Eşim kendi kendine konuşuyor (güncelleme)

Var mı bir gelişme?
Evet avukatla görüştüm. Olay mahkemeye taşınırsa kazanırsınız zaten sıkıntı olmaz, çocuğunda sende kalır bunada şüphe yok dedi. Tazminat istermisiniz eğer isterseniz alırsınız dedi. Bizde görevi etkilenir mi diye sorduk avukat yok etkilenmez dedi. O halde tazminat istemeye karar verdik sonuçta bir şekilde ailecek burunları sürtsünde istiyorum böylece yanlarına kar kalmasın.

Avukat zaten kazanırsınız isterseniz önce anlaşmalıda yapılabilir dedi. Bende olabilir ancak dedim artık bir masada bir araya gelip yüzyüze bakmak istemiyorum ailem ve kendim için endişe ediyorum dedim. O halde maddelerinizi oluşturun karşı tarafa sunayım dedi ve ara bağlantıyı ben sağlayalım siz görüşmek zorunda kalmazsınız dedi. Bu mantıklı geldi kabul ettim maddelerimi düşünüyorum bayram sonunda avukata oluşturup ileteceğim bunları.

Yani aslına bakarsan anlaşmalı boşanmak bile bir iyi niyettir. Maddeler ağır veya değil kabul eder ya da eder. Etmezse mahkemeye taşıyacağım ve bu aleyhine olur kendi bilir.

Öyle kolay bosanacağını sanmıyorum, süreyi uzatmaya çalışacaktır.
O olaydan sonra sizinle irtibata geçti mi ?
Ailenize ve kendinize dikkat edin lütfen.

Bu adam tedaviye razı olacak. Hem de babası kolundan sürükleye sürükleye götürecek. Buraya yazıyorum.

Öyle kolay bosanacağını sanmıyorum, süreyi uzatmaya çalışacaktır.
O olaydan sonra sizinle irtibata geçti mi ?
Ailenize ve kendinize dikkat edin lütfen.
Yok hayır geçmediler. Bizde zaten bulunduğumuz şehirden gideceğiz yarından itibaren hem tatil hemde bu olaylar yordu. Avukata özellikle belirttim asla iletişime geçmeyelim dedim o aradaki bağlantıyı sağlarım dedi o yüzden içim rahat artık o iş bitti çok şükür. Birde gittiğim yerde başka avukatlarla da görüşeceğim onlarda gelirse boş eve gelsinler oh olsun.

Bu adam tedaviye razı olacak. Hem de babası kolundan sürükleye sürükleye götürecek. Buraya yazıyorum.
Aslında benim aklımdan geçen barışmak sebebiyle tekrar görüşmek istemeleri olur gibime geliyor. Bende korkuyorum her ne sebeple gelirlerse gelsinler elimde telefonla korkarak bekliyorum hemen 112 yi aramak için. Yani umrumda değil sıkıntılarını ya polise ya doktora ya da avukata anlatsınlar artık. Yarın da bulunduğum şehirden gidiyorum hem kafa dinlemek hemde başka avukatlarla görüşmek için. Gelsinler bakalım bomboş eve şöyle bi

Ya zaten o dediğim de son aşamada olur, baktılar sorunlu oğulları hepten başlarına kalıyor, bi tutuşurlar.

Bence tedaviye razı olsa da artık düzelmez .
Benim babamı dövecek bende olsun ailemi kurtarayim diyecegim ha ? Bilemedim...

Neden 155 değil ?

Ya zaten o dediğim de son aşamada olur, baktılar sorunlu oğulları hepten başlarına kalıyor, bi tutuşurlar.
Doğru evet ve tam isabetli bir tahminde bulundun. Şu durumda uğraşmaları daha zor olacaktır ama inan umrumda değil Katip ya bana hiçbir şekilde ulaşmamaları için elimden geleni yapıcam çünkü son iyi niyetimide kullandığımı düşünüyorum

Adam akıl muhakemesini kaybetmiş yavrum. Kendi başını yer inşallah, kimseye sebep olmadan.

Boşanmak la en Doğru kararı verir siniz sadece şunu söylemeden geçemeyeceğim eşimin işine saygım var demişsiniz ama o bile şüpheli bence kim bilir neler öğretiyor daha tedavi olmayı bile kabullenemeyen adam kendini gayet sağlıklı gören biri eğitmen olmamalı keşke böyle bir süreçten geçip öyle verseler şu çalışabilir raporlarını hakkınızda hayırlısı olsun

Psikolojisi bozuk olan hiçbir insan yardım kabul etmiyor ben bunu gördüm bunu deneyimledim. Anca delilerin delirttiği bizler gideriz psikologa. Hadi kendimizi kurtardık diyelim delilerin delirttiği diğer insanlar ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…