Eşim kendi kendine konuşuyor (güncelleme)

Adam resmen kandırmış gibi duruyor
En iyisi boşanmak
İnsan hastalığını bilmez mi
Sonradan olmusa benzemiyor anlattiklariniza göre
Kişilik bozukluğu var.
Evet bu durumlar gerçekten her şeyi bilerek hareket ettiğini gösteriyor. Oysa ben onunla birlikte hareket edecektim adım adım hatta tedavi olursa tedavi sonrası durumuna bakacaktım yani yolumuz uzun diyordum iyi veya kötü. Yok yok sonradan olmamış anası babası olacaklar da çok iyi biliyorlar ve yönetiyorlar bunlara en iyi oyuncu oscar ı nı vereceksin. Süper oyunculukla büyük veballer aldılar hadi bakalım...

Ben kötü biri olsaydım hemen hareket ederdim mesleğinide yokuşa sürerdim ki asla böyle yapmadım. Hatta gittim özel hastane doktor araştırdım kaldı ki kendiside araştırabilirdi yapmadı. Ben doktora gitsin iyi olsun istedim sonrada mesleğine devam eder etmez bilemem ama ben geçinmek için bir yol aradım resmen.
eşinizin ailesi de durumunu bal gibi biliyor ama sizden saklamışlar.
Evet kesinlikle öyle.
Muhtemelen eşimin aileside böyle düşündü. Oğluşumuz yedi yirmi dört bu kızın adını sayıklıyor evlendirelim eşide baksın demişler besbelli. Al işte adamın kafası gitti kim ne yapabilir bu durumda.
Bende bunun için uğraşıyorum evet araştırılmasını isteyeceğim zaten. Amin inşallah sağolun.

Evet ancak geriye dönüp baktığımda fazlaca emek harcadım içim rahat diyebiliyorum. Genede hepsine yazıklar olsun... Amin inşallah sağolun.

Evet konumun altına güncelleme yaptım. En sonda kırmızı ile yazdım. Dengesiz ya zaten saldırmak için gelmiş hiiiç konuşmadı ben bir iki cümle söyledim ve sonuç bu .
Pislik tartaklama çalıştı bir de ha ? Baban dövüp atsaydi evden... Zaten eskiden de ailene tavrı değisikmiş bunun Quantum. Boşuna çaba demişsin öyle deme ama. Hiç olmazsa denedim dersin vicdan yapmazsın.

Amin inşallah. Evet gerçekten öyle... Haydi ben evliliği bitiririm uzaklaşırım peki öğrenciler ne olacak?
Bebeğiniz var mıydı ? Siz şimdi ailenizin evinizdesini değil mi? Oraları kaçırdım tedavi olmam diyince terk mi ettiniz ? Yoksa sizi ürküten davranışları mı arttı?

eşinizin kardeşi var mı onların ruh sağlığı naısl

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Çok üzüldüm okuduklarıma. Sen akıllı bir kadinsin ve en doğru kararı vermissin. Her şey gönlünce olsun

Pislik tartaklama çalıştı bir de ha ? Baban dövüp atsaydi evden... Zaten eskiden de ailene tavrı değisikmiş bunun Quantum. Boşuna çaba demişsin öyle deme ama. Hiç olmazsa denedim dersin vicdan yapmazsın.
Evet hem suçlu hem güçlü. Beyefendi gelsin benim hayatımın içine etsin hemde bile isteye sonrada ayy işim tehlikeye girecek hadi bana eyvallah desin. Yok böyle bir şey o yüzden yapacak bir şey de kalmadı.Birde annemden babamdan ne istiyorsa artık sürekli kin nefret. Evet ben elimden geleni fazla fazla yaptım içim rahat şükürler olsun.

Evet bebeğim var doğum için ailemin yanına bıraktı eşim sonra kendisi çalışmaya gitti. Ancak tartışmalarımız devam etti telefondada hiç anlaşamadık ayrıca benim küçücük bebekle 1000 km gitme imkanım yoktu uçakta yok imkânsız yani. Kendisi totosunu kaldırıp bir kere bile gelmedi. Ayrıca beni ürküten davranışları doğum haftamda tavan yaptı ailemde şahit oldu. Doğum haftamda ailelerde bir araya geldi tartıştık ve boşanmak istemiyorsan doktora gidersin çocuğa para ödersin vs demiştim. Kabul etti parada ödüyordu doktora gidecekti. Geçen gün geldiler bu olay oldu işte kırmızı ile yazdıklarım konumun en altında.
Ayrıca abisi en normalleri ama annesi değişik babası değişik eşim zaten belli. Bu yüzden o da aralarında değişik gibi olmuş işte. Sorumluluk falan alamaz evlenemez yani öyle düşünün.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Çok üzüldüm okuduklarıma. Sen akıllı bir kadinsin ve en doğru kararı vermissin. Her şey gönlünce olsun
Çok teşekkür ederim. İnşallah bundan sonrası güzel olsun hayırlısıyla.

O üyeye mesaj yazmayın artık, günlük hayatta canı başka bir şeye sıkkın sanırım, sinirini sizden çıkartıyor.
Anlıyorum zaten bu tiplerin gerçek hayatlarında bir sıkıntı oluyor ama nasıl oluyorsa stres topu ben oluyorum. Bu da benim en ayar olduğum durum. Canın sıkılıyorsa sıkılıyor, kafan doluysa dolu ama şu konumun altında bundan BA NA NE yazmayacağım zaten gitsin başka yere sinirini kussun.

gerçekten çok samimi soruyorum,ne yapacaksınız öğrenip? 4k takipçili instagram sayfanızda mı paylaşacaksınız? yani bir nevi rezil etmek amacıyla? yani ne olursa olsun,gözünüzle görmediğiniz,bizzat şahit olmadığınız bir suç yoksa ortada,birini böyle suçlayıp zan altında bırakmak bana yanlış geliyor. belki konu sahibi yanlış anladı veya doktor öyle demek istemedi ama öyle anlaşıldı? kendiniz bizzat şahit değilseniz eğer,naçizane fikrim,hemen bu kadar celallenip kimseyi suçlamayın.. kul hakkına girebilirsiniz...
olayın şokuyla öyle yazdım,düşününce çok haklısınız çok saçmaymış dedi konu sahibi zaten.

olayın şokuyla öyle yazdım,düşününce çok haklısınız çok saçmaymış dedi konu sahibi zaten.
Hayır renkli renkli inci gibi yazmışım dahada anlamamak için şey olmak lazım neyse yazmayayım. Ha genede işaretledim filan daha ne yapayım

Kırmızı ile yazdığınız yeri okudum ve şok oldum. Allah yardımcınız olsun.

Yooo suçlasın doktoru. Adam dava açar, ismimi karaladı diye. İthamların şahidi de yok. İsmi karalamanın cezası da var. Hava atacağım duyar kasacağım derken mahkemelik olur

Kırmızı ile yazdığınız yeri okudum ve şok oldum. Allah yardımcınız olsun.
Emin olun yaşarken bende şok içinde şok geçirdim resmen. Ortalık karışıktı kucağımda bebeğim çıldıracaktım. Neyse çok şükür hepimiz iyiyiz. Amin inşallah inşallah sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…