- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.624
- 83
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanıyordum, hatayı fark etmemişim , şimdi gördüm.Ben eşinizi sakin kalıyordum, babanıza saldırmasına şaşırdım.
En sonda yaşananları yazmış, bence orayı da okuyun.Tüm konuyu okuyamadım ama kişilik bozukluğuna benziyor, bazı türlerinde halüsinasyon da oluyor. Doktora gitse bile semptomları azalır ama bunun tam bi tedavisi yok. Ve ailesi bile bile size söylememiş, kendisi söylememiş, belki bu sebeple tazminat bile alabilirsiniz, sizi yakmışlar resmen. Bu adamla kalırsanız sizin de psikolojiniz bozulur, sizin olmasa çocuğunuzun bozulur. Babasını rol model alabilir, ya da babaların böyle olduğunu sanabilir. Böyle babadansa hiç olmasın daha iyi, büyük konuşmayayım da. Okurken ben ürktüm kocanızdan.
Sizin dediğiniz gibi olursa o hekim eşine ilaç yazarsa ohoooo her önüne gelen eşini gider anlatır ilacı alır içirir yapıştırrrrr kafalar zibilyon3. seçeneği uygulardım muhtemelen ben olsam
Hayır böyle birşey yok o doktorun adını bana verin yazdığınızı lütfen başkalarına kötü örnek olmaması adına silin yok öyle bir dünya hastayı görmeden ilacı yaz eşi de içirsin önüne gelen gitsin reçeteyi alsın içirsin eşine eğitim durumunuz nedir acabaBen bilemem doktor değilim ama öyle antidepresan filan değil kişiyi görmeden yazılacak ilaç var demekki ve bu sadece onu hastaneye ulaştırsın diyeydi. Ama bunu uygulamayı düşünmüyorum her açıdan benim ve onun için sıkıntılı. Bu yüzden seçim yapmasını isteyeceğim ya doktora git yada evlilik bitsin diye.
Çok sinir bozucu birşey nasıl doktormuş o yahu başkalarına ilaç reçete ediyor mu acaba eşi geldi reçete edeyim içir getir hey Allahım ya cahillik gırlaO zaman ben gidip annem adına bir antidepresan yazdırayım, seans ücretini her ödeyene hap yazıyor sanırım doktor. Hayatımda daha sacma cok az sey duydum. Kısının rızası yoksa hap falan ıcırmeyın
Nesi mantıklı kardeşim kafanıza göre kimseye ilaç içirmeyin bu dediğiniz kişi öğretmen öğrencilere ders veriyor sadece sizin vereceğiniz bir kararla ilaç vermek nedir ya sorunlu biri olsa okuldaki çevre de az çok anlar diyelim anlamadı evdeki halini videoya çeker ailesine doktorlara gösterirsiniz kişi tedaviyi kabul etmiyorsa siz de durumdan müzdaripseniz yolları ayırırsınız.3.seçenek evet mantıklı sonuçta etrafta serseri mayın gibi geziyor ama ben ondan gizlice yemeğine ilaç koymak filan yapamam çünkü çok hareketli evde her dakika dolanmadığı yer kalmıyor. O yüzden geriye 4. Seçenek kalıyor bize uyanda budur şu anda bakalım zaman gösterecek bir hafta sonra geliyor.
Zaten bunun mantıklı olmadığı açıklamasını yapmıştım. Okursanız belki anlarsınız.Nesi mantıklı kardeşim kafanıza göre kimseye ilaç içirmeyin bu dediğiniz kişi öğretmen öğrencilere ders veriyor sadece sizin vereceğiniz bir kararla ilaç vermek nedir ya sorunlu biri olsa okuldaki çevre de az çok anlar diyelim anlamadı evdeki halini videoya çeker ailesine doktorlara gösterirsiniz kişi tedaviyi kabul etmiyorsa siz de durumdan müzdaripseniz yolları ayırırsınız.
Evet doktorum yanılmadın hiçbir zaman. Evet her yol o tek seçeneği gösterdi.Fazla fazla hassasiyet görstermişim bunu görüyorum. Gereğini yapacağım.oups güncelleme gelmiş belliydi böyle olacağı, asla muayene olmayacağını biliyordum. artık tek seçenek boşanmak maalesef...
Evlendiğimden beri hiçbir sebep yokken annemle babama dövecek gibi bakıyordu hep kinleniyordu. Sonucunun böyle olmasına şaşırmadım bu yüzden. Evlendiğimde ailesinden ayırırız planları yapmışlar ama tutmadı onun siniride vardı.Ben eşinizi sakin kalıyordum, babanıza saldırmasına şaşırdım.
Aynen sebep yok ama bu tip birindede mantık aramıyorum. İlk anda bizde ne yapacağımızı bilemedik.Sonra sakince oturup düşününce işte zaten annemi babamı sevmiyordu sürekli rahatsız oluyordu. Bu yüzden onlara yönelmesi normal ama sevmiyor diye saldırması mı gerekiyor hemde insanca konuşurken. Neyse dediğim gibi mantık aranmamalı bu tip hastalarda şimdi ne yapıyorsa yapsınlarOha adama bak şok oldum babana nasıl saldırr ya
Sağolun inşallah. Evet fazla emek harcamışım böyle insanlara.Sanıyordum, hatayı fark etmemişim , şimdi gördüm.
Umarım mutlu olursunuz, zaten şimdiye kadar bir adım ilerleyememiştiniz.
Amin inşallah. Evet gerçekten öyle... Haydi ben evliliği bitiririm uzaklaşırım peki öğrenciler ne olacak?Allah yardımcınız olsun sizin tabi ama okulda öğrenciler kimlere emanet ne bileyim öğretmenler bir ruh sağlığı testinden neden geçmiyor ki