sadece sizin vereceğiniz bir kararla ilaç vermek nedir ya sorunlu biri olsa okuldaki çevre de az çok anlar diyelim anlamadı evdeki halini videoya çeker ailesine doktorlara gösterirsiniz kişi tedaviyi kabul etmiyorsa siz de durumdan müzdaripseniz yolları ayırırsınız.
gerçekten çok samimi soruyorum,ne yapacaksınız öğrenip? 4k takipçili instagram sayfanızda mı paylaşacaksınız? yani bir nevi rezil etmek amacıyla? yani ne olursa olsun,gözünüzle görmediğiniz,bizzat şahit olmadığınız bir suç yoksa ortada,birini böyle suçlayıp zan altında bırakmak bana yanlış geliyor. belki konu sahibi yanlış anladı veya doktor öyle demek istemedi ama öyle anlaşıldı? kendiniz bizzat şahit değilseniz eğer,naçizane fikrim,hemen bu kadar celallenip kimseyi suçlamayın.. kul hakkına girebilirsiniz...
Hayır renkli renkli inci gibi yazmışım dahada anlamamak için şey olmak lazım neyse yazmayayım. Ha genede işaretledim filan daha ne yapayımolayın şokuyla öyle yazdım,düşününce çok haklısınız çok saçmaymış dedi konu sahibi zaten.
Kırmızı ile yazdığınız yeri okudum ve şok oldum. Allah yardımcınız olsun.Bu ilk konumdu: (2021 şubat ayında açmıştım)
Eşim kendi kendine konuşuyor
Aşağıda yazdıklarım son durum :
Bunu sizlerle ilk paylaştığımda neden böyle yaptın neden şöyle yaptın diyen çok olmuştu. Ancak bunu tartışmak yersiz ve saçma olan oldu ayrıca o durumda sizde olabilirsiniz unutmayın ona göre konuşun konuşurken.Gene bu tip konuşma yaparsanız dikkate almayacağımı bilmenizi isterim. Birde ilk konumu okumadan bunun hakkında anlamadığınıza dair yorum yaparsanız gene dikkate almayacağım. Hepsini okursunuz anlamazsanız hemen açıklama yaparım sıkıntı yok ama hiç okumadan şöyle böyle derseniz tabiiki dikkate almam. Ayrıca öteki taraftan bana yardımcı olan yanımda olan herkese teşekkür ediyorum çünkü ben eşimin bu durumundan sizlerin yorumlarıyla farkına varabildim.
Uyarı: Bu aşağıda yazdıklarımı doktordan gelir gelmez aktardım buraya yani savunduğum görüşler değildir sadece olan bitendir bilginize.
Şimdiki durumumuza gelecek olursak bugün eşim adına bir psikiyatristten yardım ve fikir aldım. Olağan her şeyi baştan sona anlattım doktorda normal görünmüyor dedi. Bu yüzden en kısa sürede bana nasıl getirirsin bilemiyorum ama bir şekilde getir.Yani sonuç olarak en kısa sürede bir doktor gözüyle görülmesi şart çünkü mutlaka bir tanı alacaktır şeklinde söyledi.( Hemen doktor senin dediklerine mi inandı diyenler oldu. Hayır tabiiki senin bu anlattıklarının doğruluğuna inanamam eşinide görmem lazım dedi. Bende eğer getirebilirsem kıyas edebilirsiniz dedim. Onu nasıl getirebileceğime dair fikirler aldık doktordan aşağıda yazanlar :)
Onu buraya getirecek sözünden çıkmadığı biri olup olmadığını sordu ancak ailede hiçbirinin akli dengesi yerinde olmadığından yok . Babasının sözünden çıkmaz ancak babasıda oğlum sağlam da sağlam diye geziyor .
Bir diğer ihtimal okulundaki müdürüne durumu izah edip ondan eşimi doktora yönlendirmesini istemekmiş ancak müdürün okulda bu mevzuyu yaymadan dalga geçmeden halletmesini garanti altına almalısın dedi. Ama ben bundan ne emin olabilirim nede yapabilirim çünkü 1000 km var bu durumu kontrol edemem.(Bunu yapamayacağımı söyledim çünkü eşimin çalıştığı yer şu an benden 1000 km uzakta ve bebeğim küçük bunu ayrıca müdürü o kadar net tanımıyorum. Birde bu durumun kimseye duyulmadan çözülmesi taraftarıyım eşimin mesleğine emeğinede saygım var)
Öteki bir diğer ihtimal ilaç yazarım davranışlarını kontrol altına alabilmek ve buraya gelmeye ikna edebilmek için ancak bununda garantisi yok yani ilaçları alır alır ve gelmek istemez getiremeyebilirsin dedi.
(Sizlerin yorumlarıyla bunun ne kadar mantıksız olduğunun farkına vardım)
Bu yüzden tek çare kalıyor ya dediğim psikiyatriste gideceksin ya da ben davayı açıyorum diyeceğim.(Bunu da burada verilen fikirlerden hareketle '' Gel aşkım birlikte aramızdaki sorunları çözmek için gidelim'' tarzında yumuşatarak diyeceğim
veya doktora önceden danışarak işte eşime benim için gidileceği gibi bir yalan söyleyerek size getireceğim diyebilirim ancak yalan söyleme kısmına sıcak bakmıyorum. Doktora gidelim dememe rağmen gitmek istemezse o halde boşanmak için adım atalım diyeceğim)
Böyle blöf ters tepebilir diyenlerde oldu haklı olarak ancak aylar öncesinde tartıştığımızda ben son noktaya geldim sürekli tartışıyoruz bu yüzden şartlarımı yerine getir yoksa bende her şey bitti dedim. Şartlarımı yerine getirsen bile sonucunda değerlendireceğim evliliğe devam edip etmeyeceğimi dedim eşime ve ailesine. Tamam dediler yapacak denilenleri. Şartlarımdan biri çocuğa az bir miktar para göndermesi ikincisi birlikte doktora gitmek üçüncüsü kilo vermesi.
Eşim bunları yarım ağızla kabul etti yani tamam olur demedide eh dedi. Doktora gitmem kilo da vermeyebilirim bakarız dedi. Bende sen bilirsin evlilik bunlara bağlı artık dedim. Hani kestirip atmadım geldiğinde doktora götürebileceğime inandığım için. Birde bu kurallar saçma diyebilecekler için bunlar eşimin zayıf noktaları hani beni seviyorsa yuvasını istiyorsa katlanır mı diye kontrol ediyorum. Akli dengesi yerinde veya değil bilmediğimden öğrenene kadar eskisi gibi hassas olarak davranmaya devam ediyorum ona
Gitmezse kızlar büyük ihtimalle her şey bitmiş demektir ona göre hareket edeceğim ama eğer giderse gideceğimiz bir miktar daha yolumuz olduğu anlamına geliyor. Ayrıca hemen bir avukattan da bilgi alacağım bu konu hakkında. Şimdilik durum böyle gelişme oldukça aktaracağım sizlere.
En son gelişme olarak şunu diyebilirim ki burada konuşulanlar, endişeler hepsi boşaymış. Boşu boşuna iyi niyet göstermişim sadece çaba harcadım diyebiliyorum bu yüzden içim rahat. Dün eşim ailesiyle gelmek istedi bize bizde buyurun dedik tabiiki. Çay ikram ettik oturdular çocuğu sevdiler vs. Ancak suratlar beş karış. Eşim bir anda TV yi kapattı.Çocuğumda reklamları izliyor gülüyordu neyse bir şey demedik. Babam kumandayı verir misin dedi. Al dedi babamın eline attı kumandayı. Gene babam bir şey demedi. Bende baktım bu konuşmayacak görüşmediğimiz bu süre zarfında tedavi olmayı düşündün mü dedim. Eşimde hayır benim tedavi olacak durumum yok doktora gitmeyeceğim dedi. O halde şartımı sağlamamış olursun herkes kendi yoluna baksın dedim. Eşimde tamam anlaşmalı boşanalım dedi. Babamda evimden çıkar mısınız konuşacak başka bir şey kalmadı dedi. Eşim babama saldırdı bunun üzerine ve evden çıkmadı. Çok şükür iyiyiz hemen ardından darp raporu alıp şikayetçi olduk. Bundan sonraki süreç mahkeme boyutuyla devam edecektir.
Yooo suçlasın doktoru. Adam dava açar, ismimi karaladı diye. İthamların şahidi de yok. İsmi karalamanın cezası da var. Hava atacağım duyar kasacağım derken mahkemelik olurgerçekten çok samimi soruyorum,ne yapacaksınız öğrenip? 4k takipçili instagram sayfanızda mı paylaşacaksınız? yani bir nevi rezil etmek amacıyla? yani ne olursa olsun,gözünüzle görmediğiniz,bizzat şahit olmadığınız bir suç yoksa ortada,birini böyle suçlayıp zan altında bırakmak bana yanlış geliyor. belki konu sahibi yanlış anladı veya doktor öyle demek istemedi ama öyle anlaşıldı? kendiniz bizzat şahit değilseniz eğer,naçizane fikrim,hemen bu kadar celallenip kimseyi suçlamayın.. kul hakkına girebilirsiniz...
olayın şokuyla öyle yazdım,düşününce çok haklısınız çok saçmaymış dedi konu sahibi zaten.
Emin olun yaşarken bende şok içinde şok geçirdim resmen. Ortalık karışıktı kucağımda bebeğim çıldıracaktım. Neyse çok şükür hepimiz iyiyiz. Amin inşallah inşallah sağolun.Kırmızı ile yazdığınız yeri okudum ve şok oldum. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?